This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Jul 5th 2015, 11:57pm)
Latifeleriniz için minnettarım , tüm dileklerinizin gerçekleşmesini bende bir anka üyese olarak umuyorumÇok güzel ve sanatsal bir çalışma olmuş. Eline sağlık.
İnşallah sunucumuz da, Birliğimiz de hak ettiği seviyeye ve oyuncu populasyonuna ulaşır.
Herkese iyi eğlenceler.
Teşekkürler cevap verdiğin içinÖncelikle merhabalar ,
Daha dün akşam 3 grup halinde dominion savaşlarına katıldık ve oldukça eğlenceli geçti
Şuan Anka birliği yani bizim birliğimizde tam 87 kayıtlı üye var ve bunun en fazla 10 tanesi reenkarne (bunun sebebi oyuncuların reen kasmayı zor bulamaları sanırım).
Savaşlara katılım derken sanırım Cargallası kastediyorsunuz . Evet cargallasa tam takım olarak dahi katılabiliyor
Oyuncu sayısı yeterli olmasına rağmen kanlı vadi vb. yerlere erişim sağlayamadık henüz sebebini bilmiyoruz fakat yetkililere bildirdik .
Gün içinde , eter , sikke , ada gidenler vb. birçok insanı görmek mümkün .
İnanın bana kaybedecek hiçbir şeyiniz yok fakat kazanacağınız çok dostluk var![]()
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Allods Online Tr sunucusunda uzun bir süre oynamış bir oyuncu olarak server birleştirmesinden sonra bir grup arkadaşlarla birlikte hep beraber bırakmıştık.Bu sıralar playerlığın parayla ezilemeyeceğini düşündüğüm p2p sunucusunu araştırmaktayım.Sunucunun güncel durumu nedir, oyuncu sayısı yeterli düzeyde mi gelsek eski oyundaki aldığımız zevkleri alabilir miyiz epey kararsızım paralı serverı deneme fırsatımda olmadı sizlerin yorumlarına istinaden hareket edeceğiz oyunu ciddi bir şekilde oynayan arkadaşların samimi tavsiyelerini duymak isteriz.
Saygılarımla
This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Oct 17th 2015, 12:33am)
Aynen öyle. Şu serverin durumunu soran herkes oyuna başlasa eski Türk serveri kadar toplayacaz heralde
F2P ye başlayacağınıza P2P server 'ına başlayın evet oyunda şuan toplu bir şekilde Türk oyuncusu görmek pek mümkün değil hatta şuan aktif bir Türk birliği yok diye biliyorum. Varsa arkadaşlar beni düzeltsin. Forumda soranlar var P2P server da oyuncu sayısı ne durumda diye sadece bu yazanlar gelip birleşse bir Türk birliği kurulur. Yani hemen hazırda bir oyuncu kitlesi beklemeyin. Gelin beraber topluluğu oluşturalım.
This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Oct 17th 2015, 12:34am)