You are not logged in.

1

Tuesday, August 18th 2015, 9:26pm

Merhaba arkadaşlar

Oyunu indirdim hala indirmeye devam ediyor daha doğrusu 4 gbsini indirdim karakteri yarattım ilk görevleri bitirdim sonra başka bir hariyata geçiş yaptım ama 1 saatide geçti nerdeyse %91 kaynaklar yukleniyorda takıldı illa 8 gbyi bitirmek mi lazım girmek için

2

Tuesday, August 18th 2015, 9:34pm

Oyunu indirdim hala indirmeye devam ediyor daha doğrusu 4 gbsini indirdim karakteri yarattım ilk görevleri bitirdim sonra başka bir hariyata geçiş yaptım ama 1 saatide geçti nerdeyse %91 kaynaklar yukleniyorda takıldı illa 8 gbyi bitirmek mi lazım girmek için
Hayır hepsinin yüklenmesini beklemek zorunda deilsiniz fakat hepsi yüklenmediğinden %91 de tıkanabilir. Hepsi yüklendiği zaman böyle bir sorunla karşılaşacağınızı ummuyorum . Fakat eğer bu sorun devam ederse patch dosyasını indirip kurabilirsiniz yada teknik sorunlara konu açabilirsiniz.

3

Tuesday, August 18th 2015, 9:45pm

Hayır hepsinin yüklenmesini beklemek zorunda deilsiniz fakat hepsi yüklenmediğinden %91 de tıkanabilir. Hepsi yüklendiği zaman böyle bir sorunla karşılaşacağınızı ummuyorum . Fakat eğer bu sorun devam ederse patch dosyasını indirip kurabilirsiniz yada teknik sorunlara konu açabilirsiniz.
Oyuna girdim yaklaşık 5 dakika oynadım ve dc yedim şuanda tekrar giriş yaptım ve tekrardan %91de durakladı demek ki full indirmeden düzgün bir şekilde oynayamıycağım.

4

Tuesday, August 18th 2015, 9:55pm

Evet bu tarz bir problem gayet normal. Hepsi yüklendikten sonra bu tarz bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

5

Tuesday, August 18th 2015, 11:02pm

Merhaba yavaş indirmesinin sebebi internet hızın ile alakalı yükleme uzun sürebiliyor bu nedenden dolayı oyuna girmeden yüklemenin tamamlanmasını beklersen daha hızlı ilerler yükleme daha az beklemiş olursun.

İyi Forumlar.

6

Wednesday, August 19th 2015, 10:21am

Occupation: Bilgisayar teknikeri

• Send private message

Merhaba By Maxer12 bu gibi sorunlar normal bir şekildedir ancak oyunu tam indirdikten sonra ışınlamalar sorunsuz bir şekilde hallolacaktır.Buna bağlı olarak ışınlandığınız yer de önem taşır mesela ekran kartınız ve ram iniz düşükse imparatorluk tarafında dünya gözünde oyunda kasılmalar ve donmalar yaşarsınız.Oyunu tam indirdikten ve ram ekran kartınızı yükselttikten sonra hiç bir sorun yaşamadan oyuna devam edebilirsiniziyi günler

This post has been edited 1 times, last edit by "Eldorado" (Aug 19th 2015, 1:09pm)