Quoted
1. Visual C++ paketi
Yükle/Yeniden Yükle Visual C++ 2008 SP1 Yenidendağıtılabilir Paketi
х64 için: İndir
х86 için: İndir
Veya yükle/yeniden yükle Visual C++ 2010 (Windows/Vista/Windows 7)
2. Microsoft .NET Framework
Bu program paketleri kesinlikle aşağıdaki sırada yüklenmelidir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 2.0 SP2: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 3.0: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 3.5: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 4.0: İndir
3. DirectX
Bilgisayarınızda yüklü DirectX'i en güncel sürüme yükseltmek için "DirectX End-User Runtime Web Installer" programını bilgisayarınıza indirin.
DirectX veya DirectX 9.0c yüklenmesi sırasında internet bağlantısının kesilmesi gibi durumlarda işlemin yeniden başlatılması gerekir bu nedenle DirectX End-User Runtimes programının kullanılması önerilmektedir.
Peki birşey soracagım.ModMonaroza
Goblinbolden çıkınca oyun 10/15 sn donuyor Destegin cevabı bilgisayarınızdan kaynaklı bir hata denildi (Pcye format attım) ama sorun yalnızca bende olan birşey de degil.ÇÖZÜM yolu var mı dır ?
Ekran kartımın 3d ayarlarını nasıl yapabileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. Bilgilendirebilir misiniz?Merhaba,
Bilgisayarınızda ayrıca bir de onboard grafik kartı mevcutsa, bazen sistem otomatik olarak onboard kartı kullanabiliyor. Bunun için diğer kartın ayar menüsünden oyunun tanımlanması performansı artırabiliyor (Özellikle on board ikinci bir ekran kartı olan laptoplarda gerekli).
Grafik kartınızın 3D uygulama ayarlarını yapmanız, ekran çözünürlüğünü 1024x768 olarak ayarlamanız fayda sağlayabilir.
Öte yandan, bazı yazılımların yüklenmesi de aynı şekilde performans sorunlarına çözüm olabiliyor:
Quoted
1. Visual C++ paketi
Yükle/Yeniden Yükle Visual C++ 2008 SP1 Yenidendağıtılabilir Paketi
Veya yükle/yeniden yükle Visual C++ 2010 (Windows/Vista/Windows 7)
2. Microsoft .NET Framework
Bu program paketleri kesinlikle aşağıdaki sırada yüklenmelidir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 2.0 SP2: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 3.0: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 3.5: İndir
Yükle/Yeniden yükle en son sürüm .NET Framework 4.0: İndir
3. DirectX
Bilgisayarınızda yüklü DirectX'i en güncel sürüme yükseltmek için "DirectX End-User Runtime Web Installer" programını bilgisayarınıza indirin.
DirectX veya DirectX 9.0c yüklenmesi sırasında internet bağlantısının kesilmesi gibi durumlarda işlemin yeniden başlatılması gerekir bu nedenle DirectX End-User Runtimes programının kullanılması önerilmektedir.
Peki birşey soracagım.ModMonaroza
Goblinbolden çıkınca oyun 10/15 sn donuyor Destegin cevabı bilgisayarınızdan kaynaklı bir hata denildi (Pcye format attım) ama sorun yalnızca bende olan birşey de degil.ÇÖZÜM yolu var mı dır ?
Tek tek bilgisayarınızdaki sorunları bilmem takdir edersiniz ki mümkün değil, ben genel olarak istemci oyunları ve bilgisayar performansını artırma konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilgisayarınızın performansındaki sorunları tespit edip çözmenin bir başka yolu da, denetim masasındaki Performans bilgileri ve araçları bölümünü incelemeniz olacaktır.
Buradan bilgisayarınızda en düşük performansa sahip ögeyi tespit edebilir, ipuçlarını inceleyerek bilgisayarınızın performansını artırabilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerden sonra performans inceleme aracını tekrar çalıştırmanız halinde, performanstaki değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz.
Yukarıda şu anda kullanmış olduğum bilgisayara ait performans durumunu ekledim. Disk veri aktarım hızı oldukça düşük olmasına rağmen oyunda her hangi bir performans sorunu yaşamıyorum.
Ayrıca unutmayın ki, oyunda kullandığınız her bir eklenti veya savaş loglarının açık olması, oyun performansını olumsuz etkileyebilir.
Umarım tüm bu bilgilendirmeler sorunları tespit edip çözmeniz konusunda size yardımcı olur.
Yine de bir çözüme ulaşamazsanız, her hangi bir bilgisayar teknik servisine başvurup, yardım almanızı öneririm.
İyi oyunlar.