2. ptnızmı buVideomuzu koyalım bizde yani sizinde bildiğiniz ama foruma farklı şekilde yansıtmanız hoş değilBizim 2. partimi sizin ana partinize denk geliyor
![]()
Evet tutumumda bir degisme oldu bununda sebebi senin bana verdigin cvplardan dolayi yoksa senin bana olan sertlik yada benim yumusamam degil sizinde birliginizde menfaat pesinde kosan insanlarin sizlerin arasindan kaybolmasindan dolayi bu sekilde birlik degistiniz o yuzden bunlari bilmeden yapilan yorumdan sonra senin adam gibi verdigin cvplar uzerinden alay edicek halim yok zaten hic birim yorumumda alay edicei olmadim evet video biraz hizli ama bunuda ekleyen arkadas sebebi solemis ve duzelticektirAlıntı sahibi "IIFuRYII"
Cevaplarin icin tsk ederim ama hala yanlis anlamaya devam eden sensin bizde birlik olarak sayimz az denilecek kivamda ama genede her turku her yere geri adim atmadan gidiyoruz bizim gozumuzde yuksek yerler yok egerki ole olsa suanda ittifagin en iyi birliklerinde olurduk bizde onemli olan sey dostluk muhabbet ve yanindaki adamlarin degeridir. Egerki ittifak tarafinda oyunu oynuyor olsaydiniz emin olun sizlerle yanyana olabilirdik ve bunun altinda en onemli etken turk olusumuz kimseye kirici laf etmedim. Gecen gun youtube da oyunun videolarina bakarken bizimle ilgili dolu video gordum ama kimseyede sizler gibi tepki vermedik. Ayni sekilde kusay zamaninda bizimle olan savasini video cekip onuda yayinladi bizim acelemiz yok video yu koyan arkadasim aciklamasini yapmis daha aciklama yapilmasina gerek yok. Hirs demissin bizde hirs olsaydi eger suanda dolunay birligi olarak karsinizda olmazdik hirs kimde oldugu belli oluyor kusaya gecer gecmez o haftaki ada savasinda kusayin bize etki koymasini gorduk ve bu tur videolari izledikce karakterimin neyi eksik pvp de ne yapmam gerekiyo bunu ogrenmis oluyorum varsa elinde rica ediyorum koyarsan sevinirim. Ve videoda sarki olarak absolutvodka eger bi beste yaparsa daha guzel olur bir oyun icin kimseye hakaret etmem kimseye kirici olmam o yuzden sizin birliginize saygim sonsuzdur ama oyun formati olarak dusman oldugumuz icin bu saygim sadece savas alinina kadardir tekrardan cvplarin icin tsk ederim bizleri aydinlattigin icin
önceki mesajın ile bu mesajın arasında yaklaşım olarak çok fark var. şimdi ben mi üslupta sert oldum bu mesajına göre yoksa sen mi yumuşadın. youtube'taki videolar ayasofyanın ilk kurulduğu dönemde savaş partilerini yöneten arkadaşlarımız tarafından yüklendi. O dönem ilk 4 e girebiliyorduk ve reklam açısından yapıldı. Burada videoya kimse bişey demez. Hele üzerinde çalışılmış bir videoyu bende takdir ederim lakin roket hızında ilerleyen bir video ve sonuna geçmiş olsun yazmakla bu iş olmuyor. Benim tepkim başta bunadır.
Türk bir oyuncu Türk bir oyuncuya saygı duyabilir. Keza bende öyle fakat İMP olsun ittifak olsun Türk'ün önünü kesmeye çalışan hiç bir oyuncu topluluğuna saygıyla yaklaşmam . Bilakis gördüğüm yerde ölsem dahi saldırırım.
Hırs konusunda tekrar diyeceğim. savaşlardan sonra birliğinizden imp karakterlerine geçip benimle dalga geçercesine pm'ler atanlar hırs kurbanı ben değilim.
