This post has been edited 28 times, last edit by "KenanReiz" (Aug 24th 2015, 2:55pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Jul 13th 2015, 11:22am)
This post has been edited 33 times, last edit by "KenanReiz" (Jul 19th 2015, 9:30pm)
This post has been edited 5 times, last edit by "KenanReiz" (Jul 19th 2015, 9:21pm)
İmparatorluk tarafindaki turkler olarak herzaman hep birlikte olduk.Aramizda abilerimiz vardi.Yas seviyemiz dusuk olmadiginden son gune kadar ciddiyetimizi ve istikrarimizi koruduk cok hizli buyuduk. Kimse oyunu birakmadi. Gercek hayat daha onemli oldugundan basta ben ara vermek zorunda kaldim. Ki cogu kisiye yol gosterdigim ve bir arada tuttugum icin ben ara verince cogu kisinin online suresi dustu veya oyuna ara verdiler.Olay bundan ibaretki JanJan gibi molamizi verdikden sonra Hellordun yazdigi gibi kaldigimiz yerden devam edicez bu sefer onumuzde hicbir engel olmayacagi icin yetismemizde hic zor olmayacak.Sunuda eklemek istiyorum Hinja nin igneleyici laflarindan yola cikarak ittifakdaki Turklerle aramizda husumet oldugunu dusunmeyin.Kendisinin benimle birkac sorunu var onun disinda benim ve arkadaslarimin/abilerimin ittifakdaki turklerin herzaman arkasindayiz.Hicbirzamanda Hinja disinda kimseyle bir tartismamiz veya munakasamiz olmamistir.Umarim herzamanda Türk Türkün arkasinda durur.TheJanJancığım ,
İmparatorluk tarafında ki arkadaşların birbirine karşı tutumları, bazılarının yenemedikleri egoları onların bir arada olmasını ne yazık ki engelliyor fakat İttifak tarafında ki Türk arkadaşlar olarak sunucunun en güçlü birliğini yapılandırdık , günlük en az 20-30 aktif oyuncumuzla yolumuza devam ediyoruz .
Ayrıca İmparatorluk tarafında ki yabancı oyuncular kendi aralarında yeni oluşumlara giderek, kendi taraflarını canlandırmaya çalıştılar . Gördüğümüz kadarıyla işe yarıyorAktif üç birlik olarak devam ediyorlar yollarına .
Kısacası sunucunun ne battığı var nede bittiği, en azından ben ; yaşadığım sürece reklamını yapmaya devam edeceğim![]()