You are not logged in.

1

Thursday, August 14th 2014, 1:33pm

Hediyesiz bir gün yok!

Savaşın Renkleri Sarnaut'un yeni bir portresini çizdi. Güncellemeyle birlikte "Hediyesiz bir gün yok" etkinliğinin çehresini değiştirdik.

Daha dazla detay haberimizde...

2

Friday, August 15th 2014, 4:18am

Hediyesiz gün yokmuş hehe şakacılar sizi :)

3

Friday, August 15th 2014, 7:40am

arkadas su hediyelere daha güzel oyuncularin dikkatini cekecek seyler koymak bu kadarmi zor ya günlüklere mür ve gösyasindan baska sey koymak akliniza gelmedimi?
haftalik olanlarda verilen ödüle bak kurt!!! oyunda kurta binen kaldimi arkadas
bazi binek cesitleri koyulsa birkac esans ciksa aritim tomari ciksa ya bunlara sanki para veriyormus gibisiniz sanki bunlari verince sirketiniz zarar edecek batacak gibi bir düsünce icindesiniz merak etmeyin bunlari verirseniz sirketiniz batmaz bir mahfaza getirir zarari aninda telafi edersiniz. cocuk cekmek icin hediye veriyorsunuz
ben oyuna arkadaslarla muhabbet icin giriyorum arada bu verdiginiz hediyeler ilemi birakan oyunculari geri döndürmeye calisiyorsunuz?

4

Friday, August 15th 2014, 8:13am

aynen esans konusuna katılıyorum küçük boyutta paralı olmayan tikadan gelen esanslardan bolca verilmeli hergün :)

5

Friday, August 15th 2014, 8:16am

iyi

yeni gelenler icin cok güzel Kostüm!binek! belki artık gözde kostüm diye dilenmezler:)

This post has been edited 1 times, last edit by "123vivik123" (Aug 15th 2014, 8:22am)

6

Friday, August 22nd 2014, 8:45pm

e peki bu günlük ziyareti birleştirip haftalık ziyaret yapamıyor muyuz.. o halde neden günlük ziyaret birikiyor ki. birikmesin görüntü kirliliği..

7

Saturday, August 23rd 2014, 6:08pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Birşey sorucam
Bu 4 hafta sonunda alacagımız kurtun kademesi 1 olacak çünkü daha önceden kurtumuz oldugu için rengini almış olacagız ama bazı kurt ve diger bineklerin kademeside birbirne uyuşmuyor örn ; Nadir nesnedeki sihirli halı kademe 6 ama bizdeki kademe 5bize karşı bir haksızlık olmaz mı yanlışmı biliyorum.???

Rate this thread