Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
bana hatanı söylersen sana yardımcı olabilirim kristal çekerken ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz ?ben demın facebook dan alış verış yaptım oyundan 2 Tl oluyor sorunsuz beklemıyor su gibi içiyo dedım yoğunlukdandır çünkü bir kere daha garantı kartıyla denedım olmamıştı sonra sabah erkem sağatler de denenım hiç beklemedım br daha yatırım yapim deıdm olmadı bu sefer de gece yarısını bekledım sunucu rahatlar dıye gece de 3-4 gibi denedım yine sorunsuz oldu ama ininal da geceli gündüzlü çalışmalara devam edıyorum hala bir ümit yok kartı aldıgım yerde bayan vardı inanın ona çatıyorum kart bozukmu ne dedım olurmu öyle şey dedı 1 tl alış verış yapın şeker al dedı dedım PİSKUVİT ALSAM OLUMU OLU DEDI aldım kartın maş'ALLAH'ı var gerçek ten çalışıyor daa işte bu kirs çeke bilseydim iyi olurdu
peki bi sorum olucak http://www.ininal.com/index.php linke tıklayınca üye girişi yazıyor e posta adresine kendi msnmisi ama ininal şifresine neyi yazıcaz?
This post has been edited 1 times, last edit by "EsMc26" (Mar 3rd 2015, 11:23pm)