Güzel anlatmışsın herşeyi imzamı atabilirim altına Garahel daha da birşey söylenemez bunun üzerine
slm; forum ve oyun sonuçta sanal bir ortam, yanlış anlaşılmalar fazla ,farklı anlatımlarda farklı sonuçlar çok fazla ,sanalda tartışan iki kişi gerçekte belki karşılaşsa çok yakın iki dost olabilcekken, oyunda o kadar sammimi olduğunu düşünüyorken iki dakikada herşeyi silip arkasına bakmadan gidebiliyor insanlar
burdan Garahel in yazdıklarına cevap vereyimki altına imza attığınız konularda bilgi sahibi olun
Egodan çıkanlarmı olmuş ? evet oldu ben olmadan bos kesemezsiniz sadece ben bilirim tavrında olup özel ilgi alaka isteyen, aradaki dostluk samimiyete istinaden şaka ortamında söylenen biliyorsun ama anlatamıyorsun benzeri bir cümleye alınganlık gösterip büyüten arkadaşlar oldu
başkasıyla ada gitmesine laf söylenen şifacı ; ada partisi için ilk önce birliğinden yazmadan dünyadan arıyorsa yada birlikten birinin dps ini beğenmeyip hart dps diye arıyorsa senin itemlerinde bir zamanlar düşüktü sana nasıl yardım edildiyse sende birliğindekilere yardım etmen gerekiyor birliğindeki insanlara öncelik ver denmiştir kusura bakmayında bunada hakkımız var ada 15 dakikada deyilde 20 dakikada bitsin nevar
raidlerde bi yere kadar stat item sıkıntı olmadan kurtarıyor zorlaşmaya başladıktan sonra evet statı düşük olanı çıkarıp yüksek statlıyı alıyoruz mecburen
ejder itemi için başka birliğe gidenler ;evet bu sebeple gidenler oldu tabiki onlar içinde BİZ İTEM İÇİN HİÇ DOST SATMADIK diyoruz
raid patlatma olayı, bir noktaya kadar gidildi raid sayı gücü yeterli olmadığı kanati oluşmuşsa yöneten kişilerde saatlerce insanları uğraştırmak yerine devamı başka güne bırakıldığı olmuştur sonuçta 24 kişiyi düşünerek verilen bir karar bu
yetiştirme konusu ;tek başına oynanan bir oyun deyil bu yardım etmekteki amaç hem birliğe faydası olması hemde yardım edilen kişininde diğer alttan gelenlere yardım etmesi yardımlaşılması paylaşılmasıdır amaç, itemini yapıp diğerlerine yardım ediyor yada etmiyorsa o kişinin kendi değerleriyle alakalıdır
vizyona gülme 9 boşu kesme mevzusu; isteyen istediğine gülebilir ,kaç saatte kestiğimizin bir önemi yok biz bunu yapabiliyor olmamızla evet övünüyoruz, kendisi bir birlik kurup raid oluşturan herkese biz helal olsun deyip tebrik etmesini biliriz, vizyon meselesi gelecek patchde şöyle olacak böyle olacak diye davranacak deyiliz şu an oynadığımız patchde ne yapılması gerekiyorsa elimizden geldiğini yapıyoruz,
Canabis in kusayın başındakilerin sabit parti ve 2 paladinle ada gidiliyor konusu ;o 2 paladinden biri benim, iş dolayısıyla gündüz ada çıkamam hemen her akşam olan şudur eğer o gün raid yoksa ,oyunda gelişmek zevk almak uyum koordinasyon anlamında ts nin önemi büyük bildiğiniz gibi, 8 arenasının arkasında ada ptsi kurulur ki oda ilk anda odada olan anahtarı olanlarla eksik varsa birlikten yazılır tamamlanır çıkılır,atıyorum tek parti başlar şifa tank sayısına göre yeni parti kurulur anahtarı biten çıkar yerine yenisi girer vs vs böyle gider
şimdi yanlış anlama seninle bi tanışıklığımız yok duyup yazdığına istinaden sana cevap olarak yazmıyorum sana bunu söyleyen kişi için yazıyorum ; eğer o vatandaş bizim içimize katılmış bizi tanımış ve arkasından biz tank bulamıyoruz 2 tankla çıkıyorlar diyorsa senden ricam o kişiye Msilas ın sana selamı var ve sana hakkını helal etmiyormuş de, ben birlik dışıyla çıkmam buğüne kadar birlik içinden bir arkadaş parti hazır tankımız eksik dedide ben yada diğer paladin arkadaş yok dedik, ne zaman odaya gelip benim anahtarım var diyene gelmem dedik, sen tsye gelme yada ayrı odada takıl parti kurma beni adaya götürsünler diye bekle benim o an tek şifa varken 2 tank adaya gittim diye laf söyle, 2 anahtar ya insaf en fazla yarım saat sürer, herkes istiyorki beni ada götürsün birileri, kusura bakmayında ittir kaktır çar kasılmaz gelişmek isteyen çabalayan aynı zamanda diğer insanlara da yardım eden kişiler Kusay birliği içinde her yardımı alır elimizden geleni yaparız, eğer almadığını söyleyen biri varsa ilk önce kendi tavır davranışına bakmalıdır,
kime nasıl muamele edildiği ne işler yapıldığı konusu ; gizlimiz saklımız yok varsa duyduğunuz bildiğiniz bir şey yazın buraya açıklayalım alnımız açık,tavsiyem her duyduğunuza inanmayın burdayız oyundayız sorun yazın bizim bakış açımızı anlatalım, yönetim kadrosunda birlik konusunda en önem verdiğimiz şey adalet konusudur,alınan karalar ortak kararlardır
bizim kimseyle bir sıkıntımız yok isteyen istediği yerde oynar, bazen bunalıp yabancı birlikte oynayanlara hak verdiğim anlarda yok deyil, bişeye karışmadan kendi sadece çarınla ilgilenmenin rahatlığı anlamında, biz zor yolu seçtik, hernekadar zor olsada huyumuz kurusun bizde yardımlaşmadan kendimiz birşeyleri başarmaktan zevk alıyoruz
çıkan arkadaşlar konusu,bize dokunan tek konu o kendi adıma söyleyim,hiçbirinin birlikten çıkmalarına değecek sebepler deyildi, şöyle oldu böyle oldu diye kendilerini kandırmasınlar,ki her biri inandığım güvendiğim kişilerdi,kendi kararları saygı duyarım, ama şu varki eğer sadece kendilerini düşünmeselerdi Kusay birliği şu anda ilk 5 in içindeydi,sağlık olsun biz bize inananlarla bizim yanımızda olanlarla ilk 10 un içindeyiz ,neyse bu konu beni bizleri fazlasıyla üzen bir konu bu kadar yeter
sevgi-saygı