Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Reklam verıldı veya alındı o kadar onemlı degıl. sanal oyun dunyasında reklamın kralı arkadas ortamında gecmektedır. sende sana dusenı yap esıne dostuna soyle oyunun reklamını yap oyunun gecmısde yaptıgı reklamdan daha guzelı olsun.Ilk sayfadaki soruma cevap verilmemiş
ayrıca forumda neden yeni konu açamıyorum
Ilk sayfadaki soruma cevap verilmemiş
oyuna yeni oyuncu gelecegini hic düsünmüyorum ki zamaninda gelen yenilikleri oyuncular acikliyordu halende öyle yani...Ilk sayfadaki soruma cevap verilmemiş
Ben daha üsluplu bir cevap vereyim. Hiçbir oyun reklamla oynanır hale gelmez. Açıkçası Allods'un TV reklamını gördüğümde hiç yayınlanmasa daha iyiydi diye düşünmüştüm. Eğer yine aynı amatörlükte bir reklam olacaksa oyuncu çekmek bir yana aklında oynamak olanları bile soğutabilir. Ayrıca ismini veremeyeceğim şuan piyasada herkesin dilinde olan oyun/oyunların televizyonda bir kez olsun reklamını görmedim. Veya o oyuna reklamını görüp de başlayan birilerini.
Diğer soru için. Sağ köşede "Yeni konu" butonu var. Sorunun başkaysa daha detaylı açıklaman gerek. Ve mümkünse başka bir konuda.
İlk olarak takipçi-usta sistemi nasıl çalışır onu açıklayayım;
Bir oyuncu herhangi bir arkadaşını oyuna davet ederken kendi hesabına özel bir link kullanırsa bu durumda sistem o oyuncuyu sizin çağırdığınız için sizin takipçiniz yapar, o oyuncu her kristal yüklediğinde veya her oyun etkinliklerine v.s. katıldığında siz o oyuncuyu oyuna çağırdığınız için dolaylı yoldan egemenlerin temsilcisi kuponu alırsınız ve bankanın yanındaki npcden alışveriş yapma olanağınız olur.