Witam. Przymierzam sie do powrotu do Allods tylko zastanawia mnie populacja na platnym serwerze po stronie Imp. Jesli moglbys cos przyblizyc? i jest duzo graczy z pl? czy sa jakies gildie typowo pl?Szukam graczy z PolskiGram bardem po stronie imperium. Nick: Arrtist
Looking for polish playersI'm playing league bard. Nick Arrtist
Witam Lischpf znaleziono gildii? Pisaliśmy dzisiaj do p2pWitam. Przymierzam sie do powrotu do Allods tylko zastanawia mnie populacja na platnym serwerze po stronie Imp. Jesli moglbys cos przyblizyc? i jest duzo graczy z pl? czy sa jakies gildie typowo pl?Szukam graczy z PolskiGram bardem po stronie imperium. Nick: Arrtist
Looking for polish playersI'm playing league bard. Nick Arrtist
Witam. Przymierzam sie do powrotu do Allods tylko zastanawia mnie populacja na platnym serwerze po stronie Imp. Jesli moglbys cos przyblizyc? i jest duzo graczy z pl? czy sa jakies gildie typowo pl?
Witam Lischpf znaleziono gildii? Pisaliśmy dzisiaj do p2p
http://en.allods.com/game/forum-rules/code-conduct
Quoted
The official languages of this forum are English, French, German and Turkish. Posts in any other languages will be removed.
This is Smuggler Paradise sub-section. I'm pretty sure Madness is a Empire/New Frontier Guildi heard Madness is a PL guild altho i read 90% is .