You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, December 24th 2014, 11:29pm

• "krislichbane" started this thread

Occupation: Mersin

• Send private message

Oyuna Bağlanamıyorum.

Oyuna girdiğim zaman karakter ekranında play dedikten sonra oyuna bağlanıyor ve daha sonrasında bir hata alıyorum." Oyuna giriş yasaktır." Bunun açıklaması nedir bilen var mı ? :cursing:

This post has been edited 4 times, last edit by "krislichbane" (Dec 25th 2014, 2:20am)

2

Thursday, December 25th 2014, 6:50am

Yalnız değilsin arkadaşım sabah 6 tan beri aynı mesajla benide oyuna sokmuyor.

3

Thursday, December 25th 2014, 7:19am

Pagandum

Beginner

Occupation: Muhasebe

• Send private message

bende tek benım sanıyordum tıcket attım acaba banmı yedım dıye :D

4

Thursday, December 25th 2014, 12:01pm

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

İttifak tarafında bazı haritalarda sıkıntı var. Novograd, Kara sular, Aydınlık orman gibi bazı haritalardaki karakterlere giriş yapılamıyormuş.

5

Thursday, December 25th 2014, 12:04pm

waqee

Trainee

• Send private message

brezilya sw si ile birleşildi büyük ihtimalle şu anda da bakım var
:thumbup:

6

Thursday, December 25th 2014, 12:16pm

ÇiLeK

Intermediate

• Send private message

Brezilya serverıyla bugün birleşme olacağını zannetmiyorum. Ayın 26'sında brezilya serverının ödeme kanalları kapatılıyor gibi bir şeyler yazıyordu. Biraz daha dikkatli bakın bence. Ödemeler 26'sında durduruluyorsa bugün birleşme yapamazlar.

http://levelupgames.uol.com.br/allods/no…racao-de-contas

Ben de ticket atmıştım cevap gelmiş bakımdan sonra da devam ederse tekrar bilgilendirin bizi diye ama bakım da uzayacak galiba. Bilgi veren de yok henüz.

This post has been edited 1 times, last edit by "ÇiLeK" (Dec 25th 2014, 12:22pm)

7

Thursday, December 25th 2014, 12:24pm

ÇiLeK

Intermediate

• Send private message

Patch yaptığına göre açılmış sanırım. İnş düzelmiştir, bakalım :rolleyes:

8

Thursday, December 25th 2014, 1:06pm

yama yaptıktan sonra oyna basılmıyor aynı sorun sizdede varmıdır arkadaşlar
Vladiamtis
KUSAY

9

Thursday, December 25th 2014, 1:20pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Sorunu ilettim şimdi bilgisayara reset atıp tekrar oyuna bağlanmayı deneyin lütfen bizde problem genelmi araştırıyoruz.
.

10

Thursday, December 25th 2014, 1:25pm

Discotech

Professional

• Send private message

Arkadaşlar genel bir problem yok launcher den oyunu açın lütfen biraz bekleyin oyna seçeneği aktif olacaktır.
Sorun hala devam ediyorsa ekran görüntüsü çekerek bildirin.
.

11

Thursday, December 25th 2014, 1:26pm

tşk ler oyuna bağlana biliyorum şuan problem bende olabilir dosyoları kontrol ettikten sonra açıldı ilginiz için tekrardan tşk ederim
Vladiamtis
KUSAY

12

Thursday, December 25th 2014, 1:28pm

Discotech

Professional

• Send private message

Rica ederim iyi oyunlar.
.

13

Friday, December 26th 2014, 7:29am

kaynak verileri yüklenemiyor bir türlü allods.exe den actığımda oyna butonu gelmiyor my.com launcher dan actığımda portalda %75 te kalıyor üst kısımdaki kaynak verileri kısmı cıkıyo ama öyle cıktığı gibi kalıyor
özetle girilmiyor şuan

14

Friday, December 26th 2014, 8:58am

kaynak verileri yüklenemiyor bir türlü allods.exe den actığımda oyna butonu gelmiyor my.com launcher dan actığımda portalda %75 te kalıyor üst kısımdaki kaynak verileri kısmı cıkıyo ama öyle cıktığı gibi kalıyor
özetle girilmiyor şuan
Merhaba

Oyunu indirme ile ilgili bir problem bulunmuyor.Bağlantı hızınız ile alakalı sorun yaşıyor olabilirsiniz.Modeminizi resetleyip indirme işlemini tekrar deneyiniz, sonuç alamazsanız oyunu tekrar indirmemizi tavsiye ederim.

15

Friday, December 26th 2014, 9:49am