ya pvp?Oynaması gayet eğlenceli bir sınıftır mage ancak diğer tüm sınıflara nazaran çok kırılgandır. Pve olarak bakarsanız raidlerde ve astral de ben bir çok kez dps de, kendimden 10k yüksek gs'li dps sınıflarından daha fazla dps yaptığımı biliyorum. (Alan hasarlı bir pve buildiniz varsa tabi ) Dominionlara gelecek olursak, Orada sizde fark etmişsinizdir, Diğer bir çok oyuncudan daha az süre savaşta geçirseniz bile total dps te ortalarda kalırsınız ancak karşıdakiler bir mage gördü mü bırakmazlar o yüzden iyi saklanmak ve hasar almamak için eli çabukluk önemlidir. Belki 10 sn fazla hayatta kalarak bir başka takım arkadaşınızın 20 sn de ulaşamayacağı dps ye ulaşırsınız ama her şey dps ile bitmiyor. Dispell özellğiniz ile karşıdaki şifacıyı takımınıza rahat bir şekilde öldürtürsünüz. ( ki baya seri dispell atarız. ) patchlere gelecek olursak evet son güncellemeler de bizler için kötü haberler var ama ben bunun değişeceğine inanıyorum. (bu güne kadar hep böyle oldu) İyi oyunlar dilerim. :3
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Jun 17th 2015, 10:39am)
pk konusunda hemfıkırım kastım pvp warden summy mıstıc hatta ısını bılen paladıne bunları reen skılı olmaksızın ıstedıgın kadar eln hzlı olsn almak neredeyse ımkansızO konuda, ben pve den çok pvp oynarken mutluyum büyücüde. Diğer sınıflardan daha çok dikkat gerektirir. Örneğin, Ölüm arenasında az bir ileri çıktınız mı herkesin hedefinde olursunuz. Önceliğiniz hayatta kalmak olmalı. Büyücünün çok güçsüzleştirilmiş bir sınıf olduğunu düşünebilirsiniz belki bunun nedeni savunma eksikliğidir. Orda daha önceden dediğim gibi el çabukluğunuza ve kaçma becerilerinize kalmış bir durum söz konusu. Diğer sınıflara karşı iken bu oyunda öyle çok bir denge yok sınıflar arasında sizin zorlandığınız bir sınıfı başka bir sınıf rahatlıkla alabilir. Mesela ben karşımda savaşçı varken rahat hissederim ama bir karabüyücü varken cidden can sıkıcı olur benim için. Diğer tüm sınıflar bu sorunu yaşıyor ancak belki biz büyücülerin zorlandığı sınıf sayısı diğerlerine göre fazladır. Kısaca demek istediğim bir karakterin gücünü teke tek savaşta anlayamazsınız, bir büyücü hemencecik ölebilir ama kalabalık savaşlara aşina ise onu orda zapt etmek zor olur. iyi oyunlar dilerim :3