Arkadaşlar çoğumuzun,nadir nesne dükkanından kristal yoluyla sandık acarak aldığı Astral lazurit,Astral topaz ve Astral krizolit'leri addons yardımıyla ücretsiz yapabileceğimizi göstermek isterim.Sadece addonsu yüklemenizi ve haritalarda,işaretli yerleri gezmeniz yeterlidir.Ortalama her harita bu değerli taşları tedarik etmektedir şimdiden kolay gelsin.İYİ FORUMLAR https://alloder.pro/files/file/188-cartographer/
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »hectormali« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
hea böyle yeşil bişey gördüydüm nezebgrad arenanın orda ...
►Dıkşın◄
Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?
"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V
Greetings.
Sorry for writing in English, I do not know Turkish at all.
Thank you all for using my addon Cartographer.
I think addon may have better Turkish localization than now. (heh, currently there should be no Turkish localization at all)
If someone is interested to help me with this you can contact with me via PM.
Thanks.
Haybeden umutlandırma milleti Quantic. Haritada belirtilen yerlerden lazurit, krizolit veya topazdan başka her şey çıkıyor. Haftada 1 veya 2 tane düşerse şanslısınız demektir. Uğraşmaya değmez.
mK
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »MRTKTLG« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
addon calısmıyor .calısanı varsa bi tekrar atarmısın indirilen dosya cartographer.pak doğru şeyimi indiriyorum eklentilerde görünüyor ama haritalarda bir şeey cıktıgı yok
3 ve ya 4 aydan beri sadece yeşil 85 oldu tabi oyunu aksattığım zamanlar dahil ama mavi ve mor daha zor onlar şu an 8'er tane var. çok uzun sürecek bir yöntem