Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yetenekleri yeniden dagitma
Arkadaslar ben20 lvl im bir skili yanlis verdim yeniden dagitmaya calisiyorum olu suyu diri suyu biseyler diyor nasil yeniden dagitiliyor yetenekler yardimci olabilecek varmi ?
Merhaba
Normalde 15 seviyeye kadar rehberini bulup ölüm suyu almana gerek kalmadan sınırsız sıfırlama imkanını sana sağlıyor.15 seviyeden sonra 250 kristal karşılığında nadir nesne dükkanından alman gerekiyor.
.
nasil yani yanlis dagittim ve para yatirmazsam karakter cop mu oldu bu durumda 20 lvl bosa kasmis oldum super sistemmis iyi calismalar
Sıfırlamak istiyorsanız kalıcı ölüm suyuna sahip değilseniz almanız gerekiyor karar sizin tabi.
.
açıkcasi online oyunlarin para kazanmasi taraftari birisiyim elbette birseyler satilmali yada uyelik sistemi olmali ki hali hazirda aylik ucret oynadigim bir oyun mevcut uyeligimi 9 yildir hic kapattirmadim bu oyunada elbette oynicaksam para harcamam gerektiginin farkindayim lakin sistem bana yanlis geldi biraz nedei ise soyle ;
henuz 20 lvl im oyunda pvp gormedim dungeona raide girmedim sagda solda kus yilan geyik oldurmek harici birsey yasamadim yani kisaca daha oyunu tanimadim neden oyunu tanimadan para harcamaya baslayayim ki biraz bakindim binek sistemindede durum benzer sekildeymis ya gercek para yada oyun icinde neredeyse 45 li lvllere kadar biriktirlen tokenlerle guc bela alinabiliyor
dedigim gibi oyuna para vermeye karsi degilim servera para akisi olacakki bizde hizmet almaya devam edebilelim ama temel ihtiyaclari satisa sunmak bence pek dostane bir yaklasim olmamis oyunculara yinede sistem degismeyecegine gore yapacak birsey yok tekrardan char kasmaya basladim olaki ilerki seviyelerde dungeonlar raidler pvp alanlari ve merak ettigim astral seyehatler ilgi cekici olursa o zmn alisverisimi yapar oynamay devam ederim ilginize Tesekkur ederim
Sadece aylık üyelik ücreti ödeyerek başka bir ek ödeme gerektirmeyen [P2P] Smugglers Paradise sunucumuzda var inceleyebilirsiniz.
İyi oyunlar.
.
yeni başlayan bir oyuncunun oyunu tanıması alışması sevmesi anlamında 15 lvl e kadar o imkanın olması gerçekten az bir durum,ilk başlayanın en azından ortak maplarda pvp yi görmeye başladığı 25-30 lvl civarlarda olması daha mantıklı, zaten 10 lvlde gelişme açılıyor, verilen 5 gelişimde zaten yanlış veremezsin ,1 tane yanlış verildi diye çöp oldu denilemez ama oyunun asıl o görevlerin bitip 65 ten sonra başladığını bilmeyen yeni başlayan bi oyuncunun gözünden bakınca hak verilen bir konu