Arkadasim seviyeni korumani tavsiye ederim tehditkar konusmalar yapmak icin yazicaksan yazma oyunun keyfi burda ayda yilda bir video koyulmus onunda civkini cikarma elinde ne var ne yok istedigin yere yukle bende kendimi goreyimDaha şu ana kadar 1 kere bile 6 lık dominyon partim Dolunaya yenilmedi. Karşımıza çıktığınızda rahat bir savaş sonucu her defasında galibiyet aldığımız bir birliksiniz. Buna rağmen defalarca defalarca sizi yendiğimiz halde ve de videolarınız çektiğimiz halde bunları yayınlama ihtiyacı duymadık. Ama sanırım Camentanın dediği gibi video savaşlarına başladık. Bundan sonra size tavsiyem eliniz her daim record a olsun. Neye layıksanız öyle mukabele göreceksiniz.
Cok sesli guluyorumQuoted from "DarKDragonnN"
Videomuzu koyalım bizde yani sizinde bildiğiniz ama foruma farklı şekilde yansıtmanız hoş değil Bizim 2. partimi sizin ana partinize denk geliyor
2. ptnızmı bu guldurmeyın lütfen en ıyı 6 kışını çıkar gel nova pm at gıpat kapışırız no problema not: dolunay bırlıgı 17 kışı ıle 2.5 partı kurarak domınyonlarda hep ılk 10 da olmuştur playerlık bu olsa gerek
Kim kimin üzerinden reklam yapıyor belli. Monsteri yenseydiniz (ki ancak rüyanızda) bu kadar reklam yapamazdınız emin olun. 2500-2500 e saniyelerle 40 yılın başında kazanmış olduğunuz bir savaşı burada alelacele yayınlamış (ki oldukça da kötü bir video) olmanız sizin ruh halinizi en iyi şekilde özetliyor. Artık nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsanız. İyilikten maraz doğar misali bundan sonra size anladığınız lisanla yani kesim videolarınızla "ki yanlızca domi değil element ve her türlü pvp alanı buna dahil" kendinizi bol bol seyredersiniz.arkadaş bizim uzerimizden herkes reklam yapıyor prim kazanıyor
hala tehditkar konusan arkadaşlar var buyrun istediginiz yerde istdiginiz şekilde kesin video çekin buraya nereye yukleme yaparsanız yapın sizlere hiç bir arkadaşım tarafından hakaret edilmedi edilmezde modaretörlere karsı bizleri kötü göstermeye çalışmayın o yuzden mi kusaya geçer geçmez dolunaya etki koydunuz ne oldu saldırdınızda geldiniz gördünüz gittiniz size sölenmesi gereken bir söz ve sundan eminimde bu saatten sonra her hafta bize etki koyucaksınız işte o zman ben bir daha dicem geldiniz gördünüz gittiniz diye ... konunun kapatılmasını istemişsiniz tek bir sebeb söleyin egerki sebebiniz saglamsa konu cidden kapatılsın ... 2500-2500 çok savasımız bitti ve her defasındada kaybettigmizde oldu ama kimseye bu derece yuklenmedik benim dun akşam savastıgım hiç bir karakter gelip yorum yapmazsken ayasofyadan geçen arkdaşlar ndn surekli yorum yapma peşindeler... iyi forumlar egerki tahrik alaycı yada hakaret içeriyosa kapatın konuyu herkes sussun ..Alıntı sahibi "IIFuRYII"
arkadaş bizim uzerimizden herkes reklam yapıyor prim kazanıyor
Kim kimin üzerinden reklam yapıyor belli. Monsteri yenseydiniz (ki ancak rüyanızda) bu kadar reklam yapamazdınız emin olun. 2500-2500 e saniyelerle 40 yılın başında kazanmış olduğunuz bir savaşı burada alelacele yayınlamış (ki oldukça da kötü bir video) olmanız sizin ruh halinizi en iyi şekilde özetliyor. Artık nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsanız. İyilikten maraz doğar misali bundan sonra size anladığınız lisanla yani kesim videolarınızla "ki yanlızca domi değil element ve her türlü pvp alanı buna dahil" kendinizi bol bol seyredersiniz
arkadaşım ben camentayla yukarda yazıştıklarımıza karşılık onu yazdım digerlerini okursan ordaki ince espiriyi anlarsınAlıntı sahibi "IIFuRYII"
Kim kimin üzerinden reklam yapıyor belli. Monsteri yenseydiniz (ki ancak rüyanızda) bu kadar reklam yapamazdınız emin olun. 2500-2500 e saniyelerle 40 yılın başında kazanmış olduğunuz bir savaşı burada alelacele yayınlamış (ki oldukça da kötü bir video) olmanız sizin ruh halinizi en iyi şekilde özetliyor. Artık nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsanız. İyilikten maraz doğar misali bundan sonra size anladığınız lisanla yani kesim videolarınızla "ki yanlızca domi değil element ve her türlü pvp alanı buna dahil" kendinizi bol bol seyredersiniz.
