This post has been edited 5 times, last edit by "KenanReiz" (Aug 13th 2015, 7:16am)
This post has been edited 1 times, last edit by "KenanReiz" (Aug 13th 2015, 7:20am)
6.02 ve 6.03 çok küçük güncellemeler bir etkisi olmayacak oyuna oyüzden önemsiz. Olabilecek en büyük değişiklik pridenlere yeni sınıf eklenmesiBurda yanlışın var.Rus sunucusuna gelen güncellemeler genellikle en erken 2 ay önce ortak sunucuya ulaşıyor.Yani sonbahar gibi bize ulaşacağını tahmin ediyorum.
Daha bize 6.0.2 ve 6.0.3 gelecek.
Yani 7.0'a daha yaklaşık 7-8 ay var.
6.02 ve 6.03 çok küçük güncellemeler bir etkisi olmayacak oyuna oyüzden önemsiz.
İnşallah patlamaz yandım yoksaEğer o gemiler adalara çarpıp patlarsa seninle çok güzel tartışacağız gibi görünüyor Kenan
Güncelleme açıkçası beni heyecanlandırdı , statların değişimi özellikle kişileştirilmiş yapılara yol açacak gibi . Ayrıca şu mana barında ki değişimleri pek kestiremedim , eğer fanatizm etkileri mana barında görünecekse , mana nerede olacak ?
Üst üste geldiklerinde çok karışık görünebilirler gibi . Bu güncelleme ile Steam ağını feth edebiliriz umarım![]()
İnşallah patlamaz yandım yoksaEğer o gemiler adalara çarpıp patlarsa seninle çok güzel tartışacağız gibi görünüyor Kenan
Güncelleme açıkçası beni heyecanlandırdı , statların değişimi özellikle kişileştirilmiş yapılara yol açacak gibi . Ayrıca şu mana barında ki değişimleri pek kestiremedim , eğer fanatizm etkileri mana barında görünecekse , mana nerede olacak ?
Üst üste geldiklerinde çok karışık görünebilirler gibi . Bu güncelleme ile Steam ağını feth edebiliriz umarım![]()
Bazı karakterlerde mana aynı şekilde kalıp etkiler paladindeki bariyerler gibi aşağılarda gösterilecekmiş.Resimde de mühendiste enerji yok mistikte de mana yok olması gereken yerde. Bakalım onun içinde güzel bir fikirleri vardır.
Bence bu güncelleme Allods tarihinin en büyük güncellemesi olacak. Bende bu güncellemeyi bekliyorum geri dönüş içinOyun çok değişecek ozamana kadar Steam'ede gelirse oyun cidden altın dönemlerini yaşayabilir
![]()