Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Kasılacak yerler
Beyler oyuna yeni başladımda kasılacak yer varmı veya özel görevler lw atlamak için.Ufak ufak görevlerle çok zor kasılıyor karekter.
Beyler oyuna yeni başladımda kasılacak yer varmı veya özel görevler lw atlamak için.Ufak ufak görevlerle çok zor kasılıyor karekter.
En karlısı görevlerle kasılmak. Görevleri seri seri yaptınmı farm yapmaktan beli 10 kat daha hızlı kasılırsın.
Kahin açtım tek tek kestiği için bitiriyor adamı

Toplu skil yok herakde daha lw 9
Kahin açtım tek tek kestiği için bitiriyor adamı

Toplu skil yok herakde daha lw 9
Toplu yeteneklerin var ama diğer karakterlere göre daha az. Ve sen tek tek kesersin ama seri öldürebilirsin. Avantajıda bu.
Değişik ve güzel bi kardekter kahin

BİDE şu usta çırak ne oluyor
Değişik ve güzel bi kardekter kahin

BİDE şu usta çırak ne oluyor
Ögretmen oyunu öğretir yapamadığın görevlerde yardımcı olur ve ayrıca her 5 seviyede bir mentor dan görev gelir bu görevi ögretmenin ile birlikte yaparsın. Ögretmenin para sende nadir eşyalar kazanırsın.
kaç lw de öğretmen bulabilirim
kaç lw de öğretmen bulabilirim
4. Seviyeden sonra sistem sana otomatik bir öğretmen atayacaktır. Eğer öğretmenin ile anlaşamazsan ondan vazgeçip sistemin sana yeni bir öğretmen atamasını bekleyebilirsin. Ögretmenin olana kadar burada sorularını paylaşabilirsin
lw 10 oldu atama filan olmadı
lw 10 oldu atama filan olmadı
Merak etme kısa bir süre içinde ögretmen gelir.
oke.Kardeş saolasın yardımcı olduğun için
İyi oyunlar.
oke.Kardeş saolasın yardımcı olduğun için
Merhaba O ya basarak resimde ki bende yazılı olan Öğretmen olmak istiyorum seçeneği sende çırak olmak istiyorum yazar onu seçersen sistem sana kendi sınıfından öğretmen bulacaktır.