You are not logged in.

1

Thursday, December 18th 2014, 4:31pm

Bir Yeni Yıl Armağanı!

Sevgili Oyuncular,

Yepyeni bir yıla sadece iki hafta kaldı! Bizler de bu iki haftayı olabildiği kadar cazip bir hale getirmek için dağıtacağımız birçok hediyeden ilkini sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz! Bu armağan herkesin hoşuna gidecek!

18 Aralık tarihinden 1 Ocak tarihine kadar tüm Allods oyuncuları, Gaziler ve Çaylaklar dahil, Smugglers Paradise isimli ücretli sunucumuza bedava giriş hakkı elde edecekler! Eğer daha önce bu sunucuda hiç oynamadıysan şimdi bunun için tam zamanı! Halihazırda bu sunucuda oynayan oyuncularımıza ise iki haftalık esktra bir üyelik verilecektir!

Önemli: Abonelik gerektiren sunucuda herhangi bir üyeliği bulunmayan oyuncularımızın, sunuculara girmeden önce ek üyelik alırken meydana gelen bir sorun bulunmaktadır. Detaylar haberin sonunda!

Bu Yeni Yıl armağanımızı beğeneceğini umuyor ve ukufta daha birçok etkinlik ve kutlamanın da olduğunu unutmamanı diliyoruz. Bizi izlemeye devam edin ve festivallerin tadını çıkarın!

Bilinen sorunlar: Abonelik gerektiren sunucuda herhangi bir üyeliği bulunmayan oyuncularımızın, sunuculara girmeden önce herhangi bir ek üyelik almamaları rica olunur. İlk önce 2 haftalık hediye üyeliğiniz ile sunuculara giriş yapıp daha sonra dilediğiniz takdirde ek üyelik alabilirsiniz. Sorun giderilir giderilmez duyuru yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

-Allods Ekibi

This post has been edited 1 times, last edit by "Drakdish" (Dec 18th 2014, 4:43pm)

2

Friday, December 19th 2014, 7:26am

Pagandum

Beginner

Occupation: Muhasebe

• Send private message

ya paralı serverda bızım ne ısımız var zaten oynamak ıstesek ordan hesap acarız burda guzel bır etkınlık beklıyoruz tam gun 2x etkınlıgı olabılır herseye yada cumartesı pazar 2 gun 2x etkılıgı olabılır orda 2 hafta oynuyacak mıllet tkr bu serverı gelecek

3

Friday, December 19th 2014, 7:50am

ya paralı serverda bızım ne ısımız var zaten oynamak ıstesek ordan hesap acarız burda guzel bır etkınlık beklıyoruz tam gun 2x etkınlıgı olabılır herseye yada cumartesı pazar 2 gun 2x etkılıgı olabılır orda 2 hafta oynuyacak mıllet tkr bu serverı gelecek
Selamlar.

İki server oyuncuları bu forumu kullanmakta olduğu için duyuru yapılmıştır.Ayrıca istekleriniz iletilecektir.

İyi Forumlar.

4

Saturday, December 20th 2014, 4:04am

p2p serverda 2 haftalık bedava girişle çözülemeyecek ciddi bir nüfus azlığı sorunu var. bunun nedeni birleşme olduktan sonra sonra o serverın yönetim tarafından adeta unutulmasıdır. orda kalanlar da sadece dominyondan dominyona pvp yapar olmuşlar ki o da toplamda 4 birlik. 18 aralık günü cun çekti diye sevinmiş millet ama etkinliğin 2.günü aynı sessilik devam ediyodu yani benim düşüncem bu 2 hafta kalıcı bir çözüm olmayacak. orayı bırakan oyuncu arkadaşlarımın çoğu pvp olamadığından bıraktı ve haklılarda. her hafta item yapmaya uğraşıoruz ama boşu boşuna. bırakın pvpyi goblin bile çekmiyo. sonra millet gidio f2p servera nasılolsa orda herşeye girebilirim diye orda takılıyo ama f2p olmasına rağmen diğer oyunculara yetişebilmesi için ciddi miktarda para dökmesi lazım. şöyle ki bir tarafta para verseler de oyundan zevk alamıolar diğer tarafta vermeden bişey olduğu yok. p2p de karakterler arasında düzey taş uçurumu olmadığından allods online oynadığm süre boyunca hatta çoğu f2p oyundan daha zevkli bir pvp oluyodu ne kadar yetenekliyseniz o kadar ayakta kalırsınız tarzında.. sonuç olarak birleşme olduğundan beri o server için yapılacak bisürü şey varken 2 hafta bedavayla geçiştirilmemeli. belki bi 6 ay daha kimsenin umrunda olmıcak.. olmaz ya hani rusyayla birleşme filan umarız o sürede.. :sleeping:

5

Saturday, December 20th 2014, 7:52am

p2p serverda 2 haftalık bedava girişle çözülemeyecek ciddi bir nüfus azlığı sorunu var. bunun nedeni birleşme olduktan sonra sonra o serverın yönetim tarafından adeta unutulmasıdır. orda kalanlar da sadece dominyondan dominyona pvp yapar olmuşlar ki o da toplamda 4 birlik. 18 aralık günü cun çekti diye sevinmiş millet ama etkinliğin 2.günü aynı sessilik devam ediyodu yani benim düşüncem bu 2 hafta kalıcı bir çözüm olmayacak. orayı bırakan oyuncu arkadaşlarımın çoğu pvp olamadığından bıraktı ve haklılarda. her hafta item yapmaya uğraşıoruz ama boşu boşuna. bırakın pvpyi goblin bile çekmiyo. sonra millet gidio f2p servera nasılolsa orda herşeye girebilirim diye orda takılıyo ama f2p olmasına rağmen diğer oyunculara yetişebilmesi için ciddi miktarda para dökmesi lazım. şöyle ki bir tarafta para verseler de oyundan zevk alamıolar diğer tarafta vermeden bişey olduğu yok. p2p de karakterler arasında düzey taş uçurumu olmadığından allods online oynadığm süre boyunca hatta çoğu f2p oyundan daha zevkli bir pvp oluyodu ne kadar yetenekliyseniz o kadar ayakta kalırsınız tarzında.. sonuç olarak birleşme olduğundan beri o server için yapılacak bisürü şey varken 2 hafta bedavayla geçiştirilmemeli. belki bi 6 ay daha kimsenin umrunda olmıcak.. olmaz ya hani rusyayla birleşme filan umarız o sürede.. :sleeping:
söylediklerinin hepsi yerli yerinde olmus
sözde F2P de oyunuyoruz veya cogunluk orada ama F2P dan eser yok oyuncularin cogunlugunda runeler olmus 11+ itemler almis basini gitmis yeni baslayan veya benim gibi ara verip oyuna dönmek isteyen kisiler icin arada yakalanmaz bir fark var rune basmak asiri pahali olmus pvp alanlarina giriyorum adama üstünde 2 kat vurus varken 2,5 m vuruyor ben bu adamla nasil basacikayim sürekli gelen gidenden tek yiyorsuz ama bu savas alanlarina girerken sistem belli bir stat araligi ile alsa olmazmi yani kanliya bir giriyoruz 60+ olanda var 22 k olanda itemli itemli itemsiz itemsiz ile pvp yapabilecek bir sistem olsa bu seferde diyeceksinizki statsiz oyuncular kanli giremez o zaman oyunda onlarin sistemine göre veya sadece statsizlarin girebildigi bir harita olsa golemlerden amalgam isaret vs vs düsse onalrda bir sekilde gelisim ve pvp ye alissa iyi olmazmi zengin parali oyuncularin egolarini tatmin etmek icin kullanilmamis olurlar...
oyunun mantigini anladim ben sözde F2P olan ama asla bunun olmadigi bir oyun icinde parasi olanin egosunu tatmin etmesi icin parasizlarin oldugu bir oyun olmus anca vakit gecirmek icin günde 1 2 saat takilip cikilacak bir oyun en azindan benim icin öyle

daha önce bir cok öneri yapildi yaptim ama bir tanesi bile geri dönüs olmadi
nadir nesne ürünlerine sirket parami veriyor? veya sirkete bir külfetimi var ?
görevlerin sonuna ekleyin 3 5 nadir nesne ürünü veya ramdon NND ürünü veren sandiklar sonra 60 lvl olanlar icin tekrar görevleri verin yine sandik verebilir eses verebilir veya belli bir miktar toplanan görev iteminden sonra güzel bir ürün verilebilir ayni tika rika gibi bir sistem olabilri 3 5 7 20 görev sonra güzel oyuncularin ugrastigina ve yaparken SIKILMAYACAK bir görev siralamasi olabilir.
mesela kadim tepeye girmek icin haritanin bir ucundan bir ucuna 3 5 kere gönderen o sacma görev gibi olmasin ama eglence olsun icinde
dünya gizemi bitince gelisim olsun birde gecici bir binek veya süreli bir kostüm veya mesleklerde kullanilacak her seyin yerine gecen 3 4 item
bunlari yapmak bu kadarmi zor zaninda kader karti geldi millet cok iyi ödüller veriyor diye pusulaya abandi ve cogu kisi eglendi benim görüsüm ama o kadar fazla ödül vermiski sonraki kader kartlari bicilip yeniden düzenlendi.

simdi bazilari diyecek : oyunu bu kadar elestiriyorsun oynama o zaman AMAC sadece eski arkadaslarimla MUHABBET

Rate this thread