Bu mesaj 140 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Aug 16th 2015, 12:21am)
Bu mesaj 72 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Apr 4th 2015, 9:54pm)
Bu mesaj 87 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Apr 6th 2015, 9:55am)
Bu mesaj 40 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Apr 4th 2015, 5:50pm)
Bu mesaj 28 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Apr 6th 2015, 7:07am)
Yakıncı oynamak bence uzakçıdan daha faydalı.çünkü yakıncı uzakçıdan biraz daha iyi vuruyor.Yakalama sorunu da yok bence çünkü yakalamak için bir Sürü yetenek var şimşek hızlandırıcı iksir dolanan kök... Ayrıca yakıncı Büyülü eşya takmamasına rağmen hassasiyetle meşe kabuğunun süresini azalttığı için daha dayanıklı.çift el kullandığı için az da mana harcıyor.kısacası meler uzaktan kesinlikle daha iyi ben meler kullanıyorum.çoğu kişinin kullanmamasının sebebi yakalıyamamak oysa kolaylıkla yakalınabilir herkes yakıncıya öngörüyle yaklaşıyor oysa yakıncı çok daha iyi.bence melee yi de eklemen Lazım rehberine.
Rehber ben geliyorum diyor tasarım güzel olmuş bir ara ders alayım![]()
Emeklerine değmesi ve dereceye girmesini diliyorum iyi çalışmalar.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Apr 14th 2015, 7:24am)
Güzel bir rehber olucak
Başarılar dilerim
Eline sağlık çok güzel bir rehber olmuş emeğinin karşılığını alırsın umarım![]()
Fazlasıyla iyi açıklamaların yanısıra görsel açıdan da gerçekten çok güzel bir rehber hazırlamışsınız..
İçtenlikle tebrik ediyor, sizi destekliyorum..![]()
pimp my build pagan rehberi camenta 6.0 kırık zincirler pvp pve talent
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.