Vous n’êtes pas connecté.

41

29. 01. 2015, 13:25

Yenmekte var yenilmekte
Her zAman zevk almak için uğras
Unutma söyle bir söz var SENİN GİBİ OLAMIYORSAM SENİ BENİM GİBİ YAPARIM!
No Sterss Yes hayppy YES TANGA HEP TANGA :D
-------------- https://www.youtube.com/watch?v=Up1MzGUhQG0 -----------------8|

^^ teşekkürler

42

29. 01. 2015, 14:17

bir arkadaş çok göze batıyosunuz demiş ne kadarda güzel demiş.Arkadaşlar ben de isterim bir türk birliği çıksın kırıp geçirsin kök söktürsün yazılanlarıda teker teker okudum icraatlerde gayet hoş güzel yardımlaşma yapılmış güzel işler başarılmış ama göze batıyorsunuz.dikkati çekmişiz güzel bak göze batıyomuşuz diyede düşünmeyin ütfen gerçekten inanılmaz sevimsiz ve antipatik duruyor.foruma bakmadan önce çok saygı duydugum bir birlikti lakin foruma bakınca sanki 3 gün sonra herkesiin kafasına bak biz böyle yaptık demek için bir şeyler yapıyormusunuz izlenimi veriyor ve kendinizi övüp duruyorsunuz.hakkaten ne birlikler geldi ne birlikler geçti umarım siz gelip geçmeyenden kalıcı olandan olursunuz ama böbürlenmeyin gözünüzü seveyim güzel işlerinize gölge düşürmeyin.örnek vereyim; "kuşayın aslanları " komik abi itici vs vs umarım söylemek istediğim noktayı analayabilmişsinizdir.
başarılarınız devamını dilerim her şey gönlünüzce olsun.

43

29. 01. 2015, 15:12

Juanvojer

Débutant

Travail: security

• Envoyer un message privé

Oyunu oynayan varmı yeni başlıyorumda :D
O kendini zor sanıyordu oysa vazgeçmeyen bendim. 8)

44

29. 01. 2015, 15:33

bir arkadaş çok göze batıyosunuz demiş ne kadarda güzel demiş.Arkadaşlar ben de isterim bir türk birliği çıksın kırıp geçirsin kök söktürsün yazılanlarıda teker teker okudum icraatlerde gayet hoş güzel yardımlaşma yapılmış güzel işler başarılmış ama göze batıyorsunuz.dikkati çekmişiz güzel bak göze batıyomuşuz diyede düşünmeyin ütfen gerçekten inanılmaz sevimsiz ve antipatik duruyor.foruma bakmadan önce çok saygı duydugum bir birlikti lakin foruma bakınca sanki 3 gün sonra herkesiin kafasına bak biz böyle yaptık demek için bir şeyler yapıyormusunuz izlenimi veriyor ve kendinizi övüp duruyorsunuz.hakkaten ne birlikler geldi ne birlikler geçti umarım siz gelip geçmeyenden kalıcı olandan olursunuz ama böbürlenmeyin gözünüzü seveyim güzel işlerinize gölge düşürmeyin.örnek vereyim; "kuşayın aslanları " komik abi itici vs vs umarım söylemek istediğim noktayı analayabilmişsinizdir.

slm; teşk ederiz iyi dilekleriniz için, biz sadece birliğimizdeki uygulamaları, amacımızı ve 65 patchinin bizim hedefimiz olduğunu belirtmek amacıyla konu açtık, arkadaşlarımızda görüşlerini dile getirdiler,

ancak amacımızı iyi niyetimizi bu kadar açık ifade etmişken bazı arkadaşlar sebebini anlamadığım şekilde yorumlar yazdılar, kimi türklerden bişey olmaza getirdi kimi salyangoza bağladı ,onlara cevap verirken yaptıklarımızı amacımızı tekrar yazmak açıklamak zorunda kaldık,niye olmasın bak biz yaptık anlamında, bunu yazarkende hep beraber başardık demeye özen göstererek yazdık, yaptıklarımızı tekrar etmek yada yazmak dışarıdan belki hoş anlaşılmadı eleştirinde haklısın , ancak şu var 3 gün sonra bizim sayemizde oldu diyecek bir durum yok 3 gün sonra yeni patch gelecek (3 gün lafın gelişi) kartlar tekrar dağıtılacak herkes eşit başlayacak, bizim amacımız insanları kazanmak

