öncelikle hızlı cevap için teşekkür ederim ama 1 hafta önce aynı anda açtık karakterleri ve sadece yan yan iken oynadık oyunu gene de mümkünmüdür sizce?Merhaba
Oyuncular hesap açtıklarında farklı koruyucu taşlarına sahip olur,bunların özellikleri aynıdır sadece görünüşleri farklıdır.Arkadaşınız büyük ihtimalle koruyucu bayramına denk gelmiştir.Bu bayramlar her ay farklı koruyuculara hediye edilir süresi otomatik olarak başlar.
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Jun 19th 2015, 11:50am)
Yanlis hatirlamiyorsam ben kaba deri parcalarini bronz kerpeten ile kesmistim suan ne kesebiliyorum bronz kerpeten ileMerhaba
Bazı nesneleri kullanabilmek için kerpetenlerin dışında Retroform şişesi kullanılıyor senden istediği itemi bronz kerpetenle kestikten sonra Retroform şişesi kullanman gerekiyor olabilir şuan hangi itemi yaptığını bilmediğim için daha detaylı anlatamıyorum umarım Retroform şişesi kullanarak sorunun çözülür.
cok tesekkur ederimilk önce senin meslek kasman için gereken nesne sahtiyan deri parçası bu nesnenin seviyesini düşürmek için Retroform şişesi gerekiyor sana bu nesneyi kullanarak sahtiyan deri parçasını 4 kere düşürdükten sonra bronz kerpeteni kullanabiliyorsun bronz kerpeten sayesinde işe yaramaz deri parçasını ise 1 kere kullanabiliyorsun ve sana "işe yaramaz şerit, işe yaramaz taban, işe yaramaz kuşak, işe yaramaz parça ve işe yaramaz atık" olarak itemler veriyor ve artık bu son saydığım nesneleri aldıktan sonra bir daha bronz kerpeten kullanma ihtiyacın kalmıyor artık item üretmek için sana gerekli olan bütün nesnelere sahil olmuş oluyorsun.
Not: Senin yapmaya çalıştığın ise şu işe yaramaz şerit, işe yaramaz taban, işe yaramaz kuşak, işe yaramaz parça ve işe yaramaz atık bu nesneleri aldıktan sonra da bronz kerpeteni kullanmaya çalışıyorsun ve sana "bu nesne ile mevcut işlem gerçekleştirilemez" diye uyarı veriyor. Yukarıda yazdıklarımı tek tek uygularsan hiç sorun yaşamadan geliştireceksin mesleğini.