Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 2 times, last edit by "Discotech" (Jan 20th 2015, 10:40pm)
Ultima Online mi oynuyorsun hayatımda gördüğüm en iyi oyun bir ömür harcayanlardanım bende ancak 2d olunca işte serverlar kapanıyor o oyunda orjinal oynamadan zevkli olmuyor kısaca RP isteniyorsa o oyundan iyisi yokEğer yaşınız yada oyun geçmişiniz tutsa Ultima Online ' da nasıl 7/24 kesintisiz aktif GM olduğunu ve GM Chat komutu ile gerekli durumlarda iletişime geçildiğini bilirdiniz yada WoW oynasanız ama işte kısmet olmamış o yüzden kafaya takmayın haklısın bu oyunda 7/24 GM olsa çok ban olur... Küfür, bug, hile hepsi var
Yönetici dostlarımıza tek bir konuda ısrarım var achievement Allah aşkına şu sistemi getirin bu oyun bunu hak ediyor !
Evet olabilir ama o zaman birliklerin önemi kalmaz ve zindanlar çok kolay hale gelir herkez ejder itemlerini fuller.Önemini yitirir çoğu şey.Ben ilk ciktigi zamanda bir bakmistim oyuna birde simdi girdim baktim ilk etap gozume carpan en buyuk eksik dungeon sistemi yil 2015 olmus hala dungeona otomatik adam bulamiyoruz 10 kisi bulmak icin 2 saat adamlarla kousuyoruz gel suraya girelim buraya girelim pvp icin nasil tiklanip sira alinabiliyorsan dungeon icinde alinabilmeli sayi tamamlanincada otomatik isinlanmali dungeona isin bittiginde de partyden cikinca nereden isinladiysa seni dungeona geri oraya birakmali
This post has been edited 1 times, last edit by "gulbaglar" (Jul 13th 2015, 11:57am)