This post has been edited 1 times, last edit by "deadangel123" (Jan 11th 2015, 2:33pm)
kardeşim çok yanlış söledin ben şuan 38 levelim 40 level paladin kesiyorum 39 level şifacılar kesiyorum bir kerem abilon da 3 kişi aynı anda daldı kesdim bakılarsa statları yanlış verdin yada yanlış oynuyorsun felan yanlış anlama kardeşMerhaba sayın gmler bu paganların halı ne olacak acaba defans desenız defans kalmadı dps desen dps kalmadı okcu vuruyor 350 -400k buyucu desen o da okadar sıfacı tankları hıc saymıyorum suan en ezık karakter pagan ve yıne bır cok pagan oynamayı bıraktı bu konu hakkında goruslerınızı paylasırsanız sevınırım
Quoted from "Pagandum" Merhaba sayın gmler bu paganların halı ne olacak acaba defans desenız defans kalmadı dps desen dps kalmadı okcu vuruyor 350 -400k buyucu desen o da okadar sıfacı tankları hıc saymıyorum suan en ezık karakter pagan ve yıne bır cok pagan oynamayı bıraktı bu konu hakkında goruslerınızı paylasırsanız sevınırım kardeşim çok yanlış söledin ben şuan 38 levelim 40 level paladin kesiyorum 39 level şifacılar kesiyorum bir kerem abilon da 3 kişi aynı anda daldı kesdim bakılarsa statları yanlış verdin yada yanlış oynuyorsun felan yanlış anlama kardeş
Kesinlikle katılıyorum pagan gayet güçlü ilk baştada dediğim gibi sadece savunma gerek biraz