Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
o bug konusunda bişe beklemeyin ceza falan. zamanında ölüm arenası için kafam kadar duyuru yerleştirdiler kullananları bildirin en ağır şekilde cezalarını çekicekler başlık şu olsun vıttırı zıttırı diye. bariz şekilde bugun kullanıldığını gösteren ekran görüntüleriyle beraber ticket attım gelen cevabı görünce gülümsedim cidden
"evet hatayı biliyoruz en yakın zamanda düzeltmeye çalışıyoruz" şeklinde bi cevap gelmişti
yani bugu kullanan kullandı itemini basan bastı bize geçmiş olsun
Burç
The Noob
Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet
Koyun can derdinde kasap et derdinde desem uygun olur mu şimdi pagandum arkadaşım.. ? Biz oyunun temelinden kaynaklanan yanlış için birlikte bir ortak akıl ile çözüm üretmeyi konuşuyoruz, sen bugdan faydalanan veya itemde seni geçenleri felan söylüyorsun.. bu konuya ilgisiz kalmayalım diye düşünüyorum mod arkadaşlar bu kadar sessiz veya baştan savma hareket etmeyin diyorum, biz Türklerin bu oyundaki sonu uzak değil diyorum ve iyi günler diliyorum..
demekki kardeşim bugu sende kullanmışşın zoruna gidiyor pagandum arkdaşımızın söyledikleri doğur yarası olan gocunur noldu 2 cümle bi şey yazıldı diye kasap et muhabbetine giridn güzel kardeşim demekki sende bu acıktan faydalandın er veya geç cezanızın verilmesi dileğyi ile
demekki kardeşim bugu sende kullanmışşın zoruna gidiyor pagandum arkdaşımızın söyledikleri doğur yarası olan gocunur noldu 2 cümle bi şey yazıldı diye kasap et muhabbetine giridn güzel kardeşim demekki sende bu acıktan faydalandın er veya geç cezanızın verilmesi dileğyi ile
Koyun can derdinde kasap et derdinde desem uygun olur mu şimdi pagandum arkadaşım.. ? Biz oyunun temelinden kaynaklanan yanlış için birlikte bir ortak akıl ile çözüm üretmeyi konuşuyoruz, sen bugdan faydalanan veya itemde seni geçenleri felan söylüyorsun.. bu konuya ilgisiz kalmayalım diye düşünüyorum mod arkadaşlar bu kadar sessiz veya baştan savma hareket etmeyin diyorum, biz Türklerin bu oyundaki sonu uzak değil diyorum ve iyi günler diliyorum..
Yahu kardeşim konu ney konu yok yaran var yok gocunuyormuşum felan hakkatende bizim insanlarla oyun moyun bir şey yapılamıyor..
Server birleştiğinde Türk oyunculara teker teker şikayetleri ve dilekleri sorulduğunda hepimizin ortak olarak verdiği 2 cevap vardı.
1-)Ulusal para birimleri arasındaki farktan kaynaklanan oyunun bizim aleyhimize pahalılaşması.
2-)2 hafta önden giden karakterlere "adil bir şekilde" yetişme imkanı.
İlk şikayetimizin düzelmeyeceğini sayın forum yöneticisi Drakdish "her güzel şeyin bir bedeli vardır" kabilinden bir cevapla attığı postlardan herhangi birinde hali hazırda açıklamış bulunuyor.(Drakdishin hangi konulara ne yazdığını araştırma imkanınız varsa dediğimi anlayacaksınız)
Diğer şikayetimizinse düzeltilebileceğine dair hemen hemen hepimizin umudu vardı.Hatta çok sevdiğim abim ve sayın Mod*Discotech kendine söylenenler doğrultusunda bu açığın kapatılması için ayna tomarı getirildiğini söyledi.Buraya kadar herşey güzel.
Gelelim asıl mevzuya.Yönetim zaten kapatması gereken bir eksiklik ya da gidermesi gereken bir mağduriyet üzerinden tanesi 35 kristal bile olsa birçok oyuncu üzerinden para kazandı.Bunun adı haksız kazançtır hiç kimse kusura bakmasın.Çünkü mağdur olan benim ve mağduriyetim üzerinden para kazanılan da benim.Sözlerim forum yöneticilerine değil kimse üzerine alınmasın ama burda söylenen şikayetleri üstlerinize iletmek sanırım hepinizin boynunun borcu.Bu yüzden konuyu açan ve doğru yorumlarıyla katkıda bulunan diğer arkadaşların söylediklerine harfiyyen katılıyorum.
