Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Oyuna Bağlanamıyorum.
Oyuna girdiğim zaman karakter ekranında play dedikten sonra oyuna bağlanıyor ve daha sonrasında bir hata alıyorum." Oyuna giriş yasaktır." Bunun açıklaması nedir bilen var mı ? 
This post has been edited 4 times, last edit by "krislichbane" (Dec 25th 2014, 2:20am)
Yalnız değilsin arkadaşım sabah 6 tan beri aynı mesajla benide oyuna sokmuyor.
bende tek benım sanıyordum tıcket attım acaba banmı yedım dıye
İttifak tarafında bazı haritalarda sıkıntı var. Novograd, Kara sular, Aydınlık orman gibi bazı haritalardaki karakterlere giriş yapılamıyormuş.
brezilya sw si ile birleşildi büyük ihtimalle şu anda da bakım var
Brezilya serverıyla bugün birleşme olacağını zannetmiyorum. Ayın 26'sında brezilya serverının ödeme kanalları kapatılıyor gibi bir şeyler yazıyordu. Biraz daha dikkatli bakın bence. Ödemeler 26'sında durduruluyorsa bugün birleşme yapamazlar.
http://levelupgames.uol.com.br/allods/no…racao-de-contas
Ben de ticket atmıştım cevap gelmiş bakımdan sonra da devam ederse tekrar bilgilendirin bizi diye ama bakım da uzayacak galiba. Bilgi veren de yok henüz.
This post has been edited 1 times, last edit by "ÇiLeK" (Dec 25th 2014, 12:22pm)
Patch yaptığına göre açılmış sanırım. İnş düzelmiştir, bakalım
yama yaptıktan sonra oyna basılmıyor aynı sorun sizdede varmıdır arkadaşlar
Vladiamtis
KUSAY
Merhaba
Sorunu ilettim şimdi bilgisayara reset atıp tekrar oyuna bağlanmayı deneyin lütfen bizde problem genelmi araştırıyoruz.
.
Arkadaşlar genel bir problem yok launcher den oyunu açın lütfen biraz bekleyin oyna seçeneği aktif olacaktır.
Sorun hala devam ediyorsa ekran görüntüsü çekerek bildirin.
.
tşk ler oyuna bağlana biliyorum şuan problem bende olabilir dosyoları kontrol ettikten sonra açıldı ilginiz için tekrardan tşk ederim
Vladiamtis
KUSAY
kaynak verileri yüklenemiyor bir türlü allods.exe den actığımda oyna butonu gelmiyor my.com launcher dan actığımda portalda %75 te kalıyor üst kısımdaki kaynak verileri kısmı cıkıyo ama öyle cıktığı gibi kalıyor
özetle girilmiyor şuan
kaynak verileri yüklenemiyor bir türlü allods.exe den actığımda oyna butonu gelmiyor my.com launcher dan actığımda portalda %75 te kalıyor üst kısımdaki kaynak verileri kısmı cıkıyo ama öyle cıktığı gibi kalıyor
özetle girilmiyor şuan
Merhaba
Oyunu indirme ile ilgili bir problem bulunmuyor.Bağlantı hızınız ile alakalı sorun yaşıyor olabilirsiniz.Modeminizi resetleyip indirme işlemini tekrar deneyiniz, sonuç alamazsanız oyunu tekrar indirmemizi tavsiye ederim.