You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, October 2nd 2014, 2:59pm

Önemli: Arap topluluğu ile birleşme!

Sevgili Oyuncular,

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana birçok topluluk New Frontier ve Smuggler's Paradise isimli sunucularımıza dahil olmuştur. Daha önce Gamepower7 tarafından yönetilen Arap topluluğunu selamlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Veritabanları Pazartesi günü yürütülecek olan sunucu bakımı ile bizim veritabanımız ile birleştirilecektir. Bundan dolayı sunucu bakımının her zamankinden biraz daha uzun süreceğini belirtmek isteriz. Ancak gelişmelerden sürekli olarak haberdar edileceksiniz.

Bakım çalışmalarının süresinin dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınız.

Bakım çalışmaları saat 09:00'da başlayıp tahminen saat 17:00'da sona erecektir

Yeni rakipler ve müttefikleriniz için sabırsızlanabilirsiniz! Yeni oyuncu arkadaşlarınızı güzel bir şekilde karşılayacağınızı umuyoruz. Birleşme işleminin mümkün olduğu kadar sorunsuz bir şekilde sonuçlanması için yoğun bir çaba göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Allods Ekibiniz

2

Friday, October 3rd 2014, 5:49pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Arap topluluğununda sunucumuza katılması bizi mutlu etti, diğer topluluktaki oyuncu arkadaşlarında bizle aynı fikirde olduklarından eminim.
Şimdiden hoş geldiniz aramıza.
.

3

Friday, October 3rd 2014, 5:56pm

Imyourdad

Beginner

• Send private message

مرحبا بكم في اللاعبين العرب لدينا. إخواننا العربية. أتمنى يمكن أن يكون متعة الوقت جيدة. لمناقشة ... ;)
Welcome to our Arab players. Our Arab brothers... See you soon ...

4

Friday, October 3rd 2014, 5:56pm

Selamlar İyi Oyunlar
Şimdiden aramıza hoş geldiniz

5

Friday, October 3rd 2014, 6:23pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

HOŞGELDINIZ yoldaşLar :)

6

Friday, October 3rd 2014, 7:04pm

arap topluluğu

Arap topluluğu derken hangi arap ülkeleri ? biraz üstü örtülü olmuş bilgi verirseniz seviniriz.

7

Friday, October 3rd 2014, 7:42pm

Kalioras

Trainee

• Send private message

Arap topluluğu derken hangi arap ülkeleri ? biraz üstü örtülü olmuş bilgi verirseniz seviniriz.
Irak
İran
Suriye
Fas
Cezayir
Tunus
Libya
Lübnan
Mısır
S. Arabistan
vs vs vs

( Dunyadakı Arap serverını ındırmıs Herhangı bı ulke ..... Turkıye den herhangı bırısıde olabılır ıcınde .. hangı ulkeler var oldugunu soylemek ımkansız ,... ornek bu serverda avrupa kuzey amerıka ve tr serverlerı bırlesdı . ıcınde endonezıa lı playerlar var )

8

Friday, October 3rd 2014, 9:06pm

:)) varda şu anda oyuncu sayısı gittikçi azaldı bizim türk sorvırında daha çok oyuncu vardı. şuanda bakıyorum yine türkler ağırlıklı online bu geçişten oyunu bırakan oyuncularda var,yeni oyuncular eklemek mantıklı fakat 1 ay sonra yine azalır,çalışmalar oyunun kalitesini ve akışını yükseltmek amaçlı olmalı benim fikrim,oyun kurgusunda ve sisteminde çok büyük yanlışlıklar var ticari yapının çok ön planda olması ,oyuncular rasındaki güç dengeleri saymadığım daha bir çok konu var. yakın zamanda gözlem yapmayı düşünüyorum olumsuzluklar devam ederse delete enter.

9

Friday, October 3rd 2014, 9:12pm

atladığım bir konu daha var bahsetmem gerekiyor kristal fiyatları çok uçuk emsal benzer oyunlardaki maliyetin neredeyse 2 katı aynı orantıta diğer oyunlara nazaran kalite malesef aşağı doğru gitmekte , ya oyunun kalitesi artsın yada kri fiyatları düşsün kanlı ,vahşi,rihadda slot kesmeden ibaret şu anda oyun .

