Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »elfaysah16« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Dostum Oyun yöneticileri F2p den daha çok para kazandıkları içinmidir nedir bilmiyorum ama reklamını yapmıyorlar paralı serverin Ama emin ol Bi oyuncu için paralı server bedava serverden çooook daha ekonomik aylık 25 Tl Dışında hiç birşeye para harcamıyorsun eğer hala başlamayı düşünüyorsanız ittifak tarafında devam ediyorz biz buyurun gelin beraber oynayalım .Arkadaslar Paralı server a baslamayı dusunuyoruz ama suan sadece boyle bir serverın kulaktan duyma var oldugunu gorebılıyorm bu forumda ve sitede Bunla ilgili ayrıntılı bilgi verebılıcek yada konu acabılcıek kımse varmı Aylık ucret ne kadar oyuncu sayısı ne kadar bu tarz herhangi bir bilgi yok
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »elfaysah16« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Merhabaarkadaşlar ben 2 sene önce sürekli allods oynardım şimdi şans eseri reklamını gördüm ve oyuna yeniden başlamaya karar verdim P2P serverına başlamak istiyorum ama server nasıl kalabalık mı yoksa single player oyun gibi mi bana bunun hakkında ban ufak bir açıklama yaparsanız sevinirim eğer server kalabalıksa başlayacağım