You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, March 10th 2016, 2:21pm

Bakım Sorunsalı??

Önceden neyse şuanda da hala devam eden bakım çalışmaları saatlerinin sarkması?

Ara vermiştim, 3haftadır oynuyorum bakım cuma günü fix belirlenen bir saat 10:00-12:00 arası denilmesi ama oyunun açılması, 14:00. Çalışma saatleri eskisi gibi kaldığı yerden devam ediyor. Bugün günlerden cuma belirlenmiş saat var ve o süreyi geçeli 2saat21dakika olmuş durumda. Herşey değişir de bunlar hiç değişmez :)

Neyse önemli bir önerim var size; malum (en önemlisi) olarak 2x exp ve şöhret kasımı var bakım süreçlerinde bu kaybettiğimiz zaman süreçlerinin telafisi kesinlikle ve kesinlikle yapılmalı !!!

2

Thursday, March 10th 2016, 2:29pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Sunuculardaki bakım çalışmaları biraz daha uzun sürecek bitince duyuru yapılır.
.

3

Thursday, March 10th 2016, 3:30pm

Bence geçen sene verildiği gibi direk 5 lvl atlama kutusu verseler hiç fena olmaz hem reenler için daha iyi olur bari böyle telafi edin şimdiye 4 lvl atlamistim

4

Thursday, March 10th 2016, 3:32pm

Jinn

Intermediate

• Send private message

aynen öyle 5 level atlatan hediyeyi istiyoruz gecikmeden dolayı!!
^ . ^