Merhaba Destek sistemine ticket atarak hesabınızı taşımanız gerekiyor,hesabınızın ve nesnelerinizin silinmesi söz konusu değil. Gerekli bilgilerinizle beraber destek ekibimize ticket atın lütfen. Not:Bu işlem zaman alabilir cevap gelene kadar aynı konu üzerinden ticket atmayınız.
Aynı sorunla bende karşılaştım destek ekibine ticket attım 2 gün oldu biraz zaman dediğiniz ne kadar zaman 1 ay mı 1 yıl mı ? Açık deniz seferlerinde oyuna girmem sorun oluyordu şimdi de oyuna giremiyorum
Aynı sorunla bende karşılaştım destek ekibine ticket attım 2 gün oldu biraz zaman dediğiniz ne kadar zaman 1 ay mı 1 yıl mı ? Açık deniz seferlerinde oyuna girmem sorun oluyordu şimdi de oyuna giremiyorum
Sen cevap için 1 ayı gözden çıkar önceki ayın 20 sinde attıgım ticketi cevaplamadılar daha bu aralar güncelleme geldigi için daha yogun çalışıyorlardır gerisini sen düşün.
Aynı sorunla bende karşılaiçime oturdu ya mod tyadaştım destek ekibine ticket attım 2 gün oldu biraz zaman dediğiniz ne kadar zaman 1 ay mı 1 yıl mı ? Açık deniz seferlerinde oyuna girmem sorun oluyordu şimdi de oyuna giremiyorum
Sen cevap için 1 ayı gözden çıkar önceki ayın 20 sinde attıgım ticketi cevaplamadılar daha bu aralar güncelleme geldigi için daha yogun çalışıyorlardır gerisini sen düşün.