You are not logged in.

21

Thursday, April 3rd 2014, 7:23pm

Yükledim sonunda oyunu herşy sorunsuz :)
bu arada şifre yerine ne yazıyoduk ?

22

Thursday, April 3rd 2014, 7:24pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Kullanıcı adı yerine mail adresi yazıyosun tek farklı olan o ;)

23

Thursday, April 3rd 2014, 7:27pm

Şifre esli tr de kullandığımız şifremi yoksa bu my.comdan gelenmi

24

Thursday, April 3rd 2014, 7:29pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Şifreniz hesabı transfer ederken my.com için yazdığınız şifre ve aynı yere yazdığınız mail adresini kullanarak giriş yapabilirsiniz.

25

Thursday, April 3rd 2014, 7:34pm

Kahretsin ya :( asıl hesabın my.com şifresini unuttum :( neyse 1 2 güne gelir sifre degiştirme yeri ;)

26

Thursday, April 3rd 2014, 8:04pm

Ya 40 levellik okçuya dayanamıyom daha fazla :D şifre değistirne ekranı gelsin artık :)

WHERE İS THE FORGET PASSWORD BUTTON ??

Bide yabancı foruma dalim :) ne zaman gelceni biliyolarmı ? :)

27

Monday, June 9th 2014, 2:32pm

Allods EU hesap transferi acil bakın!

Arkadaşlar benim allods tr'deki e-mailim allods eu'daki e-maille aynı nasıl taşıyabilirim?

28

Monday, March 9th 2015, 11:13am

ilk olarak merhaba şimdi ilk olarak eski siteye giriyoruz ve

hesabımı taşıya basarak oyun hesabımın eski bilgilerini girerek siteye girş yapıyoruz ve tekrar hesabımı taşıya basarak su siteye giriyoruz

daha sonra burayı doldurunca yeni hesap oluştur diyoruz ve gelen sayfadan

basıyoruz ve hesabımız aktarılıyor not

oyuna 2. resimdeki msn ile gireceksiniz iyi günler

---Tcpandora---
iyi dediniz de eski siteye giremiyoruz sıkıntımız orda kapalı olan siteye nasıl girecegiz taşıma işlemi ne kadar sürdü 1 ay mı hemen sitemi kapatılır ya iş mi yapıyorlar böyle ticket atın deniyor atılan ticketlere bakan yok bıktırıyorusunuz para yatırdık oyuna mahkemeyemi gidelim hakkımızı almak için gerekeni yapıun artık ilanlara bakıyorum hepsi 2015 1 aydamı 2 aydamı yaptınız bu kadar işi deniz aşırı çalışanlar düşünülmedimi ? amiri memuru var göreve gideni var giremeyenler var oyuna girip stres atacagız sayenizde stres topu oluyoruz forumlarda geçirdiğimiz vakte yazık yapacaksanız yapın bişeyler DVY-537-29018 attığım ticket numarası

29

Monday, March 9th 2015, 12:17pm

eski site sanırım 6 ay kadar açık kaldı. o sıra transfer edenler etti. şimdi galiba ticket ile çözmeye çalışıyorlar.

30

Monday, March 9th 2015, 1:28pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Arkadaşlar hesap transferi ve karekter silim açılımı için malum destek sistemine ticket atıp bildirmeniz gerekiyor.
Malesef açmış olduğunuz ticketleri eksik dolduruyorsunuz,bildirim yaparken karekterin tam ismi,leveli bunları bildirmeniz gerekiyor verdiğiniz bilgiler hatalı olmamalı bunlara dikkat edelim lütfen.
.

31

Monday, March 9th 2015, 6:12pm

Rehber TAMAMEN 6.0 a göre ayarlanmıştır

iyi oyunlar.

MAGE

32

Thursday, May 28th 2015, 10:23am

dsartanyas

Beginner

Occupation: 31

• Send private message

İngilizce?

Beyler sol altta adamlar lfm s4 bilmem ne yazıyorlar da ben çoğunu anlamıyorum yardım edecek var mı? healer şifacı lfm dps tank zaten tank s4 ve s5 tam bilmiyorum s5 zor s4 kolay olan galiba s4 zümrüt sektörü neyse karışık işler işte. Birisi bana izah edebilir mi? :?: :?: :thumbsup: