Vous n’êtes pas connecté.

1

14. 06. 2015, 18:15

HELLORD12

Débutant

Travail: Basketbol Hayranı

• Envoyer un message privé

Özel e gelirmisin
FateZero-İMPARATORLUK

3

14. 06. 2015, 19:43

Ravolta

Débutant

Yeni oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız oyundan banada mesaj atabilirsiniz =)

4

14. 06. 2015, 21:22

Hinsa

Disciple

Travail: Yazar

Merhabalar :)

Smuggler Paradise , İttifak tarafında oynayan Türk arkadaşlarım adına hepinize hoşgeldiniz demek isterim :)
Sunucuda ki rekabeti ve Türk nüfusunu arttırma yolunda büyük bir destek verdiğinizi belirterek , ileride karşılaşacağımız savaş meydanlarında mertçe ve centilmence çarpışmamızı ümit ediyorum .

Tekrardan , hepiniz hoşgeldiniz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

5

14. 06. 2015, 22:28

Merhabalar :)

Smuggler Paradise , İttifak tarafında oynayan Türk arkadaşlarım adına hepinize hoşgeldiniz demek isterim :)
Sunucuda ki rekabeti ve Türk nüfusunu arttırma yolunda büyük bir destek verdiğinizi belirterek , ileride karşılaşacağımız savaş meydanlarında mertçe ve centilmence çarpışmamızı ümit ediyorum .

Tekrardan , hepiniz hoşgeldiniz :)
Hoşbulduk , bizde hevesle seviye atlıyoruz savaş meydanlarında görüşmek için :)

6

14. 06. 2015, 22:30

Ravolta

Débutant

Kısa sürede karşınızdayız rahat olun tabi centilmence :)

7

15. 06. 2015, 06:41

Tam ara vericektim hic turk yok diye ustune geldiniz ogleden sonra 4 gibi ulasirim oyun icinden

8

15. 06. 2015, 08:23

toplandıgınız bir ara tam oalrak kaç kişi oldugunuzuda zahmet olmassa bildirirmisiniz arkdaşlar:)

9

15. 06. 2015, 09:28

Hinsa

Disciple

Travail: Yazar

Birlikte çektiğiniz görüntüleri , tanıtım konularında kullanmam için bana yollayabilirsiniz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

10

15. 06. 2015, 11:36

toplandıgınız bir ara tam oalrak kaç kişi oldugunuzuda zahmet olmassa bildirirmisiniz arkdaşlar:)
3 Günde 4 kişi olduk .Yavaş yavaş çoğalıyoruz :)

11

15. 06. 2015, 11:37

Tam ara vericektim hic turk yok diye ustune geldiniz ogleden sonra 4 gibi ulasirim oyun icinden
Bugün akşam 5 den sabaha kadar oyunda olucaz.

12

15. 06. 2015, 11:39

Ravolta

Débutant

Birlikte çektiğiniz görüntüleri , tanıtım konularında kullanmam için bana yollayabilirsiniz :)
İttifak tarafınında bize destek vermesi ayrı bi zevk :) :)

13

15. 06. 2015, 14:24

İttifak tarafınında bize destek vermesi ayrı bi zevk :) :)
hep destek tam destek hepimiz TÜRK'üz

Discussions similaires

Noter cette discussion