You are not logged in.

1

Tuesday, May 12th 2015, 10:55pm

Oyun ne durumda başlanılabilirmi?

Oyunu my.com zamanından önce bırakmıştım gidişat yada durumlar nasıl başlanabilir mi? Oyun eğlencelimi , hangi taraf üstün Türkler oyunda ne durumdalar bana geniş bir bilgi verebilen varsa verebilirmi? Yada... Abonelik sunucusunumu önerirsinizherşey sıfırdan.

2

Wednesday, May 27th 2015, 10:00pm

Yıllar Sonra

Öncelikler herkese selam ederim . Oyuna çok önceden ara vermiştim . Çeşitli nicklerle oynadim . Argento - Sally -CaptainMorgan - Dönüşte f2p değil p2p oynamaya karar verdim İttifak tarafında olucam . Nick NeamUsame - Paladin . Ama duruma göre diğer sınıflarada geçiş yapabilirim . ( Gireçeğimiz birliğin ihtiyacına göre ) . Keyifli vakitler beni bekliyor ...

3

Thursday, May 28th 2015, 10:21pm

HELLORD12

Beginner

Occupation: Basketbol Hayranı

• Send private message

bende başlıyıcam okulların kapanmasına doğru bakalım ne olucak :D hosgeldin eskidende biliyordum seni savaşçı captainmorgan sağlamdın p2p de de döktürüceksindir yine
FateZero-İMPARATORLUK

4

Thursday, May 28th 2015, 10:29pm

güzel hoşuma gitti eskilerden oynayanlarda var . cok oyun degistirdim ama hepsinde oyun icinde kişinin moralini bozmasına sebeb olacak etmenler mevcut . misal item yanma gibi lakin burada böyle bir sıkıntı yaşamıyorsun birde p2p ile yüksek ücretlere gerek kalmıyor . f2p oyuncuları genellikle playerlikten düşük kalan diğer etmenlerle öne geçenler icin makul ama kendini oyun tarzinla ortaya koymak istiyorsan herşey eşit olarak burada kapışmalısın !

5

Saturday, May 30th 2015, 12:49pm

Selam herkese . paralı p2p nin oyuncu durumu nedir . aktiflermi? eğer aktiflerse başlamayı düşünüyorum.

6

Saturday, May 30th 2015, 1:46pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

15 aktif Türk ve 20 den fazla aktif yabancı oyuncu ile Avarice birliği çatısı altında oyuna devam ediyoruz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

7

Saturday, May 30th 2015, 2:33pm

Anlaşılan oyuncu sayısı dedikleri kadar azmış. eğer bir gün çoğalırsa belki görüşürüz . oynayanlara başarılar.

8

Thursday, June 4th 2015, 11:28am

şuan için yaklaşık olarak türk oyuncu sayısı 30 a ulaştığını söyleyebilirim her haritada kasan bir türkle karşılaşabilirsiniz başlamayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin . hem kişiler hemde ileriye dönük yeni gelecek patch ile gayet oynayanları yakalayabilecek durumdayız .

9

Thursday, June 4th 2015, 11:35am

10

Thursday, June 4th 2015, 1:39pm

adım başı bir oyuncu göremesenizde yinede boş değil sunucu başlana bilir. Türkler ittifak tarafında oynuyor , bekleriz.
Sakin - (Gauss)