You are not logged in.

1

Wednesday, February 18th 2015, 10:04am

Oyunda gold kasma bugumı var ?

Selam cümleten,arkadaşlar kur 1 haftada 12 gold arttı ve her gün 2 şer gold artıyor 5 yıldır oyunu oyanayan birisi olarak kurun bu kadar seri olmasada hızlı arttığı 1-2 zaman biliyorum ama bu seferki öyle böyle değil,kurun 1 haftada 12 gold artabilmesi için onbinlerce kristal çevrilmesi lazım,tamam eterde guzel gold kasıyor millet ama bu hafta başlamadılar etere 1 yıldır kasılıyor fakat kuru etkilemedi.Dün gece 106 goldda bıraktığım kur bu sabah 108.5 gold olmuş sorun çok ciddi ama ilgilenen yok inanın o kurun 1 gold bile oynaması için binlerce kristal çekilmesi lazım.Gene birileri bişiyler çeviriyor,yeni patchi umutla beklerken ben şahsen olan umudumuda kaybettim gene birileri voleyi vurucak biz ise ezilmeye devam bunun önüne geçilmez ise patch bile kurtramaz daha oyunu,oyunun Türk Gm'i Hakan beye sesleniyorum burdan yetmedimi ezildiğimiz bu oyunda ?

2

Wednesday, February 18th 2015, 10:52am

bu oyun böyle bir oyun işte güzel grafikler hikayeler oluşturmayı biliyor ama bu tür konularda gerçketen çok kötü.oyun aslında para yatıran oyuncuları umursuyor par kazandırdığı içn ayrıca para yatıran genelde ne olursa olsun oynuyor. para yatıranlar için kristal kurunun pek bir önemi de olmayınca oyun kristal kurlarıyla pek ilgilenmiyor.biz yakında oyuncu eksikliğinden ruslarla da birleşiriz heralde o günler de gelcek gibi.bu oyunda para yatırmayan eziliyor umursanmıyor malesef.kısacası kristal urlarının onlar için pek bi önemi oılduğunu zannetmiyom.

3

Wednesday, February 18th 2015, 11:08am

deadangel genel olarak katılmama ragmen br hususta ynılıyorsun,kur tabiki oyun yönetimi için çok çok önemli,oyunda bir bug varsa ve kolay yoldan insanlar gold kasıp kristal alabiliyorsa gidipte para verip kristal çekmez mantık olarak.Ayrıca buda mantıksal bir gerçektir oyundaki kuru yükselten bir etken var kimse de milyarlarca gold yok normal olarak kasılacak yerde yok eter haric ki orasıda herkesin yapamadığı bir olaya ayrıca eter 1 yldır kazandırıyor oyle olmasa insanlar milyonlarca gold vermezdi item basmak için.Bu seferki kesinlikle bambaşka birşey yani oyun tarihinin belkide en büyük bugu yada başka bir şey aklıma geliyor oyun yönetimi tarafından birşeyler yapılıyor bilemiyorum incelenmesi lazım.Ama ortada bir sorun oldugu aşikar ve bu para yatıranıda yatırmayanıda ilgilendiriyor.Mesela adam hafta sonu öz alıcak kristal çekiyor ne kadar lazım 1m gold kur yüksekse 8k kri cekse yeticek ama kur düşükse 10k cekicek gene yönetim kazanıcak,olaya çok yönlü bakmak lazım,zaten şu bir gerçek oyun içi bir oyuncunun gold kasarak 0 dan bir şeyler yapması imkansızdan bile imkansız keza yeni oyuncuda yok zaten gelen yeni oyuncuları hangi yöntemle geldiğinide hepimiz biliyoruz zaten :)

4

Wednesday, February 18th 2015, 11:25am

Selamlar.

Eğer bug veya farklı bir durumdan bilginiz var ise paylaşınız yoksa maksadını aşan ithamlarda bulunmayınız, birleşmeden sonra kur 40 golddan başladı ve yaklaşık bir yıllık süreçte şu an 100+ seviyelerinde, yorumlarınızı forum kuralları çerçevesinde yapınız aksi taktirde silmek zorunda kalacağım.

5

Wednesday, February 18th 2015, 11:57am

Bu seferki kesinlikle bambaşka birşey yani oyun tarihinin belkide en büyük bugu yada başka bir şey aklıma geliyor oyun yönetimi tarafından birşeyler yapılıyor bilemiyorum incelenmesi lazım.
Burdaki yorumunuz ne anlama geliyor acaba,ben sizi gayet uygun bir uslüpla uyarıyorum ve şu yorumunuza dahi müdahele etmiyorum türk modlar acaba daha ne kadar şeffaf olabilir,daha beni tanımadan hakkımda yazmış olduğunuz yorumlar hakkında bir açıklama dahi yapmama gerek yok çünkü foruma ne amaçla girdiğiniz ve yorum yaptığınız belli malesef.

