This post has been edited 1 times, last edit by "AshleyLee" (Aug 22nd 2015, 10:14pm)
O 500 kristal ile ne kadar taş basarsın sen biliyor musun $.$ Ô.ÔSakın bırakma konunun peşini hatta dava felanda aç kimsenin hakkı yenmesin sonuçta 500 "BONUS" KRİSTAL oyunun kaderi değişebilirUmarım bu konuyu görüpte yazdığını silmezTicketta attım, ödülü göndermeden görürler umarım. Kimse hakkının yenmesini istemez sonuçta.
![]()
Ben yarışmaya katılmadım, ama oyunda olsa kul hakkı olduğu için yönetimi uyarma gereği duydum. Ayrıca 500 "BONUS" KRİSTAL çoğu kişi için azda olsa önemli ki yarışmaya katılıyor. Affola bi daha böyle birşey görsem bile uyarmam..Sakın bırakma konunun peşini hatta dava felanda aç kimsenin hakkı yenmesin sonuçta 500 "BONUS" KRİSTAL oyunun kaderi değişebilir![]()
katılıyorum facebook hesabım olsa bende yarışmaya katılırdım ama gerçekten facebook hesabım yok o 500 bonus kristal ile kristal tozu alınır bi güzelde gelişilir lakin forum mod. bunu dalga geçiyomuşum olarak göstermeye çalışmışlar galiba
Quoted
Ben yarışmaya katılmadım, ama oyunda olsa kul hakkı olduğu için yönetimi uyarma gereği duydum. Ayrıca 500 "BONUS" KRİSTAL çoğu kişi için azda olsa önemli ki yarışmaya katılıyor. Affola bi daha böyle birşey görsem bile uyarmam..![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 23rd 2015, 3:29pm)
This post has been edited 2 times, last edit by "KenanReiz" (Aug 23rd 2015, 8:21pm)