This post has been edited 1 times, last edit by "magellan" (Oct 4th 2014, 2:56am)

10

Friday, October 3rd 2014, 9:33pm

Irak
İran
Suriye
Fas
Cezayir
Tunus
Libya
Lübnan
Mısır
S. Arabistan
sure from this? ?( 8|

11

Friday, October 3rd 2014, 9:35pm

12

Friday, October 3rd 2014, 10:38pm

Discotech

Professional

• Send private message

atladığım bir konu daha var bahsetmem gerekiyor kristal fiyatları çok uçuk emsal benzer oyunlardaki maliyetin neredeyse 2 katı aynı orantıta diğer oyunlara nazaran kalite malesef aşağı doğru gitmekte , ya oyunun kalitesi artsın yada kri fiyatları düşsün kanlı ,vahşi,rihadda slot kesmeden ibaret şu anda oyun .
Oyun sadece kanlı ve vahşiden ibaret değil, zaman harcandığı sürece gold akışı bi hayli fazla bunlara örnek verecek olursak, kanlı vadi, vahşi çiflik, eğitim kampı, kızıl burç, ölüm arenası , labirent vb bir çok yerde gold ve amalgam ihitiyacınızı çok rahat karşılıyorsunuz ayrıca gemi ile etere çıkıp para kasma farm yapma vb bir çok yer var oyun bunları oyunculara sunmuş zaten.
Bu saydığım etkinlikleri ve faliyetleri değerlendirmek oyuncunun kendisine ait açıkça konuşmak gerekirse herşeyi bedava olan bir oyuna ben bugune kadar rastlamadım lütfen oyuncularI bunlar yokmuş gibi etkilemeyin bu kadar gold akışı varken kristal fiyatlarının düşmesi normalmidir.
.

13

Friday, October 3rd 2014, 10:45pm

doğru herşey mükemmel o yüzden oyuncular bırakıyor oyunu ,bir eleştiri yapıldığı zaman hemen savunmaya geçmek oyuna kar değil zarar verir. evet dediğin yerlerde bunlar yapılıyor belli miktarda gold kazanılıyor fakat yeterli değil çok zaman alan işler bunlar free player olduğunu idda etmek evet gri şserbest olabilir ama oyun bedava değil olmasınıda beklemiyoruz ,pahalı arkadaşım pahalı dolar euro kaç para oldu haberin yok galiba üslubum kaba geldiyse kusura bakma ama doğrular bunlar bi wow değil bu oyunki o bile aylık maliyette daha ucuza geliyorki tabiki bu oyunu onunla kıyaslamamda abes olabilir.vahşi,eğitimkampı, kızıl burç ,gemi ile eter kasma ee başka ne var allah aşkına kimi etkiliyoruz müşterilerimi kaçırıyoruz sıkıldık lütfen seneryo değişsin biraz oyundeğil burdaki dostluk arkadaşlık tutuyor insanları inanın kimse artık oyununda değil ama oda nereye kadar. kristal alım fiyatlarından bahsediyorum ben herkezin zamanı yok okadar oyuna zaman ayırmaya adam krisini alıyor parayla burda 1-2 saat oyun oynuyor zaten dövizle alınıyor kristal satım fiyatlarının düşmesi şart nadir nesne itemleri malzemeleri almadan mafsa açmadan taş basmadan bu oyunu oynamanın manası yok
tahammülünüz için teşekkür ediyorum.

14

Friday, October 3rd 2014, 10:56pm

Prosatanus

Beginner

Occupation: Fotograf, Gida

• Send private message

Selamlar ne kadar farkli milletten ve etnik gruptan katilim olursa bence
oyun bir o kadar daha renklenir.Almani, Fransizi, Türkü bu kadar aktif
olarak oyunda ic ice adasindan pvpsine baya zevkli oluyor. Arap
arkadaslarinda gelmesi ile daha zevkli olacagini düsünüyorum.

