You are not logged in.

1

Friday, July 31st 2015, 11:25am

ÇiLeK

Intermediate

• "ÇiLeK" started this thread

Occupation: Gamer

• Send private message

Nice zaman sonra, Allods'da bir dolandırıcılık komedisi daha =)

Bunu ticket atamam sanırım, oyun içersinde yaşanan raporlayabileceğim bir durum yok nihayetinde. :huh:
Söz konusu skype hesabı her halinden anlaşılabileceği üzere sahte bir hesap zaten. Kimsenin kişisel veya özel bir şeyini paylaşmıyorum yani. Zaten forum ismi haricinde kişisel adres veya kullanıcı isimlerini kaldırdım. :whistling:

İlgili konu bu bağlantıda ; http://allods.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=8806

Çok az insan böyle bir şeye inanabilir ancak aramızda yaşı nispeten daha ufak kardeşlerimiz de var. Lütfen hesap güvenliğinizi tehdit edebilecek konularda bu şekilde, 3. şahıslardan medet ummayın, yardım istemeyin.

Olayın başladığı yer forum,
Hangi bilgilerin istendiğini öğrenmek için mesaj atmıştım

Sonrasında geçen skype konuşması

Veee...son olarak...

Uyanık arkadaşın gönderdiği "Ticket Maili" :D >>> http://i.imgur.com/1UM7x08.png

Kendisine "allodsonlinetr@outlook.com" şeklinde bir adres almış. Bu adresin de Allods TR ile hiçbir alakası yok.

Not: Bilgisi olan biri hesap taşıma esnasında hangi bilgilere ihtiyaç duyulduğunu yazabilir mi lütfen? ^^ Hala sorumun cevabını alamadım ben çünkü 8o

This post has been edited 2 times, last edit by "Karavul" (Jul 31st 2015, 4:55pm)

2

Friday, July 31st 2015, 11:32am

Çocukta da şans yokmuş. Sen kalk koca forumda sevgilime denk gel. Acıdım şimdi :D Aklı sıra bir hesap çalacaktı onuda beceremedi garibim. Birde banlanacak şimdi vah vah :D

3

Friday, July 31st 2015, 11:58am

• "halil011halil" has been banned

Occupation: Allods Da Oynuyor

• Send private message

Sen Çok Akıllısın Heralde

Sorulacak Soruları Yazdım İşte Neyse Senin Seviyene Düşmeyeceğim
HaliliBo Gücü Ardında Bırak

4

Friday, July 31st 2015, 12:02pm

• "halil011halil" has been banned

Occupation: Allods Da Oynuyor

• Send private message

Derdin Nedir ANLAYMADIM ??
HaliliBo Gücü Ardında Bırak

5

Friday, July 31st 2015, 12:13pm

Bu tarz soruları sadece destek ekibi yöneltebilir. Herkes dikkatli olsun, yeni veya eski hesap bilgilerini kesinlikle 3. şahıslarla paylaşmayın.

6

Friday, July 31st 2015, 2:12pm

FORUMDA GEREK Lİ OLMAYAN Bİ BİLGİ OLDUĞU İÇİN KONUN KAPATILMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ ALLODS ADINI KÖTÜLEYEN BİR KONUDUR