Burdaki yorumunuz ne anlama geliyor acaba,ben sizi gayet uygun bir uslüpla uyarıyorum ve şu yorumunuza dahi müdahele etmiyorum türk modlar acaba daha ne kadar şeffaf olabilir,daha beni tanımadan hakkımda yazmış olduğunuz yorumlar hakkında bir açıklama dahi yapmama gerek yok çünkü foruma ne amaçla girdiğiniz ve yorum yaptığınız belli malesef.Bu seferki kesinlikle bambaşka birşey yani oyun tarihinin belkide en büyük bugu yada başka bir şey aklıma geliyor oyun yönetimi tarafından birşeyler yapılıyor bilemiyorum incelenmesi lazım.
This post has been edited 1 times, last edit by "WhackyWhacker" (Feb 19th 2015, 11:22am)
Geçen sene kur ile ilgili bir durum olmuş yönetim duyuru yayınlayıp kuru düşürmüş ve bug kullananlara ceza uygulandığını belirtmişti.
Yine patch öncesi kur aldı başını gidiyor. Patchten sonra aynı senaryo yaşanabilir. Burada önemli olan gerçekten birileri ceza alıyor mu yoksa birilerinin kur farkından kasası mı doluyor ?
Tamamen soru işareti . Bence ceza sistemi şeffaf olmalı karaliste gibi ceza alanların neden , ne kadar süre ceza aldıkları forumda sabit bir başlıkta paylaşılmalı.