yabancı birlikteki oyuncular konusu, geçen bir arkadaş rc de misafirimiz oldu türk birliklerindeki sıkıntılardan dolayı yabancı birlikte oynuyorum dedi, dedi ve geçti,kimsenin buna diycek birşeyi varmı yok tabiki,herkes istediği yerde oynayabilir biz sadece dileğimizi ifade ettik, okur ve geçersiniz yada şarkımızı dinler geçersin beğenirsen ifade edersin yada etmezsin, kusayın aslanı da aynı şekilde, bir şarkı sözünde geçen ifadedir bu söylenenler mizahtır ,büyütülecek bir şey deyildiki bu,içimizden yetenekli bir arkadaşımızın tüm allods a biz e hediye ettiği şarkılar

sizlerinde herşey gönlünüzce olması dileğiyle

sevgi-saygı

kusay ailesi

45

29. 01. 2015, 15:53

DooMDracoS

Débutant

Hepsin den önce yorumun için tşk ederiz.
Bizim burda anlatmak istediğimiz konu aslında çok basit bir konuydu fakat çok dallanıp budaklandı bazı arkadaşlarımızın eleştireleri normal eleştiri kuraları dışına çıktı.
Bir defa daha basit anlamda ben şunu dile getirmek istiyorum biz birlik olarak 65 yamasına hazırlanmayı planlayan bir birlik olarak birliğimize yeni üyeler arıyoruz bu arkadaşlarımız önceden oynayıp oyunu bırakmış olanlarda ola bilir yada şuan oyun içinde oynayıp yabancı birliklerde olan arkadaşlarımıza bir çağrı amacı ile yazılmış bir yazıdır.
Biz hiç kimseyi zorla birliğimize gelin diye israr etmiyoruz tercih ederseniz bizim birliğimizin türk oyuncularını beklediğimizi ifade etmeye çalıştık fakat bunu isterkende arkadaşlarımızın oyun kuralları çercevesinde bir birine uyumlu seviyeli bizlerle oyun oynarken eylenecek oyunu oyun olarak gören arkadaşlarımızı beklediğimizi ifade ettik.
Tabiki biz neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi anlatmamış olsaydık kendimizi nasıl tanıta bilirdik. Bir örnek ile açıklamak istiyorum yeni bir ürün yaptığınızda bu ürünü sata bilmeniz için ne yaparsınız tabiki reklamını bizim reklamımız sadece yaptıklarımız ve yapacak olduklarımızdır.
Ben arkadaşlarım adına da şunu söyleye bilirim 3 gün sonra biz bunları yaptık deyip kimsenin kafasına kakacak bir birlik değiliz o yapıda kişilerde değiliz. Bizleri tanımadan yorumlar yapılmasıda hiç hoş değil ama biz kimseyi burda ne kırmak, nede rencide etmek istedik ve istemiyoruzda bu konu ile daha fazla yoruma gerek olduğunu düşünmüyorum ve birlik adına son bir kez daha
oyuna dönecek olan arkadaşlarımıza veya oyunda oynamaya devam edip başka birliklerdeki arkadaşlarımızın bizim ile birlikte 65 yamasına hızlı bir giriş yapmak isteyen tüm türk oyuncularına kapımızın açık olduğunu dile getiriyorum.
tüm arkadaşlarıma yapmış olduğunuz eleştiri ve destek mesajlarınız için çok tşk ediyorum herkeze iyi oyunlar ve iyi forumlar diliyorum...

46

29. 01. 2015, 15:55

+1 Atatürkçünün lider olduğu zamanlar Kusay birliği imparatorluktaki tüm diğer oyuncuların dalga geçtiği bir birlikti. Şu sıralar ise oyuncu kadronuza farklı sebeplerden dolayı SonsofSigma'ya geçen Rush ve dağılıp Ayasofya olarak tekrar toplanan Them birlikleriyle yollarını ayırmış ve kalan son Türk birliğine yerleşmiş oyuncuları ekleyip bir miktar ilerleme kaydetmişsiniz. Saygı duyarım. Fakat gerek tutulma raidleri olsun gerek dominyon, baktığımda başından beri Kusayda olan sadece 5-6 oyuncu sayabiliyorum. PublicEnemyz'nin de dediği gibi. Oyundan pek çok birlik geldi geçti. Kusay herhalde bunların arasında yedinci sekizinci sırada anılır.
Righteous in Wrath