Ayrica
oyunun kurgusunda yanlisliklar var ve oyun iyice paraya döndü diyen
arkadasinda kurgusu varsa kafasindakini bizimlede paylassin senaryoyu
okur begenirsek oskar icin aday yapariz.Evet oyun para gerektiren bir
oyun ve bir cok oyuna görede daha iyi bir oyun.Para kasmak Tr
serverindakinden özellikle eter de, daha rahar onuda yapamiyosan
reflaktör kasar satarsin. 1-2 saat oyun oynayan adam zaten oyunda ne tas basar ne de item yapabilir ada dedigin is bile 1 saat civari sürüyor.Avrupadakiler kristali senden daha ucuza almiyor ayni paraya aliyor sadece senin yasadigin ülkenin ekonomisi o kadar parlak olmadigindan sana fazla geliyor.
Sipral Coma

15

Friday, October 3rd 2014, 11:47pm

Selamlar ne kadar farkli milletten ve etnik gruptan katilim olursa bence
oyun bir o kadar daha renklenir.Almani, Fransizi, Türkü bu kadar aktif
olarak oyunda ic ice adasindan pvpsine baya zevkli oluyor. Arap
arkadaslarinda gelmesi ile daha zevkli olacagini düsünüyorum.

Ayrica
oyunun kurgusunda yanlisliklar var ve oyun iyice paraya döndü diyen
arkadasinda kurgusu varsa kafasindakini bizimlede paylassin senaryoyu
okur begenirsek oskar icin aday yapariz.Evet oyun para gerektiren bir
oyun ve bir cok oyuna görede daha iyi bir oyun.Para kasmak Tr
serverindakinden özellikle eter de, daha rahar onuda yapamiyosan
reflaktör kasar satarsin. 1-2 saat oyun oynayan adam zaten oyunda ne tas basar ne de item yapabilir ada dedigin is bile 1 saat civari sürüyor.Avrupadakiler kristali senden daha ucuza almiyor ayni paraya aliyor sadece senin yasadigin ülkenin ekonomisi o kadar parlak olmadigindan sana fazla geliyor.
arkadaşım diyerek hitab etmişsin ama hiç te arkadaşça gelmedi yaklaşımın , oskar ödüllerinden abhsediyorsun bu bir flim değil oyun belki daha çiddi bir iş ya sen bunu farkında değilsin yada aklınca avukatlığa soyunuyorsun ama oyunun avukata ihtiyacı yok tartışma yaratmak istiyorum senin fikrin o dur benim fikrimde budur .evet keşke dediğin gibi katılım çok olsa bizde onu istiyoruz fakat öyle olmuyor malesef ülke ekonomisi demişsin iyi kardeşim sen maaşını yatır oyuna sana bi şey diyen yok fakat vermeden almak allaha mahsus.ne kodar iş okadar köfte piyasası belli fiyat pahalı şunu da bekirtmek isterim benim kafam dki seneryoyu bu ekibin yapması mümkün değil ama isterlerlerse modelleme ve kurguyla ilgili yardımcı olabilirim tabi ücret karşılığında

16

Saturday, October 4th 2014, 12:07am

100 kristal =1euro avrupada da parayı sokaktan topladıklarını zanetmiyorum 1kri=81gold kurda tamam bu şekilde devam ettiğini varsayalım oyuncu sayısında artışmı göreceğiz azalmamı ? yeni başlamadıki bu oyuna her sene bu şekilde devam etti ve bana göre çok büyük kan kaybetti pazarlama açısından şu mal için %100 hatalı bir yol izlendiğini düşünüyorum bence bir gözden gecirmelerinde fayda var oyuncu için farketmez benim için hiç farketmez silerim gecerim başka oyuna, evet yeni oyuncu gelir ama şu oyunda yeni oyuncunun da devamlılığını sağlamak kuru ve kri fiyatını düşürmekten çok daha zor benim görüşüm .

