You are not logged in.

1

Sunday, August 30th 2015, 1:25pm

dia

Beginner

• "dia" started this thread

• Send private message

Patch erken mi geldi?

Bugün sabah oyundaydım ve birden oyun hata verdi kapandı. light... hatası verdi. Tekrar oyunu açtığımda ise güncelleme yapıyor ama inen birşey yok güncelleme boyutu 123 gb yüklenen 37 gb yazıyor ama 2 saat bekledim indirilen birşey yok. Şu an oyun oynanıyor mu? Ne yapmam gerek? Oyunu silip baştan kurayım mı?

2

Sunday, August 30th 2015, 1:28pm

Selamlar.

Launcher üzerinden oyun bütünlüğü testi yaptırınız, hasarlı dosyaları bulup tamir edecektir.

3

Sunday, August 30th 2015, 1:32pm

dia

Beginner

• Send private message

Birçok defa yaptım başarıyla tamamlandı diyor ama hala sanki birşey indiriliyormuş gibi gözüküyor ama indirilmiyor

4

Sunday, August 30th 2015, 1:35pm

dia

Beginner

• Send private message

Oyuna giriyorum yüklenmesi %88 e kadar geliyor ancak oradan sonra duruyor 2 saat bekledim acaba dolar da girebilirmiyim oyuna diye

5

Sunday, August 30th 2015, 2:17pm

Selamlar.

Anlattığınız kadarıyla herhangi bir sıkıntı gözükmüyor, yalnız oyun içerisinden kademeli indirmek yerine Launcher üzerinden ayarlar sekmesinden tam yama indir kısmını seçerek daha kısa bir sürede indirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6

Sunday, August 30th 2015, 2:52pm

dia

Beginner

• Send private message

Sıkıntı şu ki ; oyuna giremiyorum. Kaynaklar yükleniyor kısmı %88de kalıyor . Launcherdan bakıyorum indirme hızı sıfır diyor yani hiç indirmiyor. Sanırım oyunu silip tekrar kuracağım umarım olur