You are not logged in.

21

Sunday, October 5th 2014, 10:24am

Araplar zengin bi millet oyuna bayağı güçlü kişiler gelcek galiba

22

Sunday, October 5th 2014, 3:30pm

Darthonat

Beginner

• Send private message

Kur biraz daha artıp rekora koşar herhalde birleşmeden beri el yakıyor oyun :D

23

Monday, October 6th 2014, 12:16am

مرحبا بكم في اللاعبين العرب لدينا. إخواننا العربية. أتمنى يمكن أن يكون متعة الوقت جيدة. لمناقشة ... ;)
Welcome to our Arab players. Our Arab brothers... See you soon ...
يسلمووو صديقي اللعبة جميل جدا :thumbup:

24

Monday, October 6th 2014, 10:50am

cihanokr

Beginner

• "cihanokr" has been banned

• Send private message

desene waaagh çok daha güzel olacak ,güçlüler biraz zorlasın artık dimi:d

burdan o kur düşsün diyen arkadaşada bir çift söz, sana bedava verseler yinede söylenirsin belli.

25

Monday, October 6th 2014, 11:00am

waqee

Trainee

• Send private message

ulan şunların bari ittifagı güçlü olsa
:thumbup:

26

Monday, October 6th 2014, 12:01pm

Yeni oyuncular candır gelsinler gelsinler
Dancingfear

27

Monday, October 6th 2014, 12:21pm

Sunucuların birleşme işlemi başarılı bir şekilde sona doğru yaklaşıyor. Geriye sadece istemcinin güncellemesi kaldı.

28

Monday, October 6th 2014, 2:29pm

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

Kim çıkardı şu full 13 taşlılar hurafesini bilmiyorum ama yok öyle bir şey.
Ben sordum arap serverından birine, maksimum 10 tanedir 13 taşlı oyuncu dedi.
Çoğunluğu 7-11 seviye taşa sahipmiş.

29

Monday, October 6th 2014, 2:45pm

Çalışmalar tahmin edilen süreden yaklaşık olarak 2 saat daha uzun sürecektir. Sunucu verileri herhangi bir hataya zemin hazırlamamak için tekrar test edilecek.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

30

Monday, October 6th 2014, 2:59pm

• Send private message

şu sandıklardan çıkan itemlerin saçma sapan işe yaramayan random olarak çıkmasını düzeltmezlerse ..yakında bu serverde adam kalmayacak..oyunu bırakan ve bırakacak kim ile görüştüysem en büyük etken. kardeşim adam 30 sandık açıyorsa 40-45 itemden 3-4 tanesi işine yarıyorsa ,geri kalan 35-40 itemide küfür ede ede npc ye satıyorsa..bu adam kendini neden sinir etsinki.oyunu bırakıyor kurtuluyor bu sinir, stresten.zaten aylardır bunu göremeyen oyun sahibi ve yetkililer ilk birleşmeden günümüze kadarki süeyi takip etseler,ve takip ettiklerindede ilk haftalardaki oyuncu sayısı ile günüzdeki oyuncu sayısının ne kadar düştügünü görseler anlayacaklar.onun için çinlilerde gelse bu kafayla devam ettikleri sürece kaçınılmaz acı son yakındır..ben şahsen bu oyuna 6 ay daha ömür biçiyorum bu kafayla giderlerse..

This post has been edited 1 times, last edit by "resatim" (Oct 6th 2014, 3:06pm)

31

Monday, October 6th 2014, 3:10pm

türk serverdan gelen çoğu oyuncunun itiraz sebebi aslında bu serverın nasıl yönetildiğiyle ilgili diil.

birleşmeden önce diğer serverlarda etkinlikler kolaylaştırmalar ver coşkuyu ver coşkuyu adamlar full charlarla geldi.

bizim geldiğimiz tr server yöneticileri genel olarak zora sokma politikası izlediklerinden daha zayıf karakterlerle geldik...

haliyle kurların, önceden basılmış taşların gözümüze bu kadar batması anormal diil.

tabi bunun anlamı bu serverde herşeyin olması gerektiği gibi gittiği diil.

sonuçta birleşmeden sonra türk güruhun çoğuyla beraber diğer serverlardan gelenlerdende bırakanlar azımsanıcak gibi diil.

daha öncede söyledim yine söylüyorum. kur sisteminin olması gerektiği şekilde düzenlenmesi lazım. sisteme yeni giren kristalin kurlara dahil edilmesi gerekli ki adil ve kabul edilebilir düzen çıksın ortaya... araplarla birleştikten sonra denizde biticek artık. hadi 3 ay sonra baktınız olmadı ruslarlada birleştirdiniz. eee sonra?
Burç

The Noob

Spoiler Spoiler

Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet

32

Monday, October 6th 2014, 3:15pm

• Send private message

+1

This post has been edited 1 times, last edit by "resatim" (Oct 6th 2014, 3:22pm)

33

Monday, October 6th 2014, 3:16pm

MUSALLAT

Trainee

Occupation: zar ustası

• Send private message

şimdiden hayırlı olsun dıyelım umarım daha keyifli bi hale gelır oyun gercı ozan beter oluyo ama neyse:)) bi sorum olucak geçişler hakkında herhangi umut varmı acaba?

34

Monday, October 6th 2014, 3:22pm

şimdiden hayırlı olsun dıyelım umarım daha keyifli bi hale gelır oyun gercı ozan beter oluyo ama neyse:)) bi sorum olucak geçişler hakkında herhangi umut varmı acaba?

geçişler açılmayacak.

35

Monday, October 6th 2014, 3:26pm

Assembly

Beginner

Occupation: Yazılım

• Send private message

دعونا ترحيب
The Lord Of The Rings

36

Monday, October 6th 2014, 3:44pm

Waaagh

Beginner

• Send private message

Kim çıkardı şu full 13 taşlılar hurafesini bilmiyorum ama yok öyle bir şey.
Ben sordum arap serverından birine, maksimum 10 tanedir 13 taşlı oyuncu dedi.
Çoğunluğu 7-11 seviye taşa sahipmiş.
Valla ben birinden duyduğumu söyledim doğru olmayabilir.13 taşı olan çok oyuncu olmasa bile asıl önemli olan ve benim merak ettiğim şey, arap sunucusunun bize kıyasla ne kadar maliyetli olduğudur.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

37

Monday, October 6th 2014, 3:45pm

• Send private message

yaklaşık 4 senden beri bu oyunu oynuyorum. son 1 senedir cok sıkıldım arapta gelse japonda gelse farketmez.sorunlar devam edicektir rusların bu oyunu gözden gecirmesi şart. EN ONEMLİSİ biz türklerin birbirimizle dayanışma halinde olması yerine dahada düşman olup birbirimizi ezmeye iftiralarla fesatlıklarla kendimizi ve cevremizi oyundan soğutup bıraktırıyoruz ..önce kendi aramızdaki sorunları çözelim derim.ozaman kur 200...300 gold olsa bile oyun bize daha zevkli hale gelicektir.inşallah bizde olmayan dayanışma araplarda vardır Hiç olmazsa bazılarına örnek olurlar.şimdiden hoşgelmişler ;)

38

Monday, October 6th 2014, 3:58pm

Arap topluluğu ile birleşme

selamlar hoşgeldiniz yoldaş arkadaşlar :thumbsup:

39

Monday, October 6th 2014, 4:00pm

40

Monday, October 6th 2014, 4:49pm

Rate this thread