You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, March 17th 2016, 9:25am

Hesabım silindi mi ?

Oyunu 2 yıl gibi bir sürede bıraktım tekrar başlama kararı aldım fakat hesabıma ulaşamıyorum. e posta adresimi biliyorum şifreyi unuttum, şifreyi unuttuma tıkladım e posta adresimi girdim fakat böyle bir e posta yok diyor. Hesabım silindi mi ? Yardımcı olur musunuz ?

2

Thursday, March 17th 2016, 10:58am

Hesabını taşıman gerekiyor. TR sunucusu kapandı ve Üyelikler EU'ya geçti.

3

Thursday, March 17th 2016, 11:03am

O zamanlar zaten oynuyordum hesabımı taşıdım.

edit: ayrıca tekrar taşımayı denedim resmi sitesinden fakat sanırım çalışmıyor, aktif değil. Buradaki sorun e postamı tanımaması. Silinmiş olabilir bu konuda yardım istiyorum

4

Thursday, March 17th 2016, 12:30pm

Selamlar.

Konu hakkında destek bileti oluşturunuz ve gelecek cevaba göre gerekli bilgileri iletiniz.

İyi Forumlar.

5

Sunday, March 20th 2016, 6:32pm

Sorun şu ki nasıl göndereceğim ? Link atar mısınız mağdur durumdayım neden silinmiş anlamıyorum saçmalık

6

Sunday, March 20th 2016, 6:41pm

Selamlar.

Destek sistemi bu linkten sorgu oluşturun, hesabınızın durumu hakkında bilgi verilecektir. Oyun tarafından hesap silme gibi bir durum olmaz.

İyi Forumlar.

7

Sunday, March 20th 2016, 6:59pm

Üyeliğim hakkında pek bilgim yok 2 yıl geçti sadece kavgacı reenkarne olduğunu biliyorum fakat msn konusunda çok eminim . Ne zaman dönüş yaparlar, veya dönüş yapacaklar mı çünkü pek bilgi vermedim msn kesinlikle bu üyeliğime ait biliyorum. Neden peki şifremi unuttuma tıklayınca böyle bir msn yok diyor anlamıyorum

8

Sunday, March 20th 2016, 7:03pm

Selmalar.

Gelecek cevabı bekleyin ve istenilen bilgileri cevap olarak iletin.

9

Sunday, March 20th 2016, 7:27pm

Üzgünüm ben sanırım hesap taşıma işlemini gerçekleştirmediğimden böyle bir sorunla karşılaştım.. taşıdığımı sanıyordum fakat taşımamışım özürlerimi sunuyorum. Hesabımı taşıma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim ?

10

Sunday, March 20th 2016, 7:33pm

Destek sistemine bildireceksiniz gene sizden gerekli bilgileri isteyecekler ve hesabınız taşınacak, yalnız baya bir ara olduğu için bu durum biraz zaman alabilir.

11

Sunday, March 20th 2016, 7:48pm

Ben de bundan korkuyordum.. çünkü sadece msn adresini ve bir kaç bilgi biliyorum taşıyamazlar mı ?

Edit: Ayrıca Destek sistemindeki Oyun Sorunlarında Hesap taşıma diye bir şey yok. Sorunumu hangi başlık altında göndermeliyim?

12

Sunday, March 20th 2016, 8:04pm

Serverların birleşmesinden bu yana uzun bir zaman geçtiği için destekte başlığı kaldırıldı, uygun bir başlık altında bildirim yapın size dönüş yapacaklardır.

13

Sunday, March 20th 2016, 9:29pm

2 saat oldu yollayalı fakat dönen olmadı. sanırım çok geç cevap gelecek. ilgilendiğiniz için teşekkürler sayın mod

14

Sunday, March 20th 2016, 11:04pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

2 saat oldu yollayalı fakat dönen olmadı. sanırım çok geç cevap gelecek. ilgilendiğiniz için teşekkürler sayın mod
Hafta sonu hizmet verilmiyor.
Taşıma işleminin incelenmesi zaman alacaktır.Bu süreç tahminen 1 hafta ile 1 ay arasıdır.
.