You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Saturday, December 27th 2014, 8:54am

Rolfie

Beginner

• "Rolfie" started this thread

• Send private message

Eldzun-Koba Gecis

Herkese merhaba!
Ben oyuna yeni basladim sayilir,Eldzhun da dahil onceki haritalarda eksik gorevim bulunmamakta olup Eldzhun'u 30.seviyede bitirdim.Ancak haritayi actigim zaman harita isminin yaninda Eldzhun'un 31.seviyede bitirilmesi gerektigini gordum.Ben direk Koba Platosuna gecip gorevlerime devam ettim.31.seviye gorevlerini Kobada yapip bitirdim,hala 30.seviyedeyim ve 32.seviye gorevlerini haliyle alamiyorum.Su an Koba Platosunda ''Koba Platosu Odulu'' lanetli dusmanlar ve sinir taslari gorevi var seviyeme tek uygun gorev...Sorum su;farm mi yapmam gerekiyor 32.seviyeye kadar ki cok zahmetli yoksa illa para harcayip ''Bilgi Cildi'' alip o gorevi mi yapmam gerekiyor yoksa eksik gectigim bir harita var mi?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Progressive House Music**Chill

2

Saturday, December 27th 2014, 8:59am

WasLey

Intermediate

• Send private message

Eldzhundan sonra koba platosu geliyor dogru yoldasın ama sürekli bilgi ciltsiz kasmış olmalısın tek çaren bilgi cildi alıp hızlıca farm yapacaksın yada yavaş yavaş mobları keserek lewl atlayacaksın.

3

Saturday, December 27th 2014, 9:49am

Selamlar.

Farm yaparak aradaki farkı kapatmanız gerekecek, isterseniz bilgi cildi alabilir yada goblin boll katılarak bilgi cildi kasabilirsiniz. Mümkün olduğunca haritalardan 1 yada 2 level önde gitmeniz hem görevlerin açılması açısından sorun olmaz; hemde mobları rahat kesmenizi sağlayacaktır.

İyi Forumlar

4

Saturday, December 27th 2014, 10:19am

Rolfie

Beginner

• "Rolfie" started this thread

• Send private message

Tamamdir,cok tesekkur ederim.

Edit:Az once bir tane cantamda buldum ve kullandim,aniden 30k exp geldi.Bilgi Cildi direk exp mi veriyor?
Progressive House Music**Chill

This post has been edited 1 times, last edit by "Rolfie" (Dec 27th 2014, 10:25am)

5

Thursday, January 15th 2015, 9:47am

Tamamdir,cok tesekkur ederim.

Edit:Az once bir tane cantamda buldum ve kullandim,aniden 30k exp geldi.Bilgi Cildi direk exp mi veriyor?
direk vermez yaptığın görevden aldığın tecrübeyi katlar