47

29. 01. 2015, 16:03

Kalioras

Apprenti

+1 Atatürkçünün lider olduğu zamanlar Kusay birliği imparatorluktaki tüm diğer oyuncuların dalga geçtiği bir birlikti. Şu sıralar ise oyuncu kadronuza farklı sebeplerden dolayı SonsofSigma'ya geçen Rush ve dağılıp Ayasofya olarak tekrar toplanan Them birlikleriyle yollarını ayırmış ve kalan son Türk birliğine yerleşmiş oyuncuları ekleyip bir miktar ilerleme kaydetmişsiniz. Saygı duyarım. Fakat gerek tutulma raidleri olsun gerek dominyon, baktığımda başından beri Kusayda olan sadece 5-6 oyuncu sayabiliyorum. PublicEnemyz'nin de dediği gibi. Oyundan pek çok birlik geldi geçti. Kusay herhalde bunların arasında yedinci sekizinci sırada anılır.
Bızım derdımız allods tarıhı boyunca bır sıralama ya gırmek degıl. reactıon them freedom cava tıgra veya bı baskası ne oldugu ne yaptıgı ılgılendırmıyor.ımp dekı oyuna yenı donen ve baska bırlıkdekı arkadaslarımıza davetımızdır.baska yerlere cekmeyelım konuyu bu oyunun gecmısını ben bılırım.gecmıs gerıde kaldı onumuzdekı savaslara bakacaz.

48

29. 01. 2015, 16:13

DooMDracoS

Débutant

Oyun içerisinde birlikler bir var olur br yok olur oyunu oynayan oyunculuların istek ve arzuları çercevesinden dediğin gibi liderliğini ataturkçunun yaptığı zamanlarda şimdi ise Kusay Birliğinde Herkez lider, Her kez memur ve her oyuncusu bir player birde ne alıp vermediğin var senin Kusay birliği ile onu anlamış değilim sana dokunan nedir. Seni bukadar rahatsız eden asıl konuyu dile getirmen daha doğru olur konuştuğun birlik içinde 30 kişilik bir birliktir. Bu Yazmış olduğun yazı ile Birlik içindeki 30 kişiyi karalamaya çalışma amacın nedir. Bu kadar sakin yalın bir anlatım ile forumda konuşmaya çabalamaya çalıştıkça senin gibilerin bize iğneleyeci laf söylediğinde cevapsiz kalacağınıda sanma Kusay Birliği ile ne sıkıntın var sen onu söyle ve birliğimize gelmek istemiyorsan gelme arkadaş zorla seni birliğimize alacak değiliz merak etme sen

49

29. 01. 2015, 16:19

Oyun içerisinde birlikler bir var olur br yok olur oyunu oynayan oyunculuların istek ve arzuları çercevesinden dediğin gibi liderliğini ataturkçunun yaptığı zamanlarda şimdi ise Kusay Birliğinde Herkez lider, Her kez memur ve her oyuncusu bir player birde ne alıp vermediğin var senin Kusay birliği ile onu anlamış değilim sana dokunan nedir. Seni bukadar rahatsız eden asıl konuyu dile getirmen daha doğru olur konuştuğun birlik içinde 30 kişilik bir birliktir. Bu Yazmış olduğun yazı ile Birlik içindeki 30 kişiyi karalamaya çalışma amacın nedir. Bu kadar sakin yalın bir anlatım ile forumda konuşmaya çabalamaya çalıştıkça senin gibilerin bize iğneleyeci laf söylediğinde cevapsiz kalacağınıda sanma Kusay Birliği ile ne sıkıntın var sen onu söyle ve birliğimize gelmek istemiyorsan gelme arkadaş zorla seni birliğimize alacak değiliz merak etme sen

Kusayla ne gibi bir derdim olabilir? Bu kadar konu açıp kendinden bahseden Ayasofya olsa onlara yazardım. Saçma bir karşılık. Hem birliğe gelmek ne alaka? 2 senedir ittifak tarafındayım.
Righteous in Wrath

50

29. 01. 2015, 16:25

Burda senin anlayamadığın olay birliği birlik yapan ismi değil, üyeleridir ve zaten burdaki üyelerin çoğu betadan beri vardı ben de dahil olmak üzere o tüm efsane olarak gördüğün birlikleri senden iyi bile tanıyor olabiliriz, gelip de sırf yorum yapabilmek için ben eski oyuncuyum herşeyi biliyorum gibi tavırlara bürünmene gerek yok şimdi, siz emeklerken biz savaşıyorduk bu topraklarda umarım anlayabilmişsindir ^^

