Ashee-teph
Merhabalar ..
Ashee-tehp de 60/61 şeklinde gözüken görev dolum barım da 1 adet "ÖNEMLİ GÖREV" (dünya gizemi değil) bulunmakta fakat bunun yerini bir türlü tespit edememiyorum .
Ashee-teph öncesi görevlere baktığımda sadece Aydınlık Orman 3 "ÖNEMLİ GÖREV" ve Novograd içinde 20/48 şeklinde görevim var . Fakat bu değerlere sahip bir arkadaşım bana görev vermeyen npclerden görev alıp önemli görev ve dünya gizemi görevlerini yapabildi .
Dünya gizemleri görevlerinde sorun yaşamak ciddi bir durum , mükemmel destek sisteminden Allods Wiki sayfasına bir yönlendirme linki alarak "Buradan bakınız" cevabını aldım ki attığım bilette zaten bu siteye bakıp görevi aradığımı fakat bulamadığımı söylemiştim .
Bu eksik görev oyun hatasından da kaynaklanıyor olabilir , bu yüzden bu meselenin düzelmesi için bana yardım etmenizi rica ediyorum .
ENGLİSH----
I have 1 uncompleted mission on Ashee-teph but I can't find it . Maps of before the Ashee-teph I don't have any uncompleted mission .
İn Novograd my mission bar is display 20/48 but my friends like that and he take other mission .
İn Bright Forest (bad trans.) my mission bar is display 3 "important mission" but my friends like that and he take other mission .
(other mission are : Reencarnation and similars ....
This problem is very important because I can't have extra ability point and I can't have reens or all other thinks .
Please help me .
(Sorry for spelling errors)
This post has been edited 2 times, last edit by "Hinsa2" (Feb 11th 2015, 10:46am)