You are not logged in.

1

Friday, June 5th 2015, 8:47am

Sunucuya bağlanamıyor

Oyunu yüklediğimden beri aynı hatayı veriyor ''yetki verilmedi :sunucuya bağlanamıyor internet bağlantısını kontrol edin'' oysaki oyunu yüklerken hiç bir hata olmadı.Anti virus programı sorun çıkarmadı windows kalkanına baktım onda da sorun yok.Dün oyunu yükledim hala bu hatayla uğraşıyorum oyunu onar dedimde onarıldı diyor aynı hatayı yine veriyor.
Mycom programıyla yükledim acaba o yüzden mi yardım eden birisi olursa sevinirim.

2

Friday, June 5th 2015, 9:36am

Merhaba

My.com un oyun arayüzü ile yüklemeniz bir sorun yaratmaz fakat internet bağlantınız yavaş ise bir süre sonra bağlanmaya çalışırken yetki verilmedi hatasını veriyor bunu yazarken deneyerek yazdım doğru bilgi verebilmek için internet hızını normale çevirdiğim zamansa direk bağlandı oyuna sorun olmadı. Size şöyle bi yöntem sunabilirim kontrol etmeniz açısından eyer kablosuz internet kullanıyorsanız size gelen sinyal seviyesini kontrol edin kabloyla bağlanıyorsanız eyer internet hızınızı engelleyecek herhangi bi uygulama var mı onları kontrol edin.

İyi Forumlar.

3

Friday, June 5th 2015, 11:23am

aynı sorun bende de var. ve internetim gayet hızlı. oyunu indirirken saniyede 1.5mb 2mb hızla indiyordum. Yani ne kadar hızlı olmalı. Bunu tam olarak kontrol edebileceğimiz bişey yok mu ? Ağ ve paylaşım merkezinden bağlı olduğum wi-fi ayarlarına girdiğim zaman, 54,0Mb yazıyor ve modemin dibindeyim şuan. Bunun daha mı yüksek olması gerekiyordu ?

4

Friday, June 5th 2015, 12:09pm

Evet bende de aynı sorun bulunmakta oyunu yukledım 4-5 tane hesap aldım belkım doğru açamamışımdır diye gene olmadı ''yetki verilmedi :sunucuya bağlanamıyor internet bağlantısını kontrol edin'' hatasını gene veriyor oyunda mı bir sorun var diye arkadaşın çarını denedik onda rahatcana giriyor akşamdan beri yapmaya calısıyorum e-mail adresimi onayladım genede olmadı aynı hatayı verıyor lutfen birşey söylesin yetkililer çözümü yokmu

5

Friday, June 5th 2015, 12:16pm

Yok hacı diyorum ya ben de bizde bi sorun olduğunu düşünmüyorum. İnternet hızı yavaş olsa yine belki ondan diyeceğim ama değil. saniyede 2.5mb download yapan bi internetten bahsediyoruz. 3 bilgisayar aynı anda hd film izleyebiliyor bbu internette yani. Bi online oyuna giremeyecek hali yok ki wow gibi bi oyunu lagsız bi şekilde oynayabiliyor. Belki yeni üyeliklerle ilgili bi arıza vardır. Bakalım supporta ticket attım cevap bekliyorum ben.

6

Friday, June 5th 2015, 3:16pm

Bende aynı sorunu alıyorum çözüm bulan yokmu

7

Friday, June 5th 2015, 3:25pm

hata

yok sanırsam hacı abi. sadece sen ben falan değil birsürü insan var. ingilizce foruma baktım orda da var. ticket falan da attım cevap hala yok. yeni üyeliklerle ilgili bi problem var anladığım kadarıyla. ama neden kimse cevap vermiyor onu ben de anlamadım. sen atmadıysan sen de at ticket. ne kadar fazla okadar iyi :)

8

Friday, June 5th 2015, 3:28pm

hata

ingilizce kısmında teknik ekipten biri sanırsam yorum atmış. sorunu araştırıyoruz aksaklıklar için özür dileriz falan filan tarzında bişey yazmış. uğraşıyorlar herhalde. biz de bekleyeceğiz yapcak bieşy yok :)

9

Friday, June 5th 2015, 3:42pm

hata

kardeşim ticket a cevap geldi benim. ingilizce de atmıştım ne olur ne olmaz diye. Teşekkür etmişler bu kısımla ilgilenen teknik ekibe bildirilmiş hata. en kısa zamanda halledeceklermiş

Rate this thread