You are not logged in.

1

Thursday, July 16th 2015, 12:16pm

Oyun Açıldı Mı ?

Oyun açıldı mı ? 74mb yazıyor ancak hiç dolmuyor oyun.

2

Thursday, July 16th 2015, 12:17pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

Açıldı , indirme hızı 0 kbps ile boğuşuyorum bakalım ne olacak ...
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

3

Thursday, July 16th 2015, 3:09pm

4

Thursday, July 16th 2015, 3:11pm

Yalnız hala dolmadı bin mb bile olmadi... Bizimle mi alakali hizi yoksa baska birseyden mi kaynaklaniyor ?

5

Thursday, July 16th 2015, 3:21pm

Evet Birileri bi açıklamada bulunur elbet 74 mb güncelleme 1 saattir inmiyor durum nedir

6

Thursday, July 16th 2015, 3:28pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Boşuna indirmeye çalışmayın , birkaç saniyede 1kb indirme imkansız ve büyük ihtimalle gerçekçi bir indirme değil . Sorun sadece bir kişi de olmadığına göre sunucu taraflı bir sorun var demektir .
Bekleyip görelim :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

7

Thursday, July 16th 2015, 3:29pm

İndirip giren var oyuna, sorun neden birileri indirebiliyorken birileri indiremiyor hata olsa herkeste olur bi şekilde clientlerle alakalı diye düşündüm ben

8

Thursday, July 16th 2015, 3:40pm

ttnet ile ilgili sorun mevcut superonlıne kullananlar oyunda tanıdıklarım
-debil misin?
-bence yes.

seninle uyur başkasını düşler..

9

Thursday, July 16th 2015, 3:49pm

Arkadaşlar bilgisayarımda EU duruyordu oradan sorunsuz bir şekilde yükledim ve şuanda oyundayım.

This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Jul 16th 2015, 5:40pm)

10

Thursday, July 16th 2015, 3:51pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

İndirip kurmayı başaran biri dosya paylaşımı yapabilir mi ?
Yada ... Sorunun tam olarak ne olduğu üzerine fikir yürütebiliriz -_-

11

Thursday, July 16th 2015, 3:55pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Oyun dosyaları içerisinde , "Patches" dosyasında görebildiğiniz en son güncelleme dosyalarına göz atıp , doğru güncelleme dosyasını bulduğunuzda bizimle paylaşırsanız belki çözüme ulaşabiliriz :/

12

Thursday, July 16th 2015, 3:57pm

Bugün yüklenenlere baktım ve iki tane var. "Patch_AllodsOnline_en_6.0.01.58.2_6.0.01.64.1_.patch" ve "Patch_AllodsOnline_en_6.0.01.58_6.0.01.58.2_.patch" var :)

13

Thursday, July 16th 2015, 3:57pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Güncellemenin tamamını indirmiş birinin dosyaları lazım bize :)

14

Thursday, July 16th 2015, 5:33pm

Yokmu bi haber

Herşeye Eyw İnsan yerine konulmuyacaksa baska türlü konusacaz gibi bi tanedemi yetkili gelip şurda şu oldu bu oldu demez pc basında beklemek de nedir

15

Thursday, July 16th 2015, 5:54pm

Merhaba

Arkadaşlar şuan güncelleme ile ilgili hiçbir sorun yok sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyuna girdim sizlerin kullanmış olduğunuz servis sağlayıcı kaynaklı bir arıza yaşıyor olabilirsiniz. Modeme restart atıp tekarar deneyebilirsiniz firewall, antivirüs ü kapatıp indirmeyi deneyebilirsiniz. Game Center i indirip buradan genel bir güncelleme yaptırıp sorununuzu çözebilirsiniz.. Şuan hiç bir sorun bulunmamaktadır oyunda.

16

Thursday, July 16th 2015, 5:56pm

kardeş şu bugun en son gelen 74 mb lık guncellemeyı upload etme şansınız yokmu söyledıklerını aynen yaptım gene aynı
-debil misin?
-bence yes.

seninle uyur başkasını düşler..

17

Thursday, July 16th 2015, 6:34pm

Patch bende de yüklenmiyor. Bundan önceki patchlerde bir sıkıntı yoktu. Bu patchte bir sıkıntı var. Saatlerdir düzelir diye bekliyorum. Bir tık yok. Clienti aç/kapa. Modem reset işe yaramadı. Oyun klasörü içindeki Patches klasöründe .patch.torrent dosyaları var. Bende çift tıklayınca torrent programı ile eskileri çekebiliyorsun. Ama en son patchi çift tıklayınca hiçbir veri gelmiyor. Sunucularınızda bu patchle ilgili bir konfigürasyon hatası olmalı.

18

Thursday, July 16th 2015, 6:47pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Oyunda çalışma veya sorun yok arkadaşlar ekran görüntüsü alarak paylaşırsanız inceleyim.
.

19

Thursday, July 16th 2015, 7:49pm

Oyun güncelle deyince bu şekilde kalıyor. Zaman zaman 0.1 şeklinde indire indire yarım saatme 1mb felan indiriyor.

20

Thursday, July 16th 2015, 8:03pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Sorunu ilettik oyundan kaynaklıysa düzeltilecektir sorun.Yanlız çoğu kişi oyunda şuan.
.

Rate this thread