You are not logged in.

1

Saturday, August 9th 2014, 10:18am

MoLLa

Beginner

• "MoLLa" started this thread

• Send private message

Paganlar...

Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi aşırı dengesizlik hiç uzatmadan net olarak konuya giriyorum
Pagan adlı karekter şuan bir karabüyücüden daha fazla şifa atabilirken dengesiyle cartuya curtuyla daha iyi kendini tutabilirken
rakibi aktif yavaşlatması üzerine ben ölü taklidi basamama rağmen benim yavaşlığım geçmemesine, üstüne üstlük 20 saniyelik bide hızlı koşma balzamları varsa pagandan kaçış yok bunu herkes biliyor + olarak şifamı %250 düşürüyor ve bunu her 45 saniyede bi geliyor şifacı olsanız kutsal kalkanınız o sürede gelmiyor 5 kere arıtım atmak nedir arkadaş.

Uzun lafın kısası arkadaşlar pagan güçlü bir karekter demiyorum herkes pagan olsun demiyorum demek istediğim şu pagana öyle bir avantajlar vermişlerki karşısındaki rakibi düşünmemişler. adam yavaşlatıyor şifamı azaltıyor kendini benden daha iyi tutuyor ve bunu her karekter için yapabiliyor yakınına gidemeyen asker ne işe yarar ölümcül iksir yemiş şifacı ne iş yapar ?

ve asıl değinmek istediğim nokta karabüyücü ve pagan oyundaki 2 pet i olan 2 sınıf.

karabüyücünün 400k canıyla tek yiyebilirken paganın peti bir oyuncu kadar güçlü. 2 sınıfta petsiz savunması ve saldırı gücü resmen %80 düşerken benim petim tek yiyor adamın peti ölmüyor iş mi bu? bu kadar avantajlı bir karekter olabilir mi ? bir pagan kuponuna 1 ay içerisinde 4milyon gold a gider mi ? X(
KABiLE

BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR

This post has been edited 2 times, last edit by "Ahenger" (Aug 9th 2014, 10:36am)

2

Saturday, August 9th 2014, 1:05pm

mühendis ol çevirceksen aynısını mühendis için diyeceksin ^^ 5.2 yaklasıyor acele et

3

Saturday, August 9th 2014, 5:15pm

Charmie

Trainee

• Send private message

Mühendis + 5.02 + şifa skilli + ölümsüzlük + mühür + arttırılmış zarar = 5.02'de mühendis kral (+_+)

4

Saturday, August 9th 2014, 7:40pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Mühendis + 5.02 + şifa skilli + ölümsüzlük + mühür + arttırılmış zarar = 5.02'de mühendis kral (+_+)

Eminmisin 5.0.2 okçunun patchi diye biliyorum.

5

Saturday, August 9th 2014, 8:07pm

Waaagh

Beginner

• Send private message

Paganın petini kesmek istediğinizden emin misiniz? Kesince %80 atağının düştüğünü mü sanıyorsunuz? Kesin de misliyle buff alsın kendine pagan :) değişen bişey olmuyor hatta neredeyse %80 düşüyor dediğiniz oranda artıyor büyü güçleri ve şifaları.

Bide savaşçının paganı yakalama konusuna değinirsek olay yakalamakta değil dayanabilmekte :) Yakalamak sorun olmuyor ama o paganın hasar yansıtma yeteneğini açması ve aynı zamanda zırhının da artması savaşçıyı komple devre dışı bırakmaya yetiyor. Ha diyelim zorladınız kritikleri vurdunuz, çok az bi canı kaldı yine de şifasıyla rahatça kendini fulluyor , denge atıyor veya bariyer skillerini kullanıyor, ha bide kutsal kalkanı varsa onuda bastımı kesme ihtimaliniz yok denecek kadar az.

Bu dengesizliklerin eskiden kasıtlı yapıldığını düşünmüyordum ama artık milleti para harcatmaya yöneltmek için kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

Bir pagan Eclipse'de neredeyse şifacı gibi iş görüp 400k dpslere rahatça çıkabiliyorsa ki bu dps seviyelerine büyücüler dahi ulaşamıyor, buna ne denir ki. Düşünün büyücü en yüksek dps potansiyeline sahip olması gereken karakter.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

6

Saturday, August 9th 2014, 8:37pm

okçunun gücü aynı dayanıklılık artcak mühendisin patchi kısaca:D

7

Saturday, August 9th 2014, 9:37pm

Charmie

Trainee

• Send private message

Eminmisin 5.0.2 okçunun patchi diye biliyorum.
ikiside sayılır :D