Arkadaşın birisi yazmış gir dunya gözüne eglenirsin diye

evet 9-10 yaşında kardeşlerimiz var kostum takası yapıyorlar butun gun,tabii öncesi millettten 5 gold 10 gold para topluyorlar cild alcam kascam vs taş bascam die sonra bi bakıyorum yazışmalara adam gormuyorz sanıyor herhalde ,lan pampa 2k gold topladım şu kostumu aldım nasıl fena bişi ben biraz daha dilencem paladin kostumu hoşuma gidiyor onu alıcam

yarılıyoruz dunya gozundeki sohbetlere onlar olmasa silicem karakteri valla.Bir arkadaşta 10 dolar ver bak keyfine demiş ahanda insan bi denerde öle konuşur 1 ay bedava gir bak bakalım smugler aidatlı servera oyuncu gorebilcenmi.En realist yaklaşımı camenta yapmış ama bir eksikle,13 taşında olsa pvp alanlarında eşitsizlik var sen sağlam oluyorsun adam 2-3 taşlı yeşil itemle giriyor senin aldın zevkte boylece bitmiş oluyor.Arena giriyorsun 1 tarafın total gs si misal 1500k 1 tarafın oluyor 800k ne oluyor keyif yok arena 5dk suruyor ya tek yiyiorsun ya tek atıyorsun.Bu oyunun 6 yıldır yazıyorum en büyük eksisi pvp alanları,böyle güzel bir oyunda 6 yıldır bu soruna çözüm bulmamaları öyle sinirlerimi bozuyorki verdigim emeklere oyle kızıyorumki.Aha patch geldi ne umutla bekledik kanlı vahsi egitim gibi pvp alanları eskiden 5-10 dk da bir cekerdi simdi oyunun en yoğun olduğu akşam saatlerinde bile 15-20dk bekledim oluyor.Tabiki buradan şu sonuç cıkar herkesin keyif aldı yön farklıdır oyunda,mesela ben karaktri 0dan kasmayı bi yere getirmeyi cok seviyorum bu eglenmeme yetiyor,kimisi pvp de en cok skoru alınca egleniyor,kimisi takımların partilerin arananan adamı olunca eğleniyor kimiside dunya gozunde kostum takası ile egleniyor sen de gir bak hangisi hoşuna giderse takılırsın.Sağlam bi karakterim olsun diyorsanda en aşşa 5 bin tl bismillah deyip başta vericen,aksini idda eden art niyetldir,kur 161 gold olmus bugun mahfaza gelirse direk 170-180,bu forumda oyunda yazdım dedim hersey cıktı,bu yuzden modlar surekli siliyor yazıdklarımı ama boşuna siliyorlar zaten foruma giren şurada 3-4 kişiyiz

benide kaybedicekler o olucak kalıcaklar mod moda