You are not logged in.

1

Saturday, March 28th 2015, 11:25am

World Boss Sistemi

Merhaba benim aklıma World Boss lar hakkında fikir geldi ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Birçok kişi Kirah a kadar World Bossların haritaların belirli yerlerinde olduğunu bilir ve kesildiği zaman Mavi item atarlar. Bunu Geliştirmek İçin önerim World Bosslar hayatta olduğunda haritadan yerlerinin gözükmesi ve küçük lvl ler için daha eğlenceli olması için bu bosslar kendi lvl lerinden en fazla 6 lvl üstüne kadar item düşürücek ve en fazla 10 lvl üstü saldırabilcek. Bu Bosslar Haritada kırmızı bir noktayla gözükcek.Canları azaldığında yanında yaratıklar çıkarıcak ve küçük lvl ler için iyi exp ve oyun deneyimi sağlıyıp taktik geliştirebilcekler ve büyük lvl lerdeki oyun sistemine hazırlanabilcekler. Benim önerim bu Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :)

Not: Bu World Bosslar oyundaki World Bosslar olup geliştirilcek aklınıza herhangi bir haritada World Boss fikri gelirse paylaşabilirsiniz ve oyun yapımcıları World Boss tasarlıyıp oyunculara sunabilirler.

2

Saturday, March 28th 2015, 6:44pm

3

Wednesday, April 22nd 2015, 2:50pm

İyi düşünmüşsün ama zaten oyunda buna bezer iş var bos görevleri gösteriyor hemde bu görevleri yaratığım izinde buluyorsun ayrıca haritada gözükmesini istemem her şey haritada olursa biz ne keşfedeceğiz öyle değilmi. Kendin arayıp bulmak yada en güzeli yanlışlıkla karşılaşmak ve ölmek (ardından hırslanıp grup kurmak ) böyle daha zevkli olur diye düşünüyorum.

4

Thursday, May 7th 2015, 1:36pm

Konuyla ilgili başka bir düşüncesi olan varmı :?:

5

Thursday, May 7th 2015, 1:43pm

(İyi düşünmüşsün ama zaten oyunda buna bezer iş var bos görevleri gösteriyor hemde bu görevleri yaratığım izinde buluyorsun ayrıca haritada gözükmesini istemem her şey haritada olursa biz ne keşfedeceğiz öyle değilmi. Kendin arayıp bulmak yada en güzeli yanlışlıkla karşılaşmak ve ölmek (ardından hırslanıp grup kurmak ) böyle daha zevkli olur diye düşünüyorum.)

Örneğin Eldzhun haritasını ele alalım.

Bu haritada 2 boss görevi var biri Gölge biri Yaver Mort bunlar grup görevi alınca saten yerleri gösteriliyor benim söylediğim başka o Eldzhun haritasında 4 adet world boss var güçsüzden güçlüye
1. 29 lvl Eşponak (Güney Sınırı bölgesinde çıkıyor)
2. 30 lvl Tembel Ayı ( Dünya Aynası'ndaki nehirin içinde çıkıyor)
3. 31 lvl Yakıyoruz ( Ebedi Karanlık Bölgesinde çıkıyor)
4. 32 lvl Çılgın (Issız Deniz de çıkıyor)
Bunlar World Bosslarıdır Eldzhun haritasının ve bir önerim daha olcak bunlar H de etkinlik kısmında görülebilcek ve her tarafın kendi kampları ve Ortak Kamplarında bir World Boss NPC si olcak bunlar görevleri vercek bu Görevlerde her karaktere göre Mor item vercek
Bu World Bosslar Kirah ta bitmesin tüm haritalarda olsun bence
Örnek veriyorum
Görev: World boss(Tembel Ayı) görev lvl limiti 27-36 (en düşük 3 lvl altı en yükek 6 lvl üstü alabilcek) Tembel Ayının öldürülmesine katıl.
gibi :)
Bunlar canı azaldıkça yanında yaratıklarda çıkarcak ki zorluğu çıksın :D

6

Tuesday, June 16th 2015, 1:23pm

Güzel düşünce, katılıyorum ve dikkate alınmasını istiyorum. Oyuncu görüşleri ve önerileri önemlidir. Steam Greenlight'a kabul görüldükten sonra oyundan beklentilerimiz arttı, daha sık güncelleme ve yenilikçi içerik istiyoruz.

7

Wednesday, July 8th 2015, 3:46pm

bir çok oyun da boss lar vardır ve Allods online da var ama 65 lvl olana kadar sönük kalıyor bu World boss ların aktiviteleri artarsa belki oyun daha zevkli olabilir ve oyuncu toplayabilir

8

Wednesday, July 8th 2015, 4:29pm

bir çok oyun da boss lar vardır ve Allods online da var ama 65 lvl olana kadar sönük kalıyor bu World boss ların aktiviteleri artarsa belki oyun daha zevkli olabilir ve oyuncu toplayabilir

Katılıyorum bu konuda yenilikler yapilmali oyun sadece gorev yap diye ilerliyor bu tarz seyler oyunu daha eglenceli ve zevkli bir hale getirebilir.

9

Monday, March 28th 2016, 12:17pm

düşük seviyeli karakterler şahsen bir parti olarak kasan görmedim 6 kişi birleşib görevleri yapan filan o yüzden harita boslarını keserken raid bosu havası verilmesi gereksiz netice itemleri düşük kalacak ve lvl almak allods online yada lvl lere özgü bir durum yok şuan için. önceden vardı çoook önceden 30 lvl altı vahşi filan .

Rate this thread