You are not logged in.

1

Saturday, July 25th 2015, 2:11pm

Priden

Merhaba arkadaşlar priden sınıfında Mistik veya Kara büyücü mevcutmudur?

2

Saturday, July 25th 2015, 3:09pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Priden ırkında Mistik,Kara büyücü,Mühendis sınıfları mevcut değildir.
Yeni karekter oluşturup seçenekleri görmeniz mümkün.
.

3

Thursday, July 30th 2015, 1:05pm

Occupation: Bilgisayar teknikeri

• Send private message

Pridenler ırkı

merhaba sayın allods ekibi ve üyeleri ben oyuna daha önceden kayıt olup 55. seviye mistik kasmıştım sonra hesabıma uzun süre girmeyince şifreyi unuttum ve hesabımı hağla taşıyamadım bu yüzden oyunu bırakmıştım lakim Priden diye bi ırk gelince tekrar başladım ve bu ırkta mistik olmadığını gördüm.
Sizden istediğim Pridenler ırkına mistik eklense güzel olmazmı bu Pridenlerin böyle mistik bir boyutu var ya o yüzden ırksal yeteneğide
Dönüşüm:Karakter kendine rast gele bir hayvanın gücünü alır bu hayvanlar ayı,sincap,kartal ve tilki dir.(ayı büyü gücünü arttırır sincap hareket hızını kartal kritik vuruşlar tilki gelen hasardan kaçma)
nasıl bi düşünce bence gayet güzel bu düşünceyi aranızda tartışın veya bi oylamaya sokun kullanıcılar karar versin şimdiden bu yazıyı okuyup bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim gereğinin yapılmasını rica ederim

4

Thursday, July 30th 2015, 2:10pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Öneriniz için teşekkürler yetkili departmanlara iletilecekdir.Diğer oyuncu arkadaşlarında fikirleri aynımı önerilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin konu dışına çıkmadan.
.

5

Thursday, July 30th 2015, 3:58pm

• Send private message

Bencede mantıklı yanlız tek bir sorun var bizim türk insanı biraz üşengeç en azından bir kaçı üşengeç deyil bu konuyu okuyan onca insan var ve birisi bile mantıklı veya mantıksız diye yorum bile atmamış bu konuyu EN FR ve RU da paylaşıp onlardan yorum alsanız daha iyi çünkü onlar bizim kadar üşengeç deyiller şimdiden teşekkürler

6

Friday, July 31st 2015, 10:18am

• "halil011halil" has been banned

Occupation: Allods Da Oynuyor

• Send private message

Bencede mantıklı yanlız tek bir sorun var bizim türk insanı biraz üşengeç en azından bir kaçı üşengeç deyil bu konuyu okuyan onca insan var ve birisi bile mantıklı veya mantıksız diye yorum bile atmamış bu konuyu EN FR ve RU da paylaşıp onlardan yorum alsanız daha iyi çünkü onlar bizim kadar üşengeç deyiller şimdiden teşekkürler
Kardeşim Dediğin Asla Doğru Değil Madem Türkler Üşengeç Sen Değilmisin Sanki Alakası Yok Hı Priden Irkına Gelince Bencede Yeni Sınıf Eklenemsi Şart :huh:
HaliliBo Gücü Ardında Bırak

7

Friday, July 31st 2015, 7:14pm

Pridenlere mistik gelebilir de bence ırk yeteneği biraz saçma olmuş :D

8

Friday, July 31st 2015, 8:48pm

• Send private message

Kardeşim Dediğin Asla Doğru Değil Madem Türkler Üşengeç Sen Değilmisin Sanki Alakası Yok Hı Priden Irkına Gelince Bencede Yeni Sınıf Eklenemsi Şart :huh:
ordada belirttiğim gibi en azından bir kaçı üşengeç deyil yorum yazdığına göre sen onlara girmiyosun onca bakım sayısı var fakat sen ve diyer arkadaş msj atmış sencede saçma deyilmi ?( 8|

9

Friday, July 31st 2015, 11:48pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

Priden ırkına zaten mistik geliyor , Irk becerilerinin isminin Schrödinger Kedisi olduğunu duymuştum . Biliyorsunuz , bu kedi kuantum fizikte çok meşhurdur ^^
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

10

Saturday, August 1st 2015, 5:29pm

• Send private message

Priden ırkına zaten mistik geliyor , Irk becerilerinin isminin Schrödinger Kedisi olduğunu duymuştum . Biliyorsunuz , bu kedi kuantum fizikte çok meşhurdur ^^
Mrb Abla/Abi (yaşım 16 o yüzden) şu dediğin kediyi biraz araştırdım ve hiç bir şey anlamadım galiba fizikçi yada kuantum fiziği ile uğraşmadığım için bunu bana özel mesaj olarak açıklayabilirmisin merak ettimde bide neden hiç kimse olumlu bir cevap yazmıyor ki bu sınıfın çıkıp çıkmama durumu sizlere bağlı biliyorsunuz

11

Friday, August 7th 2015, 8:57am

• Send private message

!Güncel!

This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 7th 2015, 9:11am)

12

Friday, August 7th 2015, 9:51am

• Send private message

Konu hortlatmak olmasın ama yani şimdi gelse fena olmaz

This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 7th 2015, 10:11am)

13

Sunday, August 9th 2015, 11:44pm

Jinn

Intermediate

• Send private message

Sanırsam 6.0.2 e yakın bi zamanda ya da 6.0.2 de gelicek diye duymuştum kuşlardan..
^ . ^

14

Monday, August 10th 2015, 11:59pm

Cidden merak eden arkadaslar varsa rus serverindan takip etsinler butun guncellemeler ilk onlara geliyor en erken 2 3 ay sonrada bize geliyor.bildigim kadariylada daha rus serverindada bole bisi yok yani baya bi zamani var anlasilan :D

15

Tuesday, August 11th 2015, 12:37pm

Cidden merak eden arkadaslar varsa rus serverindan takip etsinler butun guncellemeler ilk onlara geliyor en erken 2 3 ay sonrada bize geliyor.bildigim kadariylada daha rus serverindada bole bisi yok yani baya bi zamani var anlasilan :D
Rus serverında mistik çooktan geldi amma ve lakin karabüyücü gelmedi gelmez
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim; ama niteliksiz değilim.

-Charles Bukowski

16

Tuesday, August 11th 2015, 3:34pm

sınıf değiştirme mahafazasının teaserında prideni karabüyücü olarak gördük. kanyalıdanda karabüyücü olduysa pridendende olur hiç belli olmaz :D
Rus serverında mistik çooktan geldi amma ve lakin karabüyücü gelmedi gelmez

17

Tuesday, August 11th 2015, 9:24pm

• Send private message

Bütün serverler birleşmemişmiydi yani tüm güncellemeler tek bir anda bütün serverlere yapılmıyormu öyle deyilse o zaman neden tüm serverler birleşti diyorlar ? :whistling: :whistling:

18

Tuesday, August 11th 2015, 9:34pm

Merhaba

Bütün serverler birleşti derken rusya sunucusundan ayrı olarak söyleniyor, rusya tamami ile kendi ilk güncellemesini yapıyor sonradan bizim sunucularımıza güncellemeleri atılıyor.

İyi Forumlar.

19

Tuesday, August 11th 2015, 9:35pm

• Send private message

Merhaba

Bütün serverler birleşti derken rusya sunucusundan ayrı olarak söyleniyor, rusya tamami ile kendi ilk güncellemesini yapıyor sonradan bizim sunucularımıza güncellemeleri atılıyor.

İyi Forumlar.
:P anladım

Rate this thread