Kardeşim Dediğin Asla Doğru Değil Madem Türkler Üşengeç Sen Değilmisin Sanki Alakası Yok Hı Priden Irkına Gelince Bencede Yeni Sınıf Eklenemsi ŞartBencede mantıklı yanlız tek bir sorun var bizim türk insanı biraz üşengeç en azından bir kaçı üşengeç deyil bu konuyu okuyan onca insan var ve birisi bile mantıklı veya mantıksız diye yorum bile atmamış bu konuyu EN FR ve RU da paylaşıp onlardan yorum alsanız daha iyi çünkü onlar bizim kadar üşengeç deyiller şimdiden teşekkürler
ordada belirttiğim gibi en azından bir kaçı üşengeç deyil yorum yazdığına göre sen onlara girmiyosun onca bakım sayısı var fakat sen ve diyer arkadaş msj atmış sencede saçma deyilmiKardeşim Dediğin Asla Doğru Değil Madem Türkler Üşengeç Sen Değilmisin Sanki Alakası Yok Hı Priden Irkına Gelince Bencede Yeni Sınıf Eklenemsi ŞartBencede mantıklı yanlız tek bir sorun var bizim türk insanı biraz üşengeç en azından bir kaçı üşengeç deyil bu konuyu okuyan onca insan var ve birisi bile mantıklı veya mantıksız diye yorum bile atmamış bu konuyu EN FR ve RU da paylaşıp onlardan yorum alsanız daha iyi çünkü onlar bizim kadar üşengeç deyiller şimdiden teşekkürler![]()
Mrb Abla/Abi (yaşım 16 o yüzden) şu dediğin kediyi biraz araştırdım ve hiç bir şey anlamadım galiba fizikçi yada kuantum fiziği ile uğraşmadığım için bunu bana özel mesaj olarak açıklayabilirmisin merak ettimde bide neden hiç kimse olumlu bir cevap yazmıyor ki bu sınıfın çıkıp çıkmama durumu sizlere bağlı biliyorsunuzPriden ırkına zaten mistik geliyor , Irk becerilerinin isminin Schrödinger Kedisi olduğunu duymuştum . Biliyorsunuz , bu kedi kuantum fizikte çok meşhurdur![]()
Rus serverında mistik çooktan geldi amma ve lakin karabüyücü gelmedi gelmezCidden merak eden arkadaslar varsa rus serverindan takip etsinler butun guncellemeler ilk onlara geliyor en erken 2 3 ay sonrada bize geliyor.bildigim kadariylada daha rus serverindada bole bisi yok yani baya bi zamani var anlasilan![]()
Rus serverında mistik çooktan geldi amma ve lakin karabüyücü gelmedi gelmezCidden merak eden arkadaslar varsa rus serverindan takip etsinler butun guncellemeler ilk onlara geliyor en erken 2 3 ay sonrada bize geliyor.bildigim kadariylada daha rus serverindada bole bisi yok yani baya bi zamani var anlasilan![]()