kesinlikle toplar çok abartılı hasar veriyor.
amacın artık topları korumak olduğu söyleniyor da ortada 1 kişi olsa saydıracağı 2 puanla bir karşılaşmanın bitmesi 1 saate yaklaşıyor. zaten verdiği ödül ne bastığın esansı ne şifa iksirlerini karşılıyor. Ben koca 1 saate yakın süreyi ve onlarca şifa iksirini ve esansı harcayacağım karşılığında ne gelecek. 1 kerelik 2x i almak dışında artık çok gereksiz vakit kaybı bir yer olan vahşi çiftliğe o kadar vakit,esans harcayamam. o yüzden 2x i aldım mı yeter. kanlı ve eğitim kampı çok daha iyi.
Bir de şu var. Her güncelleme de oyunculardan gelen önerileri dikkate aldık şöyle yaptık böyle yaptık diyorlar ya bunca kişinin şikayetçi olduğu vahşi çiftliğe bu şikayetleri dikkate alıp birşeyler yapacaklar mı ? Yoksa zaten oyuncunun ne dediği önemli değil kendi istediklerini mi yapıyorlar ?
Son olarakta Moderatör arkadaşlara ; gerçekten sizce herşey güzel mi yani eleştirilecek ve geliştirilmesi gereken hiçbir tarafı yok mu ? Çünkü tüm oyun içeriği hakkında hep olumlu görüşünüz var hiç eleştiri yazan moderatör görmedim.
İyi oyunlar