You are not logged in.

1

Saturday, March 21st 2015, 12:00pm

Gamesipariş

merhaba bne oyunu bırsuredır bırakmıştım başladımda oyuna nakıt çekmek için gamesipariş e para yukledım gamesıparişde hala allods krıstallerı bulunduğu için yukledım almaya kalktımda allods krıstal satışı durdu dıo e madem durdu nıe hala allods krıstal satılır yazıo şimdi ben oraya yukledım parayı nasıl gerı alcam açıkalyın

2

Saturday, March 21st 2015, 12:04pm

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

Gamesipariş'in burasıyla yani Allods ile bir alakası yok. Bunu yapmadan önce daha iyi araştırman gerekirdi. Durduğu halde hala satılır diye yazması Gamesiparişin sorunu. Oranın forumuna yazman gerek. Burdan kimse yardım edemez sana.

3

Saturday, March 21st 2015, 12:12pm

oyuna yenı döndüm için bilmiordum gamesiparişinde hala krıstal sattını görüne bende yatırdım allods krıstal satışıı durdu deyıp krıstal stokları bulunmasıda ayrı bi kafa gamesiparişde bu konuda yardımcı olamayız dıo başka bir oyundan para bırımı çekıp krıstal ıle tks etmek yasalmı?

4

Saturday, March 21st 2015, 7:59pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

oyuna yenı döndüm için bilmiordum gamesiparişinde hala krıstal sattını görüne bende yatırdım allods krıstal satışıı durdu deyıp krıstal stokları bulunmasıda ayrı bi kafa gamesiparişde bu konuda yardımcı olamayız dıo başka bir oyundan para bırımı çekıp krıstal ıle tks etmek yasalmı?
Evet bu tür işlemler yasak.
.

Rate this thread