teşekkür ediyorum tekrar. mesajlar gereksiz geldiyse silebilirsiniz alınmam

17

Saturday, October 4th 2014, 12:51am

Prosatanus

Beginner

Occupation: Fotograf, Gida

• Send private message

Arap topluluğu ile birleşme

Konu araplarin servera gelmesi ama yine biri kalkti oyun pahaliya cevirdi. Gold kasilacak yerler var yaziyorum herkesin vakti yok diyor para ile gold al diyorum kristal ile param yok diyor eeee kusura bakma ama oynamayacaksin ya da 333-333 tas d4 olarak oynayip ben para yatirmiyorum zevkine oynuyorum deyip kenarda oturacaksin.Kristal fiyatlarinin düsmesi tabii dedigin gibi cok güzel olur "umarimda olur" Pazarlama stratejinede bayildim ayrica umarimi bunuda oyunun gerekli mercilerindekiler okuyup senin dahiyane fikrini bir an önce hayata gecirir ve bunu akil edemeyen oyun ve yazilim gelistirmek icin orada oturan yazilimcilarda senin o mütis isigindan faydalanir :D Umarim artik sacmalamayi birakir ve konunun baslik ne ise o sekilde ilerlemesine engel olmassin.
Sipral Coma

18

Saturday, October 4th 2014, 1:30am

Discotech

Professional

• Send private message

Arkadaşlar konumuz Arap oyuncuların sunucumuza dahil olması farklı konularla başlığı meskul etmeyelim lütfen, farklı başlık altında kur ve diğer konuları konuşabilirsiniz.
İyi Oyunlar.
.

19

Saturday, October 4th 2014, 10:51am

Waaagh

Beginner

• Send private message

13 taş ordusu geliyor diyolar hem de çok ucuz bir maliyetle yapılmış 13 taşlar... birleşme yeni haksızlıkları , orantısızlıkları beraberinde getirecek gibi duruyor, hadi hayırlısı.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

20

Saturday, October 4th 2014, 4:04pm

Kalioras

Trainee

• Send private message

:)) varda şu anda oyuncu sayısı gittikçi azaldı bizim türk sorvırında daha çok oyuncu vardı. şuanda bakıyorum yine türkler ağırlıklı online bu geçişten oyunu bırakan oyuncularda var,yeni oyuncular eklemek mantıklı fakat 1 ay sonra yine azalır,çalışmalar oyunun kalitesini ve akışını yükseltmek amaçlı olmalı benim fikrim,oyun kurgusunda ve sisteminde çok büyük yanlışlıklar var ticari yapının çok ön planda olması ,oyuncular rasındaki güç dengeleri saymadığım daha bir çok konu var. yakın zamanda gözlem yapmayı düşünüyorum olumsuzluklar devam ederse delete enter.
ılk once yaptıgın yorumda hangı ulkeler dedın ^^ sonra konuyu buraya cekdın . benım ızlenımlerıme gore kendımce cevap vereyım ...Senın yada baska ulke serverındakı oyuncuların oyun standartları altında kalınca oyunu bırakacam demesı normal ama senın oyunu bırakman ne yonetımın nede benım gıbı bı playerın umrunda degıl.oyun formatından kımse dısarı cıkamaz bunun ıcıne admın ve gm lerde dahıl. dolayısı ıle oyun devam eder playerlar gelısır yada degısır.oyun 2 secenek vermıs ya onlıne surenı uzun tutacaksın goldunu paranı kasacaksın kı benım tercıhım bu yonde yada aylık reel para vereceksın. kımsenın verdıgı parayı abartmasına gerek yok haftada 15 lıra ayda 60 lıra oda 1 ay yetecek krıstal alabılırsın.MMOPRG turdekı oyunlarda para yatırmak normal ve bu kalıtedekı bı oyuna aylık 2 k krı yatırmak gayet normal bence.ama sanada hak verebılıyorum ne zamanın vardır gold kasacak nede tl yatırmakdan yanasın. oyunu bırakma tercıhıne saygı duyarım.Benım sana anlatmak ıstedıgım su : hem zamanını ayıramayıp hem ayda 60 lıra veremıyor ısen sonra oyun aldı basını gıttı demen garıp gelıyor. bu oyunu sana bısey veremez. kımse kusura bakmasın.Ekıbını kur paranı kas oyundan zewk al.

This post has been edited 1 times, last edit by "Santino" (Oct 5th 2014, 8:42am)

Rate this thread