Alıntı sahibi "IIFuRYII"
Kim kimin üzerinden reklam yapıyor belli. Monsteri yenseydiniz (ki ancak rüyanızda) bu kadar reklam yapamazdınız emin olun. 2500-2500 e saniyelerle 40 yılın başında kazanmış olduğunuz bir savaşı burada alelacele yayınlamış (ki oldukça da kötü bir video) olmanız sizin ruh halinizi en iyi şekilde özetliyor. Artık nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsanız. İyilikten maraz doğar misali bundan sonra size anladığınız lisanla yani kesim videolarınızla "ki yanlızca domi değil element ve her türlü pvp alanı buna dahil" kendinizi bol bol seyredersiniz.
Alıntı sahibi "RcmmcR"
Alıntı sahibi "IIFuRYII"
Kendinize sorun, bize değil. Acaba hem Kusaydakiler hem de eski Ayasofyadakiler bize neden bu kadar kızgın diye. Biz ki siz Türk birliğisiniz diye size etki koymazken siz her daim ittifağa etki koyduğumuzda bize hemen peşinden etki koyan birlik değil misniz. Direkt koysanız diyeceğim ki adamlar hodri meydan diyor. Ama öyle de yapmadınız bizim etki koymamızı beklediniz. Yaptığınız tutulacak bir tarafı yok. İstediğiniz kadar yazın söyleyin. İtti de tek Türk birliği de siz değilsizniz. Peki onlarla ilgili bir problem var mı. Yok. Sorunu uzakta arama git aynaya bak.arkadaş bizim uzerimizden herkes reklam yapıyor prim kazanıyor
Kim kimin üzerinden reklam yapıyor belli. Monsteri yenseydiniz (ki ancak rüyanızda) bu kadar reklam yapamazdınız emin olun. 2500-2500 e saniyelerle 40 yılın başında kazanmış olduğunuz bir savaşı burada alelacele yayınlamış (ki oldukça da kötü bir video) olmanız sizin ruh halinizi en iyi şekilde özetliyor. Artık nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsanız. İyilikten maraz doğar misali bundan sonra size anladığınız lisanla yani kesim videolarınızla "ki yanlızca domi değil element ve her türlü pvp alanı buna dahil" kendinizi bol bol seyredersiniz
hala tehditkar konusan arkadaşlar var buyrun istediginiz yerde istdiginiz şekilde kesin video çekin buraya nereye yukleme yaparsanız yapın sizlere hiç bir arkadaşım tarafından hakaret edilmedi edilmezde modaretörlere karsı bizleri kötü göstermeye çalışmayın o yuzden mi kusaya geçer geçmez dolunaya etki koydunuz ne oldu saldırdınızda geldiniz gördünüz gittiniz size sölenmesi gereken bir söz ve sundan eminimde bu saatten sonra her hafta bize etki koyucaksınız işte o zman ben bir daha dicem geldiniz gördünüz gittiniz diye ... konunun kapatılmasını istemişsiniz tek bir sebeb söleyin egerki sebebiniz saglamsa konu cidden kapatılsın ... 2500-2500 çok savasımız bitti ve her defasındada kaybettigmizde oldu ama kimseye bu derece yuklenmedik benim dun akşam savastıgım hiç bir karakter gelip yorum yapmazsken ayasofyadan geçen arkdaşlar ndn surekli yorum yapma peşindeler... iyi forumlar egerki tahrik alaycı yada hakaret içeriyosa kapatın konuyu herkes sussun ..