6

Wednesday, February 18th 2015, 12:10pm

müdahale etmemiş misin :D :D silmişsin ya mesajı mesaj gözükmüyo.bu yazdığım mesajı da silersiniz heralde :D .bu yaptığnız resmen hakkını savunanları susturmak.

7

Wednesday, February 18th 2015, 12:12pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Arkadaşlar konuyu amacından saptırmayın silinen yorumlar hakkında tartışmayın lütfen.
.

8

Thursday, February 19th 2015, 11:17am

bu benimde kafama takıldı. kurlarla çok ilgilenmiyorum ama son zamanlarda yeşil küpe slotlu - mavi mor trinketli adamlar 11-12 taşlar bastılar. adama bi bakıyorum 7-8 taş ertesi gün 9 sonraki gün 10 falan diye gidiyo taşları. hani 1 kaç kişi olsa onuda anlicamda arkadaş bu kadar adam marketten çerez alır gibi kristal parça alıp öyle taş basamazki. anormal yani

zaten artık 9-10 taştan aşşağısı bıraksın oynamasın oyunu.

birileri bişeler yapıyo bence ama iyi gizliyolar :P

astralde her bosstan çoğaltıcısız çift kutu düşürenleri falan duyuyoruz. son zamanlarda 1 kaç ceza alanda oldu bildiğim kadarıyla bu konuda

zaten bug varsada öğrenseler nolucak 3-5 kişi kullanmamıştırki. haliyle o kadar adamada ceza - silme falan vericek halleride yok alrihat bugında olduğu gibi.

nese şşş uyumaya devam ;)
Burç

The Noob

Spoiler Spoiler

Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet

This post has been edited 1 times, last edit by "WhackyWhacker" (Feb 19th 2015, 11:22am)

9

Monday, February 23rd 2015, 1:38pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Bu kurun durumu ne olacak ya günde 3/4 gold artıyor dün baktıgımda 114 golddu sabah 116 şimdi ise bunun sebebi nedir ?

10

Monday, February 23rd 2015, 1:44pm

cihanokr

Beginner

• "cihanokr" has been banned

• Send private message

ne kadar güzel işte bir kri bozunca baya goldun olacak :D

11

Monday, February 23rd 2015, 2:00pm

Geçen sene kur ile ilgili bir durum olmuş yönetim duyuru yayınlayıp kuru düşürmüş ve bug kullananlara ceza uygulandığını belirtmişti.

Yine patch öncesi kur aldı başını gidiyor. Patchten sonra aynı senaryo yaşanabilir. Burada önemli olan gerçekten birileri ceza alıyor mu yoksa birilerinin kur farkından kasası mı doluyor ?
Tamamen soru işareti . Bence ceza sistemi şeffaf olmalı karaliste gibi ceza alanların neden , ne kadar süre ceza aldıkları forumda sabit bir başlıkta paylaşılmalı.

12

Tuesday, February 24th 2015, 4:45pm

Geçen sene kur ile ilgili bir durum olmuş yönetim duyuru yayınlayıp kuru düşürmüş ve bug kullananlara ceza uygulandığını belirtmişti.

Yine patch öncesi kur aldı başını gidiyor. Patchten sonra aynı senaryo yaşanabilir. Burada önemli olan gerçekten birileri ceza alıyor mu yoksa birilerinin kur farkından kasası mı doluyor ?
Tamamen soru işareti . Bence ceza sistemi şeffaf olmalı karaliste gibi ceza alanların neden , ne kadar süre ceza aldıkları forumda sabit bir başlıkta paylaşılmalı.

Daha önce meşhur enkaz bugında dediğin gibi banlanan isimler paylaşılmıştı. Sonrasındaysa caydırıcılık denip verilen cezalar geri alınmıştı.
Righteous in Wrath

13

Thursday, February 26th 2015, 1:21pm

kur kur olalı hakkatten böyle bir artış görmedi 96 dan 93 e düştü sonra ver allah ver yandı gülüm keten helva.umarım bug bulunmamıstır.(oyun tarihine bakınca pek iç acıcı değil gerci) üstüne bir de al rihat tadında bir bugla yeni pachte itemler cillop gibi 1.5 2 aya turunculandı mı yemede yanında yat.

14

Friday, February 27th 2015, 7:22am

kur 126 golda cikmis arakdas reelde dolar bu kadar hizli yükselmiyor oynayan arkadaslara ALLAH sabir versin...