This post has been edited 1 times, last edit by "Santino" (Jan 12th 2015, 4:17am)
This post has been edited 1 times, last edit by "DeepOfEnemy" (Jan 12th 2015, 9:44am)
Bende senı tebrık edıyorum . saka bı tarafa gercekden ıyı oyuncusun. ozanı bırakmana uzulurum. keske bırakmasan . senın gıbı playerlar ve ozanı cozmus oyuncular gıddıkce azalıyor. Ne kadar atıssakda bunu arena ıcınde bırakıp gercek olan dostlukda yenı karakterınde basarılar dılerım. ınanıyorum mıstıkde ıyı olacaksın.Seni vsden sonrada tebrik ettim burdanda ederim gocunmam...Bundan önceki vs mizden ders cıkarmam gerekirdi neden böyle bi hata yaptım bilmiyorum ama hafife aldım sen full esans bastın bense bunu göre göre ben hiç birşey basmadım vsdeki tek hatam buydu yanlış anlama esansları bahane ettiğim yok öyle esans farkı muhabbetlerinede inanmam player olan esanslada keser esanssızda ama eger bassaydım biraz daha şansım olabilrdi belki...He bu arada ayasofyadaki samimi dostlarımada sorabilirsin ben zaten 1 haftadır mistige geri dönmek istiyorum burda sana kesilmemle bi alakası yok degişecek olsam bundan önceki vsde degişirdim zatenTekrar tebrik ediyorum güzel savaştı !
Tesekkür ederim ozanı su anda cok kötü durumda oldugu için bırakmıyorum ki zaten oynayan bilir ozan su anda kötü falan degil aslında diger karaterlerden pvp bakımından cok üstündü su anda ise yani patchten sonra bir gömlek altına düşmüş olabilir diger sınıfların (paladin hariçBende senı tebrık edıyorum . saka bı tarafa gercekden ıyı oyuncusun. ozanı bırakmana uzulurum. keske bırakmasan . senın gıbı playerlar ve ozanı cozmus oyuncular gıddıkce azalıyor. Ne kadar atıssakda bunu arena ıcınde bırakıp gercek olan dostlukda yenı karakterınde basarılar dılerım. ınanıyorum mıstıkde ıyı olacaksın.Seni vsden sonrada tebrik ettim burdanda ederim gocunmam...Bundan önceki vs mizden ders cıkarmam gerekirdi neden böyle bi hata yaptım bilmiyorum ama hafife aldım sen full esans bastın bense bunu göre göre ben hiç birşey basmadım vsdeki tek hatam buydu yanlış anlama esansları bahane ettiğim yok öyle esans farkı muhabbetlerinede inanmam player olan esanslada keser esanssızda ama eger bassaydım biraz daha şansım olabilrdi belki...He bu arada ayasofyadaki samimi dostlarımada sorabilirsin ben zaten 1 haftadır mistige geri dönmek istiyorum burda sana kesilmemle bi alakası yok degişecek olsam bundan önceki vsde degişirdim zatenTekrar tebrik ediyorum güzel savaştı !
Stat farkından ötürü esans basmayı istemediğine şahidim ama karşı taraf da güzel oynadı .Gelelim diğer konuya ozandan sonra mistik cidden benim moralimi bozmuştu inşallah bunu yaşamazsın tek yedikçe ağzımdan çıkan sözleri buraya yazamıyorum bile
Seni vsden sonrada tebrik ettim burdanda ederim gocunmam...Bundan önceki vs mizden ders cıkarmam gerekirdi neden böyle bi hata yaptım bilmiyorum ama hafife aldım sen full esans bastın bense bunu göre göre ben hiç birşey basmadım vsdeki tek hatam buydu yanlış anlama esansları bahane ettiğim yok öyle esans farkı muhabbetlerinede inanmam player olan esanslada keser esanssızda ama eger bassaydım biraz daha şansım olabilrdi belki...He bu arada ayasofyadaki samimi dostlarımada sorabilirsin ben zaten 1 haftadır mistige geri dönmek istiyorum burda sana kesilmemle bi alakası yok degişecek olsam bundan önceki vsde degişirdim zaten Tekrar tebrik ediyorum güzel savaştı !
Mistigi daha önce oynadım dez avantajlarını cok iyi biliyorum ama kendimi koruyabilecegimi düşünüyorum ama asıl nedeni ne yalan söylim su monsterdaki telepatiyi gördükçe mistik olmak kacınılmaz gibi geliyo adamı kesebilen sv de henüz görmedim tabi adam 4 senedir mistik yani ondaki playerlıgın 10 da 1 i olamıycak belki ilk dönemler ama alışınca cok zevk alacagımı düşünüyorum bana göre en büyük dez avantajı eger mistigi biraz ögrendiysen kimse seninle vs atmak istemiyo e tabi benim gibide vs aşıgı biri için bu cok kötüStat farkından ötürü esans basmayı istemediğine şahidim ama karşı taraf da güzel oynadı .Gelelim diğer konuya ozandan sonra mistik cidden benim moralimi bozmuştu inşallah bunu yaşamazsın tek yedikçe ağzımdan çıkan sözleri buraya yazamıyorum bile
Seni vsden sonrada tebrik ettim burdanda ederim gocunmam...Bundan önceki vs mizden ders cıkarmam gerekirdi neden böyle bi hata yaptım bilmiyorum ama hafife aldım sen full esans bastın bense bunu göre göre ben hiç birşey basmadım vsdeki tek hatam buydu yanlış anlama esansları bahane ettiğim yok öyle esans farkı muhabbetlerinede inanmam player olan esanslada keser esanssızda ama eger bassaydım biraz daha şansım olabilrdi belki...He bu arada ayasofyadaki samimi dostlarımada sorabilirsin ben zaten 1 haftadır mistige geri dönmek istiyorum burda sana kesilmemle bi alakası yok degişecek olsam bundan önceki vsde degişirdim zaten Tekrar tebrik ediyorum güzel savaştı !Tabi o benim beceriksizliğimden kaynaklı olması da kuvvetle muhtemel. Buradan benim gibi tembel arkadaşları Ozan olmaya davet ediyorum
![]()