Gelelim bug konusuna.Herkes bu bugın farkında ve artık kullanan oyuncularda "bu kadar adamı banlayacak cesaret yok yönetimde" düşüncesi söz konusu.Valla bence böyle düşünmekte "ARTIK" haklılar çünkü üzerinden 3 haftalık bakım geçmesine rağmen bug kullanan oyuncuların hala item bastığını görmek mümkün.
Burda özellikle Drakdish'den rica ettiğim 3 şey var.Özellikle Drakdish diyorum çünkü Timur abi'nin uğraşılarına şahit olmuşluğum var.
1-)Konu açıldığından beri hiçbir şekilde saygısızca üslup takınmamış ve saygısız söylemde bulunmamış oyuncuları burdaki görevinizin varoluş sebebi olarak görmeniz ve ciddiye almanız.
2-)"Yapabilecek birşey yok"-"Ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen"-"Her güzel şeyin bi bedeli vardır" gibi yönetici ağzından çıkmaması gereken cevaplar yerine,birşey yapılamıyorsa dahi neden yapılamadığına dair tutarlı ve tatmin edici açıklamalar yapılması.
3-)Yukardakilerin hiçbirini yapamayacaksan(ız) eğer,dürüstçe söylemeniz.Bizde gerektiği yerde "pes" demesini biliriz çünkü artık avutulmaktan keyif almıyoruz.
İyi çalışmalar,iyi oyunlar.
Dancingfear
Valla ilgili arkadaşların umursadığını sanmıyorum ama artık sadece şunu diyorum, inşallah türk oyuncular yavaş yavaş bırakırda oyuncu kalmaz. O zaman sizde başka iş peşinde koşar durursunuzda bulamazsınız inşallah dahada bir şey demiyorum çünkü bende bırakma noktasıındayım..
DUYAN DA KOPYA AYNA NESNESI BEDAVA ZANNEDIYOR YAW
ALLODS ONLINE OYUNCULARIYLA RESMEN DALGA GECIYOR HELAL OLSUN
DUYAN DA KOPYA AYNA NESNESI BEDAVA ZANNEDIYOR YAW
ALLODS ONLINE OYUNCULARIYLA RESMEN DALGA GECIYOR HELAL OLSUN
Arkadaşlar yazdıklarınızın arkasında durun türk olarak hepimiz haklıyız bizlere geregince ilgi duyulmuyor haksızlıga ugruyoruz bu konu burda kapanmasın lütfen sessiz olmayın Drakdishde bu konuya cevap versin lütfen 2 hafta geriden geldik telafisi olmadı açıkça bize deyin bizde ona göre oyunu oynayalmı yada bırakalım .
Arkadaşlar anahtar olayını ilettik servere geç katılmanızdan dolayı talepte bulunduk sizlerin talebi üzerine, anahtar iadesi malesef olmucak, bu konuda gerekli açıklamaları yaptık telafi konusunda. Geçmiş yorumları takip edin lütfen tekrar tekrar bu konu üzerinde durmanın anlamı yok anlayışlı olmanızı rica ediyorum.
.
bu bug konusu nolucak peki?
bi önceki postum silinmiş neden anlamadım. altı üstü madem banlamicaksınız bug kullananları itemlerini 0layın dedim. neresi yanlış bunun?
bug çözüldü artık. bunu kullanmayanların/kullanamayanların mağduriyetini gidermek için bişeler düşünüyolarmı? bunuda bi iletseniz ya...
Burç
The Noob
Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet
Discotech seni anlıyorum ama ilettik demekle iş bitmiyor yöneticilerin başında türk yöneticisi varsa neden geregini yapmıyor ortada apaçık bir haksızlık var.Türklerin en baş yetkilisi olarak drakdishin bu konuya cevap vermesini bekliyoruz.
Hatebredin dedigine katılıyorum türk oyuncu kitlesi çok azaldı buda işlerinin sonu demektir.
Yorumumu silmezsen sevinirim.
arkdaşalr burdan mod ardaşımızı sıkıştırmayın mod kavramını bir araştırın sorunları iletir global serverdeyiz oyunun yönetimi tamammen rusların elinde gidin bi sorununnuz varsa türkiye yöneticlerin cevabı sizi tatmin etmiyosa gidin rusyaya orya iletin şikayetinizi ardaslar lütfen birazcık anlayışlı olalım .
Nellix