51

29. 01. 2015, 16:25

DooMDracoS

Débutant

o zaman her yazılana bir kulp bulma çabasından vazgeçmen dileği ile sıkıntın sorunun varsa rc miz var buyur rc den oturup güzel bir şekilde konuşa biliriz buyur gel misafirimiz ol misafirlerimize kaba davranmayız misafir gibi ağırlarız

52

29. 01. 2015, 16:35

1 mesaj yazdım 3 kişiyle muhatap oluyorum. Santino'nun yazdığı cevap benim için yeterliydi. Neden hemen kendinizi savunma telaşına girdiniz? Size sataşmak gibi bir niyetim olsa bu şekilde yapmam. Türk oyuncularının ana problemi zaten olumsuz eleştiri aldığında düşünmek yerine kendi savunmaya kalkışması. Neyse, pek fazla anlaşılmadığım belli oluyor. Oyun açık, iyi oyunlar hepinize.
Righteous in Wrath

53

30. 01. 2015, 15:29

Öncelikle başarılar.

Buradaki amaç birliginizin oyuncu sayısını artırmak mı
Yoksa Turklerin tek bir çatı altında toplanması mı

Ben konudan her iki mesajı da aldım.

Eğer 2.si de geçerli ise bir sorum var. Turklerin imparatorluk tarafında güçlenmesinin yolu Kusay da olmaktan mi geçiyor.

Teşekkürler.

This post has been edited 1 times, last edit by "Camenta" (30.01.2015, 18:50) with the following reason: imla

54

30. 01. 2015, 17:14

Öncelikle başarılar.

Buradaki amaç birliginizin oyuncu sayısını artırmak mı
Yoksa Turklerin tek bir çatı altında toplanması mı

Ben konudan her iki mesajı da aldım.

Eğer 2.si de geçerli ise bir sorum var. Turklerin imparatorluk tarafında guclennesinin yolu Kusay da olmaktan mi geçiyor.

Teşekkürler.

Aslına bakarsan, Türkleri bir çatı altında toplamaya çalışırken oyuncu sayımızı da arttırıyoruz. Tabi bunu yabancı oyuncularla da sağlayabiliriz ancak önceliğimiz Türk oyuncular. Birlik olarak, her zaman en iyi olmayı amaçlıyoruz ve bunu Türk oyuncularla başarabileceğimiz kanaatindeyiz.

2. soruna gelirsek imp tarafında Türklerin güçlenmesinin yolu BİRLİK olmaktan geçiyor. Kusay'ın da ''birlik olma'' sınavını başarıyla geçtmiştir. Herkesin güçlü bağlarla birbirine bağlandığı bir yer olduğu aşikardır. Çıkar ilişkileri Kusayla başka birlikler arasında söz konusu olabilir ancak Kusay içerisinde herhangi bir çıkar ilişkisi yoktur. Bunları göz önünde bulundurursak, imparatorluğa sunduğumuz bu tecrübenin göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Çok daha iyisini HEP BİRLİKTE başarabiliriz.

Sevgi-Saygı

55

31. 01. 2015, 16:04

Gencer Murat Bahadır Abi drmehmet Serkan gökhan ali adnan Ve özellikle ismini sayamadıgım Aileden diger Arkadaşlar Burhan madem Herkes bırakmış kalmasın dedim:)) Özünüze iyi Davranın Özleniyorsunuzzz
2 Dakika Adam Ol Desem Kaç Dakikam Kaldı Diyecek İnsanlar Var

56

02. 02. 2015, 08:49

Gencer Murat Bahadır Abi drmehmet Serkan gökhan ali adnan Ve özellikle ismini sayamadıgım Aileden diger Arkadaşlar Burhan madem Herkes bırakmış kalmasın dedim:)) Özünüze iyi Davranın Özleniyorsunuzzz

sende özleniyorsun, yerin ayrı herzaman

57

05. 02. 2015, 01:51

Bu kusay turkiye serveri var ikende bulunmaktaydı diye hatıflıyorum basında cem abi marijuana fln vardı adını hatırlamasamda.

58

05. 02. 2015, 08:17

DooMDracoS

Débutant

Bu kusay turkiye serveri var ikende bulunmaktaydı diye hatıflıyorum basında cem abi marijuana fln vardı adını hatırlamasamda.
Doğrudur tr serverında da Kusay Birliği vardı. Cem liderlik yapıyordu fakat Cem serverlar birleşmeden aylar öncesinden oyunu bırakmıştı.

Discussions similaires

Noter cette discussion