Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
IrakArap topluluğu derken hangi arap ülkeleri ? biraz üstü örtülü olmuş bilgi verirseniz seviniriz.
This post has been edited 1 times, last edit by "magellan" (Oct 4th 2014, 2:56am)
Oyun sadece kanlı ve vahşiden ibaret değil, zaman harcandığı sürece gold akışı bi hayli fazla bunlara örnek verecek olursak, kanlı vadi, vahşi çiflik, eğitim kampı, kızıl burç, ölüm arenası , labirent vb bir çok yerde gold ve amalgam ihitiyacınızı çok rahat karşılıyorsunuz ayrıca gemi ile etere çıkıp para kasma farm yapma vb bir çok yer var oyun bunları oyunculara sunmuş zaten.atladığım bir konu daha var bahsetmem gerekiyor kristal fiyatları çok uçuk emsal benzer oyunlardaki maliyetin neredeyse 2 katı aynı orantıta diğer oyunlara nazaran kalite malesef aşağı doğru gitmekte , ya oyunun kalitesi artsın yada kri fiyatları düşsün kanlı ,vahşi,rihadda slot kesmeden ibaret şu anda oyun .
arkadaşım diyerek hitab etmişsin ama hiç te arkadaşça gelmedi yaklaşımın , oskar ödüllerinden abhsediyorsun bu bir flim değil oyun belki daha çiddi bir iş ya sen bunu farkında değilsin yada aklınca avukatlığa soyunuyorsun ama oyunun avukata ihtiyacı yok tartışma yaratmak istiyorum senin fikrin o dur benim fikrimde budur .evet keşke dediğin gibi katılım çok olsa bizde onu istiyoruz fakat öyle olmuyor malesef ülke ekonomisi demişsin iyi kardeşim sen maaşını yatır oyuna sana bi şey diyen yok fakat vermeden almak allaha mahsus.ne kodar iş okadar köfte piyasası belli fiyat pahalı şunu da bekirtmek isterim benim kafam dki seneryoyu bu ekibin yapması mümkün değil ama isterlerlerse modelleme ve kurguyla ilgili yardımcı olabilirim tabi ücret karşılığındaSelamlar ne kadar farkli milletten ve etnik gruptan katilim olursa bence
oyun bir o kadar daha renklenir.Almani, Fransizi, Türkü bu kadar aktif
olarak oyunda ic ice adasindan pvpsine baya zevkli oluyor. Arap
arkadaslarinda gelmesi ile daha zevkli olacagini düsünüyorum.
Ayrica
oyunun kurgusunda yanlisliklar var ve oyun iyice paraya döndü diyen
arkadasinda kurgusu varsa kafasindakini bizimlede paylassin senaryoyu
okur begenirsek oskar icin aday yapariz.Evet oyun para gerektiren bir
oyun ve bir cok oyuna görede daha iyi bir oyun.Para kasmak Tr
serverindakinden özellikle eter de, daha rahar onuda yapamiyosan
reflaktör kasar satarsin. 1-2 saat oyun oynayan adam zaten oyunda ne tas basar ne de item yapabilir ada dedigin is bile 1 saat civari sürüyor.Avrupadakiler kristali senden daha ucuza almiyor ayni paraya aliyor sadece senin yasadigin ülkenin ekonomisi o kadar parlak olmadigindan sana fazla geliyor.
ılk once yaptıgın yorumda hangı ulkeler dedın sonra konuyu buraya cekdın . benım ızlenımlerıme gore kendımce cevap vereyım ...Senın yada baska ulke serverındakı oyuncuların oyun standartları altında kalınca oyunu bırakacam demesı normal ama senın oyunu bırakman ne yonetımın nede benım gıbı bı playerın umrunda degıl.oyun formatından kımse dısarı cıkamaz bunun ıcıne admın ve gm lerde dahıl. dolayısı ıle oyun devam eder playerlar gelısır yada degısır.oyun 2 secenek vermıs ya onlıne surenı uzun tutacaksın goldunu paranı kasacaksın kı benım tercıhım bu yonde yada aylık reel para vereceksın. kımsenın verdıgı parayı abartmasına gerek yok haftada 15 lıra ayda 60 lıra oda 1 ay yetecek krıstal alabılırsın.MMOPRG turdekı oyunlarda para yatırmak normal ve bu kalıtedekı bı oyuna aylık 2 k krı yatırmak gayet normal bence.ama sanada hak verebılıyorum ne zamanın vardır gold kasacak nede tl yatırmakdan yanasın. oyunu bırakma tercıhıne saygı duyarım.Benım sana anlatmak ıstedıgım su : hem zamanını ayıramayıp hem ayda 60 lıra veremıyor ısen sonra oyun aldı basını gıttı demen garıp gelıyor. bu oyunu sana bısey veremez. kımse kusura bakmasın.Ekıbını kur paranı kas oyundan zewk al.) varda şu anda oyuncu sayısı gittikçi azaldı bizim türk sorvırında daha çok oyuncu vardı. şuanda bakıyorum yine türkler ağırlıklı online bu geçişten oyunu bırakan oyuncularda var,yeni oyuncular eklemek mantıklı fakat 1 ay sonra yine azalır,çalışmalar oyunun kalitesini ve akışını yükseltmek amaçlı olmalı benim fikrim,oyun kurgusunda ve sisteminde çok büyük yanlışlıklar var ticari yapının çok ön planda olması ,oyuncular rasındaki güç dengeleri saymadığım daha bir çok konu var. yakın zamanda gözlem yapmayı düşünüyorum olumsuzluklar devam ederse delete enter.
This post has been edited 1 times, last edit by "Santino" (Oct 5th 2014, 8:42am)