You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, January 27th 2016, 9:33am

Yönetici Arkadaşlar Bi Bakarmısınız

Merhaba
Öncelikle kolay gelsın bi sorunum vardı burdan ulaşabiliyorum size..
Yanlış kri alımından hesabım blok yedi ve destek ekip benden
Kartımın ve kimliğimin fotorafını istedi
fakat gönderemiyorum dosya seç diyorum yükleme yapmıyor cevapla kısmına nasıl halledebilirim ? 8|

2

Wednesday, January 27th 2016, 11:59am

İyi oyunlar arkadaşlar bugün steam' de dolanırken allods onlıne ı gördüm tanıtımı vardı 7.0 olarak fakat rusya server ın daydı sanırım.

yeni gelecek arkadaşlar bizim server damı yoksa rusya server ındamı oyuna başlayacaklar ayrıca 7.0 ne zaman gelecek. bilgi verebilir misiniz.

3

Wednesday, January 27th 2016, 12:59pm

Jinn

Intermediate

• Send private message

Ruslar rus, diğer toplumlar da ortak server da oynuycaktır. Mantık yürütülüp cevaplanabilecek bir soruyu sormanız ve bu soruyu başka birisinin alakasız bir başlığı altında sormanız saçmalık.
^ . ^

4

Wednesday, January 27th 2016, 1:49pm

TAMAM DA KARDEŞİM BİZ ŞUANDA 7.O PATCH INDE MİYİZ ADAM INDIRIP KURDU BİZDE BAŞLAYACAK HALİ YOK

5

Wednesday, January 27th 2016, 2:08pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Öncelikle kolay gelsın bi sorunum vardı burdan ulaşabiliyorum size..
Yanlış kri alımından hesabım blok yedi ve destek ekip benden
Kartımın ve kimliğimin fotorafını istedi
fakat gönderemiyorum dosya seç diyorum yükleme yapmıyor cevapla kısmına nasıl halledebilirim ?
Merhaba
İstenilen bilgileri göndermek şart.Dosya yüklemede hata yok,sen yükleme butonuna tıkla 1 dakika kadar bekle yükleyecektir.
.