Allods online eski hesabımın aktarılması için bir ticket gönderdim bilgiler istendi ve bilgileride doğru şekilde gönderdim ilgili departmana yonlenditilmiştir diye bir yazı geldi ve sorgum sırada görünüyor hesabımın bana geri dönüş süresi ne kadar olur yada çok uzun surermi?
Merhaba Gerekli bilgileri yolladıysanızen kısa sürede hesap aktarım işlemi gerçekleşecektir yoğunluktan dolayı biraz zaman alabilir,kesin bir zaman vermem doğru olmaz sizden anlayışlı olmanızı rica ediyorum bu konuda. İyi Forumlar.
Merhaba Gerekli bilgileri yolladıysanızen kısa sürede hesap aktarım işlemi gerçekleşecektir yoğunluktan dolayı biraz zaman alabilir,kesin bir zaman vermem doğru olmaz sizden anlayışlı olmanızı rica ediyorum bu konuda. İyi Forumlar.
Bilgilendirme için minnettarım, en kısa zamanda oyuna geri dönmek istiyorum
epey bir süredir deniz aşırı çalıştıgım için oyuna giremiyordum geldigimde oyunun taşındıgını gördüm ancak mygame den hesap açtım yeni hesapla oynadım ama benim istedigim kendi hesabımla oyuna girmekti neden se bi türlü oyun taşınmıyor kafam karma karışık oldu yardımcı olbilecek bir mod varsa şimdiden teşekkür ederim